Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Alaplap javítása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Így építs kiegyensúlyozott gamer PC-t – CPU, GPU és FPS viszonya
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
Kamera, mikrofon... minden? Az jó.
Haverom kínlódott a ryzenes laposával, mert nem volt kamerája, azt hiszem Viber alatt.Aszi123:
A feltöltés relatív, lehet nem viszik a cuccot. A Mint tűzfalát nem tudod kikapcsolni(így olvastam) , kernel szinten működik. Mindenképpen ki kell nyitni a portot, és beállítani az alháló ip-t, amit a routerben is MAC-hez rendelsz, akkor mennie kell. uPnP nem kell. A Qbit és Transmission is szépen megy nálam, ilyen probléma nem volt. Ha itt nyitva van a port, amikor fut a kliens, és zárva ha nem, akkor jól be van állítva: [link] Tároló vagy flatpak? Melyiket tetted fel?
-
Aszi123
tag
Wilmára ma dobtam egy qBittorrenetet. Délután ránéztem, nem tölt fel. Mi fene? Tűzfalba beállítom, semmi eredmény. Ok, akkor portot nyitok neki, fel nem töltene az istenért sem. Mint tűzfal ki, majd a routeré is, fel nem töltök
, Nat alatt nem vagyok. Asszem az Uma alatt volt ilyen gondom, de nem emlékszem a megoldásra, ha fejbe lőnek sem. Lehet jön vissza a Virginia, vagy a 21-es, vagy elébb megnézek pár kernelt. .
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Tőzsde és gazdaság
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Haverom kínlódott a ryzenes laposával, mert nem volt kamerája, azt hiszem Viber alatt.
Rowon