Hirdetés
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
Protoss
senior tag
Hali!
Eddig winfost használtam (már win3.1-en edződtem, 3.11, 95, 98, 98se, Me ezeket mind végig kinlódtam), és az Xp produkálta jelenségre nem találtam magyarázatot többed magammal sem. Röviden: az Xp Prof nem ment fel egy konfigra, annyira nem ment fel,hogy még az első bejelentkezést sem érte meg. Dühömben ''windows'' tudással rászabadítottam egy linuxot erre a konfigra és magam sem hittem de SIKERÜLT. Persze messze nem tökéletes a konfigom és bizony keresgéltem könyvben és neten infót és még tanulnom kell. (Pláne, ha UT-zni akarok rajta majd valamikor :DD)
DE! Az Xp-vel elment 3-4 órám csak a folyamatos vackolással, újraindulásokkal és reinstallal, szereléssel. (Nem számolva, hogy a neten kellett keresgélnem és fórumoznom.) Tehát semmi újat nem tanultam közben (de mégis újabb: 50 verzióba tudom megnyomni a reset gombot a gépen:D). És az XP Prof nem olcsó!
Linuxal is elvoltam jó pár órát, de legalább tanultam is közben és végeredményként kaptam egy oprendszert ami elindult és működik. Az ára annyi, hogy amíg letöltöttem, addig olvastam a könyvtárban és a neten a linuxról. Szóval tanultam is valamit!
Üdv
Aktív témák
- Spórolós topik
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Bluetooth hangszórók
- One mobilszolgáltatások
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest