Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
Új hozzászólás Aktív témák
-
xjj
csendes tag
Sziasztok!
Minap vettem egy ilyen webcamet, és őszintén szólva nem vagyok elájulva tőle, ahhoz képest h milyen sok jót olvastam róla előzőleg, valahogy én nem érzem olyan jónak a kép minőségét.
Bár ez lenne a legnagyobb gondom. A gondok ott kezdődtek, hogy a Logitech saját szoftvere az LWS indításkor képes azt böfizni, hogy "Incompatible webcam detected". Ezt teszi a 2.51-es és a 2.40-es verzió is (utóbbit eleve azért próbáltam ki, mert azt írták, hogy az jobb a C920-hoz; ja és ugye Win7-et használok). Ettől függetlenül a szoftver felmegy, a kamerát tudom is használni, viszont a zoomot egyáltalán nem hajlandó működtetni. Ez rendkívül dühítő, mert ez lenne számomra a kamera egyik legfontosabb tulajdonsága (nem, a "tedd közelebb a kamerát a cucchoz" nem megoldás).
Órákon át túrtam a netet megoldás után, de semmi, és úgy fest, hogy a logitech tech supportja is a nullával egyenlő (találtam egy bejegyzést hasonló panaszról 3 hónapja, szóra se méltatták).

Ha valakinek van bármi tapasztalata, ötlete, nagyon sokat segítene vele, eleve a járvány miatt vettem, otthoni munkára...
J
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Iqos cigaretta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 10
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest