-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
fodor0410
tag
válasz
spammer #2853 üzenetére
Találtam egy ilyet:
GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT="splash quiet acpi_backlight=vendor acpi_osi=Linux"
Úgy működik, hogy nincs csúszka ha nyomkodom a gombot, viszont a panelhez hozzáadtam a fényerő állítást és ha ott egérrel húzgálom fel-le, akkor változik a fényerő, viszont a maximum fényerő annyi, mint a minimum és ha teljesen lehúzom, akkor eltűnik minden, korom fekete a képernyő.
Ez így jó megoldás, csak annyi, hogy hogy tudom beállítani hogy a maximum fényerő az maximum legyen és ha lehúzom akkor legyen a minimum?
Köszi előre is!
-
fodor0410
tag
válasz
spammer #2853 üzenetére
Sajnos egyik sem működik. Módosítottam, mentettem, frissítettem a grub-ot, újraindítottam a gépet, de semmi. Volt hogy a csúszka sem jelent meg hiába nyomkodtam. A video-s parancsoknál visszajött a csúszka, mozog de nincs változás a fényerőben. Ahol hagyom a csúszkát olyan fényerő lesz újraindítás után.
Mi lehet a baj? :S -
fodor0410
tag
Sziasztok!
A kis netbook-omon Linux Mint oprendszer van. Nagyon jó, gyors. Viszont a gépen van fényerő +/- gomb, de nem csinál semmit. Nyomogatom, a képernyőn mozog a csúszka, de nem változik semmi.
Hogy lehetne orvosolni a problémát, mit kell esetleg telepíteni hozzá?
Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Hobby elektronika
- Villanyszerelés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Ingatlanos topic!
- Tőzsde és gazdaság
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest