Új hozzászólás Aktív témák
-
operator10
senior tag
Helló
érdeklődnék hogy kde-ben a konzol betüszineket hogy tudom megváltoztatni,Tehát nem az ''egészre'' gondolok.Hanem láttam már olyat hogy pl:Más a ''root'' szine, a parancsoké,stb. -
operator10
senior tag
Sziasztok.
KDE 3.3.2-ben hogy lehet azt elintézni hogy a konsol körül ne legyen abszolut szegély, keret.Az istennek nem jövök rá
És esetleg hogy tudnám frissíteni a kde-t a legfrissebre?/hú de szépen kifejeztem magamat/ -
operator10
senior tag
Hi.
Xfce-t használok, na meg persze probálgatok sokminden más ablakkezelőt ubuntu alatt.Azt szeretném megkérdezni hogy pl:superkaramba, és társai mőködnek e xfce alatt?Esetleg tudtok e valami jó oldalt ami xfce-hez tartalmaz okosságokat.Kezd naon szimpi lenni, gyors semmi csicsa, de mégis jól néz ki stb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Házimozi haladó szinten
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest