- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi hangfal építés
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
straightedge
tag
válasz
NeoPampalini #12528 üzenetére
Igen én is így láttam. Sajnos nem megoldható amit írtál ,hogy egy közös formátumot találni mert a kollégáim ps-ben és ai-ban dolgoznak meg indesignban így azok a fájlok mindenképp szükségesek és nem tudjuk húzni azzal az időt, hogy konvertálgassunk 20-30 gb-os nagy fájlokat folyamatosan.
Wine-al mennyire életképes ez a 2 alkalmazás? Virtuális gépet nem akarok használni meg az rontja a gép teljesítményét is, és eléggé kell nagy grafikus fájlokhoz.
Meglévő windows10 mellé könnyen feltudom húzni a Mint-et? Kell esetleg mókolni valamit pluszban? (10en éve nem telepítettem linuxot emlékeim megkoptak már ezen téren)
-
straightedge
tag
Sziasztok!
Szeretnék winről visszaváltani linuxra. Kb 10 éve nem használtam már linuxot, a Mintet ajánlottak, hogy ez az egyik legjobban kezelhető és nagy közösséggel bíró disztribúció.Problémám, hogy én grafikus vagyok és szükségem van photoshop, illustrator, indesign és corel programokra. Nézegettem alternatívákat, annyira nem is lenne vészes megtanulni, a fő probléma az, hogy nem kezeli jól pl az Inkscpae az ai fájlokat.
Ez lenne számomra az elsődleges, hogy megtudjam nyitni minden gond nélkül a ps, ai, indd fájlokat.
A másik, meg, hogy Alienware 15R3-as laptopom van, mennyire kezeli jól a drivereket?
Előre köszönök minden segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Hegesztés topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest