- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Acer notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nyaralás előtti hardverszemle
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
válasz
Dani_kp #14514 üzenetére
Sikerült az újratelepítés.
Ugyan nem tudom, mi oldotta meg a problémát mivel 2 dolgot eszközöltem:
1. Linux Mint 21.2 Victoria (LTS verzió), Cinnamon (64 bit)-es verziót töltöttem le és csináltam belőle telepítőt az XFCE helyett.
2. BIOS resetet is eszközöltem.Amúgy érdekes, mert ennél a telepítőnél is először megállt az enter lenyomása után, de mivel épp mást csináltam, így nem foglalkoztam vele, majd 1 perc után már be is töltött pendrive-ról a live rendszer és tudtam is telepíteni.
Telepítés után vissza is raktam a maradék ramot is, szóval ahhoz képest, hogy mikor a gép setup, kellemesen gyors.
Köszönöm a tippet és segítséget
.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest