- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Fujifilm X
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Micro Four Thirds
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
Tobb activity kell. Az egyik csak a TV-t hasznalja, a masik meg TV+erosito. Ha nezed a TV-t szimplan, es mennel az erositot hasznalo csatornara, akkor megnyomod az Activity gombot, es kivalasztod azt az Activity-t, amiben szerepel az erosito. Elvileg ilyenkor tudja, hogy megy a TV-d, es nem nyomja ki.
-
Alex91
félisten
Nekem jo 1 eve van meg, 2x csereltem elemet. Szoval birja honapokig, de teny, hogy hamarabb lemerul, mint egy egyszeru taviranyito. Akkuval nem igazan erdemes taviranyitot hasznalni, mondjuk most mar vannak kis onkisulesu tipusok, esetleg olyannal meg lehet probalni.
Nekem egy 525-van. Gombjai meg nem kopnak, de a festett muanyag haza mar eleg ramaty. (555 tan ebben valamivel jobb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Revolut
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Eredeti játékok OFF topik
- Death Stranding (PC)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged