- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Acer notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Alapból támogatom. Egy jó lépés ez a Minttől. Bár kicsit a másik végletnek érzem, hogy az apt még telepíteni sem engedi a snap-ot. Lehetőségnek azért meg kéne tartani, hátha valakinek hasznos, ha nem tudja az adott szoftvert máshogy beszerezni. Annyi elég lenne, hogy default, a user tudta nélkül ne erőltessék a snapos megoldásokat.
Azt se értem, hogy a Chromium miért üres csomag. Nyugodtan csomagolhatná a Mint a bináris Chromiumot, vagy akár forráskódból is forgathatná. Nem lenne egy nagy kunsz, és simább lenne, mint felhasználóknak magyarázni meg máshová elküldeni őket, ahonnan beszerezhetik.
Amit én még a Mint helyében meglépnék: engedném könnyebben a default Firefox keresőmotort megváltoztatni, mert a mostani default Bing és trükközős Google keresőmotoros telepítés weboldalról körülményes, sok kezdő felhasználót frusztrál. A Seahorse kulcstartó szintén. Meg ezt a Timeshift-et nem tolnám ekkora erőkkel, az nem baj, ha benne van, és akinek kell, használja, de ne legyen ráerőszakolva senkire.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Netflix
- Kerékpársportok
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elfelejtettem a film címét
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest