- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
válasz
Dhampir #6764 üzenetére
Tisztelt kolléga: Dhampir
Köszönöm a helyesírási lexikont éppen nem olvastam és nem is fogom, de tudom hogy a helyesírás szabályai sokat változtak és változnak is miden évben, neked ezt is tudnod kellene nem.....
A lényeg nem vagyok egy robot hogy írásközben ne hibázzak, ez másokkal is előfordul de én nem kommentelekbele más írásmódjába és nem is kritizálom az írásmódját...A papagályt szerinted hogy írjuk helyesen kedves doktor úr?
A kérdésem igen viccesen hangzik, de érdekel a véleményed erről is....
A lényeg ne rugozzunk már itt ezzel a témával még off-ban sem a helyesírás szabályaival, engem a Linux téma érdekel és ennyi.....
A kritikát is bírom, én a Linuxo-t preferálom, trollokat nem csipem de igyekszem toleránsan is viselkedni még velük is igen.....
A lényeg hogy sajnos több fórumon is vannak trollok és kerülöm a vita lehetőségét is velük mert a topik-ok rombolása a céljuk és mást nem is akarnak csak is rombolni.....
Te nem hinném hogy rossz szándékúan írtál nekem és köszi a helyreigazítást is de ne is várd márt el ezt.
A Linuxo-t szeretem én is és ebben a témában szívesen beszélgetek veled is off-ban ha van kedved is hozzá.
Üdv, István -
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- HTPC (házimozi PC) topik
- Futás, futópályák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest