Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Féltem én is az elején.
De a demo anyagát képzeld el órákra kivetítve. Úgy értem, ugyanezen grafikai elemek, ugyanezen szörnyek, ugyanilyen váraltan felbukkanások - egy idő után már megijedni sem tudsz, mert TUDOD, hogy itt és itt, így és így fog felbukkanni szörny. Talán még azt is ki tudod találni előre, milyen szörny fog jönni.
Csak már marhára izgat, ezért is vagyok síkideg, hogy nem tudok továbbjutni.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hobby rádiós topik
- Gumi és felni topik
- VGA kibeszélő offtopik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Üzleti előfizetők hirdetései
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest