Új hozzászólás Aktív témák
-
Obolony
senior tag
igazabol feltalaltam a sajtban a lukat. olyan klaviaturat keresek, aminek a gombjai a bill kiosztas szerint valtoznak. ha angol akkor az angol karaktereket es irasjeleket jeleniti meg, ha magyar akkor a magyarrt, az ekezeteket, az y/z cseret, esetleg ha orosz akkor a cirileket. lehet ilyen nem letezik, es csak en vagyok ennyire elmehaborodott?
-
Obolony
senior tag
hello en a G19-rol kerdeznek ha lenne vkinek tapasztalta a temaban
-
Wyll
őstag
válasz
Black Dragon #3 üzenetére
Igen, de a registry-ben olyankor is be lehet állítani valahol valahogy, hogy az egyes extra billentyűk megnyomására mi történjen. Nem? Én úgy tudom legalábbis..
-
Wyll
őstag
hello
Én karácsonyra kaptam ilyent (csak bill.-t).
Nekem nagyon szokni kellett a 3x2-es kis blokk 2x3-ra váltását és az insert feljebbvitelét, mert sokat használom ezeket, de azért nem lehetetlen, lassan már megy.
A billek is kicsit máshol vannak, mint egy sima lapos billentyűzeten, de vakongépelőknek nagyon kényelmes, én is érzem rajta, hogy igen ergonómikus.A minőségérzet amúgy nagyon rendben van az egésszel, a bőr csuklótámasz mindent visz, csak már előre félek, hogy mikor fog tönkremenni a bőrzsírtól, ami valójában egy igen aggresszív, savas anyag. Van ezzel valakinek tapasztalata, tanácsa?
Esetleg lehet-e használni a billt a mellékelt szoftver nélkül, úgyértem registryben lehet-e tudni hogy mit kell állítgatni, hogy az egyes billentyűkre mik nyíljanak meg? (Nem komálom a feleslegesen erőforrást zabáló 'kisikonokat'. A setpoint szoftver nálam 12 mega memóriát használ.)
-
DeepDish
őstag
A téma adott, de lehet már van hasonló billentyűzetes téma,akkor kérném záratni!
Bármilyen bill,de most elgfokeppen engem ez erdekelne: [link]
Tapasztalat?
Elég húzós áron adják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest