- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nyomtató topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
totron #14977 üzenetére
közben tanulva!
Kezdek öregedni, nekem már nincs türelmem, sem fölös időm ilyen dolgokkal szöszölni. Én csak használni akarom a gépet. A Debiant ennek ellenére úgy ahogy megtanultam kezelni, mert sok jót írtak róla és még fognak is. Nagyszerű disztró. De ugyanúgy nagyszerű a Linux Mint, a ZorinOS vagy a Fedora is. Ezeket is felrakod és mennek. Én csak ennyit várnék el a programoktól is. Legyenek a belső tárolókban, "sudo apt update && sudo apt install xyz -y" oszt jóvan. Többet nem is akarok foglalkozni a szoftverek állítgatásával, csak ami tényleg minimális.
Megoldás lehet persze a ló elé fogni a szekeret és idomulni a lehetőségekhez
Én ezt megoldottam egy mobil rackkel. Ha éppen kell a Windows, akkor bedobom a 2,5"-os SSD-t rajta a Windows 10-zel és arra bootolok be. Az esetek ~90%-ában meg Debiant használok.
Nyugalom a hosszú élet titka.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen alaplapot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Foxpost
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- Update 10.08. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest