Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz kovaax #53489 üzenetére

Ha így jobban érthető

Sokkal! Köszi! :D

Valamennyi sejtésem ezekről volt már azért. Sok mindent nem próbáltam még ki, de van infóm róla, de most így már.....

Azon töröm a felem, mit dolgozhatnék én együtt Emma Thompsonnal, Ratajkowskin nem kell annyit gondolkodnom, érdekes csaj, de nekem egyszálbél kissé, minap láttam olyan képeit, ami még befutás előtti...hmmm

(tényleg úgy ment át, hogy valóban be akarom rakni Összefoglalóba ezeket, amit írtam gyorsan)

(#53490) metaxx

Fenébe, cinikus az nem akartam lenni...mindegy, azt hittem irónikus lesz....
    Próbálom inkább ilyen formán megoldani, hogy ne kötekedős legyen a style. Örülök, ha feldobta a reggeled, szerintem Vladinak is. ;]

Igazából a kezdő meg haladó szemlélet mindig kicsit messze fog állni egymástól, viszont mások lehetnének az elvárások, ugyanis a guruk is voltak kezdők egyszer, de a kezdőkből nagyon ritkán lesz haladó. Nem is céljuk egyébként, gondolom. (nekem sem pingvin volt a jelem az oviban, lehet, hogy ólajtó inkább? )

A gyors beszédről annyit, hogy nemrég Kapitány berakott egy linket a Pécsett tartott Ubuntu hour-ról vagy mi volt, na ott volt az egyik előadás (Unity kampeca téma talán), amitől konkrétan arcidegzsábát kaptam! Annyira nyugodtan, lassan beszélt az ember. ááááááá.....szörnyű, abban a stilusban a videóid 6-8 órásak lennének és kutya nem nézné végig őket.

Új hozzászólás Aktív témák