Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Aktív témák
-
Troll
tag
Ezt a mekest vond vissza, mert jól megsértettél önérzetemben! :))
És különben is, az új OSX-szel mindenkinek jó lett: egyszerüen használható (like Mac), csicsamicsa (like Win), és kurva bonyolult belülről (like Linux). Szóval te csak ne kössél bele, amit nem ismersz :(( mert rádküldöm a két kutyámat, egyiket Steve Jobsnak híjják, a másikat Bill Gatesnek ;) lesz nemulass meg sírásrívás.
És különben is! :t -
up
senior tag
Hm... azt próbáltam mondani, hogy a két pólus valahol kiegészíti egymást. Nem az m$ konkrétan jó, hanem hogy van closed source ellenfél, aki versenyre kényszeríti a Linuxot (és fordítva). Ennek ellenére ehhez nem azon át vezet az út, hogy ''fos windows'' folyamatosan. Hanem mondjuk ''a linux ebben, meg ebben többet tud nyújtani, és szerintem esetleg próbáld ki'' sokkal szimpatikusabb. Bennem semmi tiszteletet nem ébreszt az, aki Linuxos és folyamatosan csak fikázza a windowst meg hülyézi a felhasználóit. Viszont aki azon van, hogy segítsen a kezdőknek, és - nem agresszív módszerekkel! - elősegítse a Linux terjedését, azt nagyra értékelem. (szerintem a térj meg duma, legalábbis smiley nélkül, kicsit agresszív)
Aktív témák
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 16GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest