- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
Aktív témák
-
Szaky
tag
Nekem is kabelem van, de csak egy gep logna rajta!
-
Asin
csendes tag
:)) asszem játéknak tényleg jó. Nekem kábelem van, azért kellett, véletlenül se lássák mi van a végpont megett. ;) meg ugyi ipchains-al 3 sor volt kinatolni egy egész szábnetet. Na persze fájörvól nélkül. ;)
-
Szaky
tag
Asin: Asszem ertelek, es teljesen igazad van! :)))
-
dts
csendes tag
Nekem egy Compaq P75-ösöm van firewall célra, de csak hobbyból akarok belőle firewallt csinálni, hogy megtanuljam, hogy kell .Amúgy meg nemtom, mi a répát keresne bárki is a gépemen, semmi olyan nincs rajt. Persze, egy ZoneAlarm azér fut, néha jelez is, és akkó' mivan...
-
Asin
csendes tag
A nagyokról nem tudok mit mondani, én úgy csinálom hogy rendesen felkonfigurálom az IPtables-t, kívülről megscannelem, ha jó és szép akkor örülök és békén hagyom, rá se nézek többet.
Kivéve egy esetet: amikor új kernel jön ki, u.i. az a tűzfal frissítése is az iptables miatt.
BTW: ha akkora csokker lennék hogy állandóan monitoroznom kéne a fájörvólomat hogy nyugodtan alhassak és ne menjen a pulzusszámom 100 fölé, inkább eladnám a francba az összes gépemet mert ennyit nem ér az egész. -
Szaky
tag
Na akkor meg egy lama kerdes!!! :))) Hogy csinaljak a nagyok? Frankon ket monitorral, a linuxos tuzfalas gep monitoran nezegeti, hogy ki mit csinal eppen a gepemen, vagy hogy is van ez???
-A lama- -
Szaky
tag
Ok, lehet a GNOME desktopon van, de mit keres az XP kepernyojen??? :)
Wiszont az ilyen Tiny ...Firewallok nem hiszem hogy nagy biztonsagot nyujtanak nem???? -
Asin
csendes tag
nincsmit ;-P
-
Szaky
tag
Nagyon kedves vagy, es megkoszonnem ha atkuldened a configokat, bar hogy oszinte legyek en hihhetetlenul nagy lama vagyok a linuxhoz! Egy grafikus feluletu Mandrake-t is egy hetig allitgattam, mire ment minden! :)))
Thanx in advance! :)) -
Asin
csendes tag
Viszont ha mar raszantad magad akkor at tudom kuldeni a configokat. :) hehe
-
Asin
csendes tag
hat vegulis.
Azert nem tudok viszonyitani mert nalam egy kiselejtezett ibm szerveren fut a dolog, egy pc325-on. van benne 2 db 200-as pentium pro proci, ha ranezek a terheltsegre akkor altalaban 0.00-t mond. Illetve mindig. Nem tudom munkan kapni. 386-osom meg talan eletemben nem volt. Viszont van egy DX4 100-asom. (azon jáccok lendzoflór egyet, régebben az volt a firewall, ILLETVE CSAK NAT, ugyi ipchains, meg se kottyant neki. Csakhát a tables.... Én shorewall-al konfigolom es mire feltolti a szabalyokat mar azon is bealszom.) -
Szaky
tag
Akkor asszem inkabb hagyom az egeszet, de tegnap megijedtem egy kicsit, mert egyszer csak kicsike kis halacskak usztak at a monitorom egyik sarkabol a masikba, es semmit nem talaltam, hogy mi okozhatta! :) Gaz mi???
Azert koszi! -
marlowe
csendes tag
Egy AMDk5 pr100--> 100Mbit, IPMASQ, és megy csont nélkül. (olyan 8 gép lóg rajta)
-
marlowe
csendes tag
Szerintem elfut rajta, egy sima minimum rendszerrel elmegy simán.
-
Asin
csendes tag
32-vel mar probalkozhatnal.
Na mind1, ez szerintem nagyon gany lenne igy, legalabb egy 486-ost probalj meg szerezni, mert az iptables meg fogja enni az egesz gepet reggelire. Arrol nem is beszelve h csinalsz egy ujraconfigot, es nem akar majd elindulni a firewall. Ugy ertem: indul az, csak olyan lassan hogy huha. Es akkor meg csak a rule-okat vitted fel meg ilyesmi. meg nem forgalmaztal semmit (bar az szerintem nem gaz.)
Sok sikert mindenesetre. :) -
Szaky
tag
Asszem nagyon keves! Mennyi kellene???
-
Asin
csendes tag
Mennyi ram van benne?
-
Szaky
tag
Haliho!
Szeretnem egy hozzaerto velemenyet kikerni, hogy egy 386DX szanalmas kis gepen elfutna e egy debian firewallkent??? Jelentene ez valamekkora sebessegcsokkenest?
koszi
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen légkondit a lakásba?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Villanyszerelés
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest