-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem ebbe a hozzászólásba még uby sem fog belekötni.
Ebben sosem lehetsz biztos!

Egyébként igazad van. Mint-nél szerintem elég lenne a Cinnamonra és a két lightosabb DE-re koncentrálni.
Ettől még Syl megkedvelheti általa a KDE-t!
Már itt is van egy ellenvélemény Bohus-tól.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bohus
aktív tag
Én viszont igen. Kiróbáltam a Kubuntut (15.04), két napig bírtam vele. Apró dolgok rontották az összképet, pl. hiányos magyarítás, menüből parancsikon másnap már nem indította az alkalmazást...
Nálam a KDE a mainstream, gyengus gépre Xfce-t teszek. Két notebook-on használom KDE-vel Mintet, asztalin még MATE (17.0-ként telepítve), de ott is átállok majd KDE-re. Kipróbáltam mindegyiket, nekem ez jött be. A KDE verziót mostohagyerekként kezelik, véleményem szerint teljesen alaptalanul.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Rowon