- Eladás egyben vagy alkatrészenként?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós töltők 2025: tényleg megvan a 200 W?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
Most kipróbáltam a Noscript Lite-ot, ami már vmennyire előre van konfigolva (ehhez már csak néhány oldalt kell hozzáadni, azt még kibírom), bár azért ez is eszik egy kis ramot (mondjuk ublock-nál kevesebbet) szóval gyengébb gépre (max 512mb ramig) tényleg csak flashblock (ami kifejezetten csökkenti a cpu és ramhasználatot még noscript vagy blokkoló mellet is) kicsit erősebbre már mehet a flashblock mellé a noscript lite, közepesre az ublock, ha meg van bruteforce/mindegy akkor adpblock plust is be lehet vállalni ha vkinek az tetszik/áll kézre.
-
Fenyő
őstag
Igazából csak macerásabb konfigurálni én meg elég lusta vagyok
szildavid90: Még vmi ami kimaradt és xfce esetében fontos, másik topikban szóba került és így jutott eszembe, szóval a beállítások -> ablakezelő hangolásán belül a kompozitálásnál a synchronize drawing to the vertical blank opciót aktiválva megszűnik a zavaró screen tearinelés, bár van akinek fel sem tűnik, de engem speciel zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ASUS ROG Zephyrus M16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Apple iPhone 16 / 128GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia /97% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest