- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
fodor0410
tag
válasz
spammer #2853 üzenetére
Találtam egy ilyet:
GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT="splash quiet acpi_backlight=vendor acpi_osi=Linux"
Úgy működik, hogy nincs csúszka ha nyomkodom a gombot, viszont a panelhez hozzáadtam a fényerő állítást és ha ott egérrel húzgálom fel-le, akkor változik a fényerő, viszont a maximum fényerő annyi, mint a minimum és ha teljesen lehúzom, akkor eltűnik minden, korom fekete a képernyő.
Ez így jó megoldás, csak annyi, hogy hogy tudom beállítani hogy a maximum fényerő az maximum legyen és ha lehúzom akkor legyen a minimum?
Köszi előre is!
-
fodor0410
tag
válasz
spammer #2853 üzenetére
Sajnos egyik sem működik. Módosítottam, mentettem, frissítettem a grub-ot, újraindítottam a gépet, de semmi. Volt hogy a csúszka sem jelent meg hiába nyomkodtam. A video-s parancsoknál visszajött a csúszka, mozog de nincs változás a fényerőben. Ahol hagyom a csúszkát olyan fényerő lesz újraindítás után.
Mi lehet a baj? :S -
fodor0410
tag
Sziasztok!
A kis netbook-omon Linux Mint oprendszer van. Nagyon jó, gyors. Viszont a gépen van fényerő +/- gomb, de nem csinál semmit. Nyomogatom, a képernyőn mozog a csúszka, de nem változik semmi.
Hogy lehetne orvosolni a problémát, mit kell esetleg telepíteni hozzá?
Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Gyermek PC játékok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest