-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
scabiosa82
tag
válasz
ubyegon2 #10169 üzenetére
Üdv!
Elakadtam, nem kicsit. Letöltöttem a telepítőket, a nyomtatás megy is a driverrel szépen, a szkennert viszont nem látja. Azt írja a "szkenner" alkalmazás, hogy nincs csatlakoztatva. Na már ha ez az epson egy multi készülék, akkor ugyebár ez nem valószínű. A leírásban a honlapról terminálban futtat parancsokat, na ennek egy része nekem is ment, csak nem úgy, ahogy ott szerepel. Ott ugyebár letölti valahova, majd terminálból átrakja a tmp-be, onnan telepíti és futtatja. Nem tudom már hányszor és hányféleképp futottam neki a dolognak, nem ment az áthelyezés sem ... na mindegy, rájöttem, hogy ha a telepítő fájlra jobb klikk, akkor kiírja hogy telepítés terminálban
. Le is futott hiba nélkül (gondolom ha valami NOK, akkor jelezné), kilép a terminál ablakból és ennyi. Gondoltam meg is vagyok, de nem találom az alkalmazást sehol, és az alap szkenner sem látja továbbra sem az l382-t.
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Androidos fejegységek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged