Hirdetés
- CES 2026: új Ryzenekkel viszi be az AI-t az autóiparba az AMD
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- CES 2026: rackezhető munkállomás Razer recept szerint
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos fejegységek
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
b05co
tag
off, de személyes jótanácsom az, hogy az epsont el kell felejteni... eddig 3 epson hullott szét a kezeim között, 1 a cégnél 2 otthon... bár ugyanez a véleményem a HP-ról is, annak is csak a drága "office" gépei jók, a "user" szériák 20 forintot nem érnek... A Cannon-t viszont tudom ajánlani! Vettem egy nagyon olcsó lézeres típust, konkrétan az MF3010-est, olcsó bele a toner, irodai használatban van és 1 éve rezzenéstelenül köpi ki a napi több száz oldalt, szóval masszív használatban van mondhatni.
-
b05co
tag
Üdv! Most próbálom a Linux Mint-et, mert Ubuntun az istennek se akart működni egyik script sem, amivel a net sebességét kívántam volna korlátozni. A kérdésem egyszerű, van rá sansz, hogy itt menni fog és disztrívúciós hibáról volt szó, vagy nem sok? Elég sokat olvasgattam bár kezdő vagyok és a unityben elég sokminden nem ment aminek kellett volna, futtatható szöveges fájlok stb... Egy csomó apró problémám volt amit Ubuntun valahogy senki sem tudott megoldani, vagy segíteni nekem. Szerintetek a Mint jó választás lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gumi és felni topik
- Gitáros topic
- Tanuljunk angolul!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Rowon