Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Locus Map FREE és PRO egy többfunkciós offroad navigációs alkalmazás, amely fejlett online és offline navigációs képességeket kínál az Android készülékekhez (iOS-es verziója jelenleg nincs). Elsősorban szabadtéri szabadidős tevékenységekhez tervezték és használják, például túrázáshoz, kerékpározáshoz, geocachinghez. A szabadidős felhasználás mellett az alkalmazást szakemberek is használják, pl. térinformatikai adatok gyűjtésére, mentőcsoportok, légi felderítő csapatok stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibor23
senior tag
Sziasztok, remélem még olvassák ezt a fórumot.
Sajnos sikerült valahogy letakarítanom a telefonomról a régóta megelégedéssel használt Locust, majd visszatelepítettem, de nem bírom visszatenni a render témát, így nem látom a térképen a színes túraútvonalakat. Beleolvasba a fórumba látom, hogy nagy változás történt ebben a programban fizetős lett sok minden, és a render téma is talán az lett. Sajnos az Openmaps térképek is eltűntek, bár arra elvileg találtam linket, hogy az utolsó pár éves verziót le lehet tölteni, valamint megszereztem egy régi Locus 3-as offline programot.
Mit javasoltok, feltehető a 4-es új verzióra a render téma ingyenesen vagy tegyem vissza a 3-as verziót vagy keressek más app-ot?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Crimson Desert
- Synology NAS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple MacBook
- Milyen házat vegyek?
- Filmvilág
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- További aktív témák...
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest