Hirdetés
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD FX
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
motor
tag
Ez a téma hasonlít kicsit az INTEL(a király!, az Isten!,a MINDEN!) vs. AMD(van aki ezt szereti?) vitára :) felfogást illeti. Szerintem ez az emberi társadalom egyik nagy megoldandó kérdése.
(A másik meg ugye, hogy itt vannak ezek az AMD-sek - na ezekkel nem tudom mit kéne kezdeni.:DDD) nem tud előre jutni, csak ha (...) a MULTIK- on keresztül.()
Az ember nem olyan állatfajta, hogy nagy eredményeket érhessen el,ha csak egy szerncsefia Bill Gates nem irányítja őket - jelen esetben hatalmas vagyonával egy cél felé.
Tehát a windows volt is lesz is, ez itt a praxis.
Mert ugye a mostani Linux distribúciók tényleg lehengerlőek, de azért ne feledkezzünk meg arról, hogy azért ezeket is az anyagi haszon reményében fejlesztették felhasználó baráttá (és ezt azért írtam így mert ugye sokan fejlesztik a linuxot, meg ingyen: az oké, de ahhoz, hogy disztribúció nélkül jó linux rendszert hozzon létre az ember, ahhoz már azért nem windows-user szinten kell érteni hozzá, még ha csak arról legyen is szó, hogy összegyűjtögetem a jó részeket).
itt a :
VÉGE.. mert az időm véges
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 16GB 512GB FHD 120Hz!!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest