Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
growler #8274 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a javaslatokat!
Nagyon jó ötleteket adtatok, de párat már most ki tudok zárni, mint hibaforrási lehetőséget.
Az MTU értéke tűnik számomra jelenleg a leggyanúsabbnak, ezt próbálom ki legközelebb, amikor lesz rá lehetőségem. Korábban sima kábelnetre volt kötve a gép, ott elvileg az mtu értéke nem bonyolít, de a pppoe kapcsolatoknál ahogy most belemélyedtem igen könnyen okozhat ilyen problémát.
Egyébként azt elfelejtettem írni, hogy router nincs, közvetlenül csatlakozik a gép a netre. A ca-certificate csomagokat újratelepítem.
A https oldalak egyetlen böngészőben sem mennek, tehát nem böngésző specifikus a probléma (chromium és firefox voltak tesztelve).
A böngészőkben nincs olyan plugin, ami ezt okozhatná.
Specifikus tűzfal szabályok nem lettek generálva sem frontenddel, sem kézzel, ill. az iptables sem lett piszkálva.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest