- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
addikt
válasz
ngaba #193329 üzenetére
Júniusban voltam más miatt kórházban, akkor jött be a tesztelősdi, a Honvéd kórházba úgy mehetett át a beteg, ha negatív volt a teszt. A mellettem lévő ágyon volt egy (amúgy jó fej) 100+ kg-s kancickány, fél szemmel néztem, ahogy PCR-t csinálnak neki. Na, amikor felszisszent, onnan még 5 cm-t toltak az orrába, érdekes hangokat adott. Szeptemberben csináltak nekem, mentőben, kérdezte, hogy tudom milyen? Igen, láttam. Csak nem sejtettem.
Nagyon nem volt jó, utána fél napig vérzett az orrom orrfújáskor. Most meg mi van? Aha, volt teszt, nem is vészes... Haverom 6 éves lányának csináltak tesztet. Sírt? Nem, sőt, mondta az anyjának, hogy vegye videóra, mert meg akarja nézni, és utána egyből ment, hogy na milyen? Kb olyan érzés, mint amikor a 60-as csiszolópapírt dugják be a szemed közé hátra. Olyan is volt, akinek csak a szájából vettek... na mindegy, hagyjuk, nagyon off.
CactuS: jobbulást!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Horizon Forbidden West
- War Thunder - MMO Combat Game
- Fujifilm X
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- BOSCH Tronic Heat 3500 ERP elektromos kazán 230V, 6 kW
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest