Hirdetés
- Gamepad
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- DUNE médialejátszók topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
-mikey-
csendes tag
<I>a Linux ugy fogja lemosni a Windows-t a orondrol, ahogyan ezt az Apache Web-szerver tette az M$ IIS-sel.</I>
Azért maradjunk a tényeknél...
Az IIS soha nem volt piacvezető, amikor megjelent, az Apache akkor már létezett.
Félreértés ne essék, én is Linuxot használok, de nem azért, mert egyszerűen jobb. Nekem ez jön be és kész, másnak a Windows.
Ha egy munkával kapcsolatban meg Wint kell használnom, akkor nem állok neki visítozni, mert lehet azt is használni.
Mikey. -
up
senior tag
Király...
Az ilyen önjelölt és erőszakos térítők csak taszítóvá teszik számomra a Linuxot (nem mint oprendszert, hanem mint életérzést, közösséget stb).
Nem ''szerintem ezért vagy azért jobb'', hanem ''mi tudjuk a frankót, le fogja nyomni a fos windowst amit úgyis csak lámák használnak, legyen eszed, mint nekünk, térj meg''. Egy szektában szép karriert futhatnának be az ilyenek...
Sok sikert! Szerintem több kárt teszel, mint amennyi hasznot hajtasz. Már csak a topic felhozásával is, ha a linuxosok szempontjából nézed. :O
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Gamepad
- Arc Raiders
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Samsung 970 EVO PLUS NVMe M.2 ssd 1 TB
- Latitude 7420 2-in-1 14" FHD IPS kihajtható érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- Pioneer MVH-S420BT - USB MP3 AUX, Android kompatibilis, Pioneer Smart Sync, iPod Direct Control
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest