- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
Kamera, mikrofon... minden? Az jó.
Haverom kínlódott a ryzenes laposával, mert nem volt kamerája, azt hiszem Viber alatt.
Aszi123:
A feltöltés relatív, lehet nem viszik a cuccot. A Mint tűzfalát nem tudod kikapcsolni(így olvastam) , kernel szinten működik. Mindenképpen ki kell nyitni a portot, és beállítani az alháló ip-t, amit a routerben is MAC-hez rendelsz, akkor mennie kell. uPnP nem kell. A Qbit és Transmission is szépen megy nálam, ilyen probléma nem volt. Ha itt nyitva van a port, amikor fut a kliens, és zárva ha nem, akkor jól be van állítva: [link] Tároló vagy flatpak? Melyiket tetted fel?
-
Aszi123
tag
Wilmára ma dobtam egy qBittorrenetet. Délután ránéztem, nem tölt fel. Mi fene? Tűzfalba beállítom, semmi eredmény. Ok, akkor portot nyitok neki, fel nem töltene az istenért sem. Mint tűzfal ki, majd a routeré is, fel nem töltök
, Nat alatt nem vagyok. Asszem az Uma alatt volt ilyen gondom, de nem emlékszem a megoldásra, ha fejbe lőnek sem. Lehet jön vissza a Virginia, vagy a 21-es, vagy elébb megnézek pár kernelt. .
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MSI CYBORG 15 A13V
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged