-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
pushalias
addikt
-
pushalias
addikt
válasz
McSzaby #19019 üzenetére
Azokat te raktad fel, és úgy mentek, vagy csak a conf volt hasonló?
Mert a Win kliensek szeretik a Win domaint, ami magyarra lefodítva AD-t jelent, az meg mindeféle extrákat igényel a Samba mellé. ;-)
Update, mert kicsit szűkszavú lehettem.
Eleve a security = user az nem az a kifejezett windows-os domain beállítás. Az ottan security = ADS lenne. Persze nem vagyok a helyszínen, ezért nem tudhatom, mik vannak ott hekkelve.
-
pushalias
addikt
válasz
McSzaby #18981 üzenetére
Nem tudom, mert nincs erőm átnézni, hogy valaki válaszolt-e, de hogy ez nem tartomány, hanem csak workgroup, azt innen, első ránézésre, a messziségből is látom.
BTW a gép hozzáadása elég felesleges aktus, ha nincs domain.
(#18997) McSzaby Az SMB rész sokat nem változott.
-
pushalias
addikt
válasz
CPT.Pirk #18942 üzenetére
3-4 perc volt egy átlagos boot.
Tény egyébként, hogy az amúgy nem gyenge vason megbízhatóan futott, csak hát néha olyan malmozási idők voltak közben, amik méltatlanok voltak az egyébként élhető rendszeren.
Előtte egy a megvásárlásakor elég erős vason, szépen karbantartott XP-m volt, 40 másodperc körüli bootokkal, igen ritka malmozásokkal, szóval sejtheted.
Windows meg az adatbiztonság, nézd ez olyan, ha ésszel használod, nem lehetetlen, sőt. Idejét se tudom, mióta használom, és csak a saját hibámból veszítettem adatot. Október vége óta legalább 7-10-szer újrarántottam a lapost, és az adataim köszönik szépen, amit valóban tároltam, mind megvannak, és a telepítés után pár perccel úgy használom a dokumentumaimat, mintha nem is lett volna full újratelepítés. A legszebb élményem az utolsó W7-ről W8-ra upgrade volt, zökkenőmentesen lement, és minden ott volt fél óra után, ahol a telepítés előtt volt. Hihetetlen szívásokba futottam már bele Windows upgrade-ek során, tehát volt bennem félelem, nem is kevés, de ez mocskosul profin ment le. Úgy érzem, a legtöbbek örömére a Linux és a Windows is töretlenül fejlődik. Microsoft például végre csinált egy jó, egy tényleg használható böngészőt, és azért az nem semmi a kataszrofális IE 5-6-7-8 vonal után, amiben az IE9 volt a pislákoló remény, de sajnos több nem lett belőle.
-
pushalias
addikt
válasz
CPT.Pirk #18937 üzenetére
Annak, pedig örülök, hogy ezek szerint a KDE kinőtte a gyerekbetegségeit, és bár kicsi a kép, amit betettél, ez jóval rokonszenvesebben néz ki, mint amilyen régebben volt, abban pl. a Win-like témában durva hibák voltak. Az előző laptopom Vistával érkezett, és csak 1 GB RAM volt benne, sejtheted az eredményt, így a végleges W7 megjelenéséig inkább a másodiknak feltett Ubuntuval nyomtam, és minden (néha sajnos amatőr) hibájával együtt kedveltem, csak a W7 nekem munkaeszköz volt, így aztán visszacsábultam az erő sötét oldalára.
A mai napig rokonszenvezek a Linuxszal, sok embernek lehetne jobb, mint a Windows ezért vagy azért. Bár én úgy vagyok vele, a Mac OS-t soha nem tudnám megszokni (fenét nem, ha rákényszerülnék
), mégsem megyek feketíteni, mert látom, hogy a felhasználóinak az a jó. Linuxot meg még kedvelem is, a munkám miatt szerver fronton a mai napig használom, nem is tudtam, röhögjek, vagy sírjak, amikor itt rámsütötték, hogy hater vagyok.
Azt hiszem, előbb vagy utóbb virtuálisan megint feldobok egyet, és megnézem, hol tartanak most a grafikus felülettel. Csak győzzem le az átkozott lustaságomat.
-
pushalias
addikt
válasz
Sub-ZeRo #18884 üzenetére
Kezdjük még egyszer, jó?
1. Ide jössz, tanácsot kérsz.
2. Egy szerencsétlen lúzer ezt komolyan veszi, és próbál segíteni.
3. Te meglátod, hogy a megoldás nem két egérkattintásból áll, ezért közlöd, hogy hú, wazeg, az túl bonyolult, és különben is.
4. Tényleg nem érzed, mi a kínos ebben?
BTW de. Amikor feldobtam majdnem 15 éve az első linuxot (SuSE 6 vagy 7 lehetett, és természetesen fizettem érte, valami 16 ropi volt asszem), utána nem sokkal már próbálgattam a terminálját. Tudom, kínos, és ne menjek emberek közé.
-
-
pushalias
addikt
válasz
#59070464 #18859 üzenetére
„Kalibrált a monitorom, az ICC profilt csak simán hozzáadom a monitoromhoz és az mindig betölt automatikusan. A Windows erre is buta volt, biztos nem én voltam a nerd, mindent úgy csináltam ahogy Oázisos srácok leírták (Windows hülyeség)”
Örülök a sikerélményednek, és nagyon hosszú és problémamentes Linux használatot kívánok neked!
Másrészt a Windowsnak elég régóta része a színprofil, és ha jó helyen keresed, fél perc beállítani. Vigyázat! Én is hallottam már kivételről, de az nem véletlenül volt kivétel, és a monitor elkamatyolt drivere volt a ludas. A hardvergyártók amúgy is a felhasználói problémák elképesztően nagy százalékáért felelősek, amiért persze mindenki a a Microsoftot köpködi, holott túl sokat nem tehetnek arról, hogy mondjuk egy Samsung(!) képtelen teszem azt egy full HD monitorhoz tisztességes W7-es drivert előállítani, amivel valóban lehetne full HD használni azt a riherongy terméket, ha már az van odaírva a manuáljában. Nem kicsit felháborító, amikor a Windows nyilván tudná kezelni a full HD-t, a videokártya szintén lenne képes rá, és mégsem tudod rendeltetésszerűen használni a monitorodat, vagy jó esetben valami román oldalról tudsz bányászni egy hekkelt drivert hozzá, amivel pár órás munkával sikerül kiverni belőle, amit kutya kötelessége lenne teljesíteni. És ilyenkor az egyszeri felhasználó nem a ténylegesen vétes Samsungot kívánja a pokolba hanem találd ki, hogy kit.
HTPC-re azt hiszem, már más is írta, hogy annak megoldások. Egy a sok közül az XBMC (tippelj, honnan van a rövidítésben az XB
).
-
pushalias
addikt
válasz
#59070464 #18855 üzenetére
1. Úgy, hogy a Windows partíció (NTFS, ellentétben a Linux partíciókkal) elég jól felismerhető, nem véletlenül ajánlja fel neked a telepítő, hogy majd ő megoldja neked a particionálást.
2. Csak egy tipp volt, nem voltam ott, nem tudhatom.
4. A méret alapján az bármi lehetett, de ha pontosan 2 partíciót hozott létre, akkor a második 99% eséllyel a swap lehetett, ami elvben most is létrejött. Persze itt is igaz, hogy nem láttam, tehát ismét csak tippelhetek, ilyen ez a popszakma.
Ha kiadsz egy sudo mount parancsot, akkor biztosan kiderül.
+ Az automatikus indítás egy jó kérdés. Nemigen foglalkoztam mostanság desktop Linuxszal, tehát bevalom, nem tudom, grafikus környezetben mi a megoldás. Szerver esetén nyilván azt mondanám, hogy erre való az rc.local.
Figyelmetlen vagyok, most látom, ViZion már válaszolt.
-
pushalias
addikt
válasz
ViZion #18851 üzenetére
Ha estleg érdekel, WP7/8-as telefonoknál a gyereksaroktól függetlenül is lehet megadni számkódot, ami ugyanerre a barátnős dologra király.
Bevallom, androidos telefonom egy ideje nem volt, tehát nem tudom, hogy a gesztuszáron kívül azóta van-e ott hasonló, WP-re meg nem akarlak rábeszélni.
-
pushalias
addikt
válasz
ViZion #18849 üzenetére
Tényleg nem tudod? Nem oltásként kérdezem. Lényegében a WP8-ban egy második kezdőképernyő, amire magad válogathatod össze, hogy magzatod mit érhet el a teljes tartalomból (média, alkalmazások; telefonálni, SMS-t küldeni és fizetős dolgokat elérni pedig nem lehet), és ahonnan alapértelmezetten csak általad megadott számkombináció megadásával lehet átcsámborogni a felnőtt territóriumba.
-
pushalias
addikt
válasz
#59070464 #18842 üzenetére
1. Teljesen jól csináltad. Amúgy nem egy nagy etwas megtalálni, hol lapul a Win.
2. Lehet, hogy nem vettél észre egy utasítást a végén. De ha azóta minden jól működik, akkor valószínűleg minden rendben, nem kell aggódni. Ha mégis van valami, hamarosan kiderül.
3. Ez így hibátlan.
4. Manapság igen gyakori, hogy egy darab root partíciót készít a telepítő, és nincs külön /home. Otthoni használatra nem kell ezt nagyon megvariálni.
-
pushalias
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #18836 üzenetére
Az a "xaros" 100MB-os partíció miatt cumiznak a user-ek számos esetben, mint a torkos borz...
(#18838) CPT.Pirk Én is izgulok, biztosan valami nagyon, nagyon veszélyes dolog lesz az.
-
pushalias
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #18834 üzenetére
Öröm nézni a vitát egy szaros 100 megás partíció létéről vagy nem létéről. Azért jó tudni, hogy még vannak kiemelt fontosságú problémák az életben.
-
pushalias
addikt
válasz
Sub-ZeRo #18815 üzenetére
Nem hinném, hogy behalna a W7, nekem még soha nem történt ilyen, és az ismerőseimnél is csak ha a HDD makkant meg (persze ez nem reprezentatív), és mint írtam is, nem olyan vészes az állapot helyreállítása, ha az adathordozó nem megy tökre.
Ha félsz a dual boot kockázataitól (attól a soktól.
, de különbözhetünk egymástól
), és van elég RAM a pécédben, akkor tegyél a Mintre VirtualBoxot, vagy ha az jobban bejön, akkor a W7-re VMware Playert, és használd a másik rendszert virtuálisan. Persze akkor gondoskodj rendszeresen a virtuális gép állományainak mentéséről!
-
-
pushalias
addikt
válasz
Qvasz2 #18779 üzenetére
Nincs mit!
Bevált módszer, egyben rá is mutat, milyen csinos biztonsági rés a sudo, amellett, hogy kezdőknek kényelmes, és pont néha biztonságot is ad. Amikor elfelejtik használni.
(#18780) PumpkinSeed Ha belegondolsz, minek a rövidítése a sudo, azonnal rájössz a megoldásra magad is.
-
pushalias
addikt
válasz
Qvasz2 #18775 üzenetére
Persze, hogy azt írta, hoy hibás a jelszó, hiszen „nem kért telepítéskor root jelszót”
.
Azt mondod neki, sudo passwd root, megadod, és onnan kezdve suzhatsz vidáman.
(#18777) PumpkinSeed Felesleges kézzel pixálni a shadowt (egy kezdőnek kockázatos is), ha egyszerűen is megváltoztatható a root pass.
-
pushalias
addikt
válasz
PumpkinSeed #18757 üzenetére
Mintha nem látnám a hozzászólásod végét.
-
pushalias
addikt
válasz
PumpkinSeed #18755 üzenetére
Király!
-
pushalias
addikt
válasz
PumpkinSeed #18753 üzenetére
Egyetértek ViZionnal. Ha az sem segít (hashre figyelj, hogy stimmeljen), akkor valami hardver inkompatibilitás még talán lehetséges.
-
pushalias
addikt
válasz
PumpkinSeed #18749 üzenetére
USB-ről telepíted?
-
pushalias
addikt
válasz
ViZion #18646 üzenetére
Ha negatív lennék, nem segítenék senkinek. De ahogy látom, ez a nem túl bonyolult összefüggés nem csak neked nem szúrta ki a szemedet. Az a baj, és ez sajnos elég általános, hogy az ide látogatók jó része kissé mimózalelkű. Ha az ember kicsit csipkelődik, olyan fájinul be tudtok fordulni, hogy csak les az ember. És mint az ábra is mutatja, még az sem kell egy kiadós gyanakváshoz.
-
pushalias
addikt
válasz
ViZion #18639 üzenetére
Ez a jó, amikor közlöd, hogy én nem értek valamit, és biztosan csak szemétkedek, (de, értem, köszi érdeklődésedet), miközben csak annyiról van szó, hogy segítő szándékkal hozzáfűztem, még mielőtt megijed a delikvens (akinek láthatóan alig van fogalma a témáról), hogy bonyolult lesz a dolog, hogy nem kell semmi különleges beállítás hozzá, akár apt-gettel, akár Synapticcal minden állítgatás nélkül azonnal telepíthető. Gyorsan és hatékonyan megsértődni persze mindig könnyebb és egyszerűbb, mint másodszor is elolvasni, mit írt egyetlen, nem túl összetett mondatban az a mocskos, szemét, kötözködő alak.
-
pushalias
addikt
válasz
Jester01 #18622 üzenetére
Te milyen disztribúciót használsz, wazeg?
Néha „eldobja magát”, mert pl. éppen nincs kedve S&R-elni, helyette az F4-re kilép, illetve ha windows-os SSH kiensen keresztül használod, akkor a paste végeredménye néha vicces (persze annak nem feltétlenül, aki éppen a fontos melójával szív emiatt), és az egy nagyobb paste estében kezelhetetlen.
-
pushalias
addikt
válasz
Jester01 #18619 üzenetére
Ahol nano nincs (tényleg ritka) ott általában pico szok lenni, és vagy vim. Ebből a négyből (vi-t is belszámítva) egyet eddig mindig megtaláltam. Mceditnek van olyan nyűgje, ami néha nem jó, viszont ha nem jut eszedbe más, tényleg az a legegyszerűbb, mert mc csomaggal érkezik, azt meg a legtöbben felrakják.
(#18621) Jim-Y A joe-t én is szeretem, de van olyan disztró, amelyiken nem csak, hogy nincs fenn, de csomagból nem is tudod letölteni.
-
pushalias
addikt
Mert az [/dev/]sdb1 az az első partíció, és amíg nem particionálod, addig nincs rajta partíció.
(#18608) colomb2 Így van, ott a megoldás, a directoryba írt, ahová nem sikerült mountolni az eszközt. Mondjuk illett volna észrevenni a hibaüzenetet, de ez most már érdektelen.
-
pushalias
addikt
Ja, hogy ez volt a problámád eredetileg is?
A cfdisk paraméterben várja a partícionálandó eszköz nevét, pl. cfdisk /dev/sda, cfdisk /dev/sdb, stb. Ha nem kap paramétert, akkor sorban az elsővel foglalkozik, ezek szerint neked ez a /dev/sda.
Ami egyébként logikus is, elég érdekes lenne egyszerre több eszköz partíciós tábláját matatni.
-
pushalias
addikt
Akkor ez már célegyenes.
[sudo] blkid ez kiírja ami kell, és utána fstabban ilyen sorokat gyártasz:
UUID=listázott uuid /ide/csatolom típus defaults,errors=remount-ro 0 1
Aztán [sudo] mount -a és reménykedsz
Mondjuk amilyen sűrűn foglalkoztam mostanság ezzel, lehet, hogy kihagytam, vagy rosszul írtam valamit. Meg aztán lehet, neked fstabban nem is UUID-k vannak, de akkor még egyszerűbb.
Szerk:
Mert az lshw egy csomó disztribúciónál nem kerül fel alapból. Csomagkezelővel dobd fel. -
pushalias
addikt
Az ls /dev/disk/by-id/ mit mond?
Egyébként lshw is jó barátod, meg a virtuális masina BIOS-a.Szerk: na, akkor helyben vagyunk, innen kezdve semmi egyéb dolgod, mint beteszed fstab-ba, és az esetleges szükséges egyéb confokba. Ha az UUID kell, akkor ls /dev/disk/by-uuid/ -alh segít.
(#18576) NewmanHD Talán másik billentyűzetkiosztást kéne beállítanod?
-
-
pushalias
addikt
válasz
sh4d0w #18571 üzenetére
Mi a trollkodás azon, ha leírom azt a tényt, hogy pl. a qmailt nem túl alaposan ismerteti? Elkeserítően hiperérzékenyek vagytok időnként.
(#18570) cekkk Ha a qmail érdekel, akkor tessék: [link]. Nem mindent magyaráz el alaposan, de ez alapján tényleg fel tudsz dobni egy jól működő és biztonságos qmail alapú levelezőszervert („The aim of this short guide is NOT to teach you how a mail server works, even though by the time you’re finished reading it you will hopefully have a working e-mail server”), míg a puppys alapján esélyed sincs. Ha nagyon érdekel, akkor én csináltam belőle egy jelentősen átdolgozott magyar verziót, de az speciel nincs kint online, mert nincs hova kitennem, plusz amúgy sem érdekel senkit tapasztalataim szerint egy két megszállotton kívül.
-
pushalias
addikt
válasz
PumpkinSeed #18532 üzenetére
„az emberek annyira a Windowshoz szoktak, hogy nehéz lenne az átállás”
Valóban az az általános tévhit, hogy ez ilyen egyszerű. A Linux elterjedésével kapcsolatos problémák teljesen nyilvánvalóan jóval bonyolultabbak ennél. Ennek pedig csak egy része, hogy a Microsoft igyekszik már az oktatás során rászoktatni a tanulókat a MS szoftvereinek használatára.
-
pushalias
addikt
válasz
NixonHUN #18329 üzenetére
Bizony jó tudni, én tavalyelőtt fél napot szívtam egy ilyen, plusz a hangkártya drivere miatt, amiről dist-upgrade közben Ubuntu frissítője úgy „gondolta”, nem jó az, amit én beállítottam, hanem egy tök másik, amivel aztán persze nem volt hajlandó a vas megmukkanni sem. Márpedig a hangkártya beállítások között lehetőleg az kotorásszon kézzel, akinek egynél több édesanyja van.
Az az igazság, amíg ilyenekkel szopik az ember, sajnos megérti, miért inkább a Nagy Sátán termékét használja a többség. No offense.
-
pushalias
addikt
válasz
Kiskutyák #18286 üzenetére
Akkor menjél be szépen az src alkönyvtárba, és fordítsd be kézzel.
cd ./src
make modules
make installElvben kábé ennyi a lényeg. Ez a baj az ilyen autorun cuccokkal, hogy agyon vannak bonyolítva. Cserébe mondjuk leszedik a szemét drivert, meg backupolják, meg ilyesmi, de lehet velük szépen szopni.
Én húzok el, majd olyan 2 óra múlve benézek, mi lett.
-
pushalias
addikt
válasz
Kiskutyák #18282 üzenetére
Van ott egy Makefile nevű fájl.
a 35. sorában találsz egy
all: clean modules install
sort
írd át arra, hogy
all: modules install
és futtasd újra.
Mármint az ./autorun.sh-t, ami szemre jónak tűnik egyébként.
(#18285) ViZion
1. És mi van, ha ahhoz sincs driver? Mert én tudom, hogy kábé mit lehet venni, amihez van, de más nem biztos. Aztán adnak neki egy egzotikus SMC NIC-et, és ugyanott van, csak még pénzt is adott érte.
2. Ha van, akkor meg jöhet a NIC keveredés
3. Különben is izgalmasabb megküzdeni a kihívással.
-
pushalias
addikt
válasz
McSzaby #18281 üzenetére
Most a) verzió, hogy valami scriptet futtat szegény, az szerintem eleve nem lesz jó, b) verzió, hogy valami gagyi leírásból dolgozik.
A helyében a tutiság kedvéért suznék egyet, ha még nem tette meg, aztán próbálkoznék egy fapados
./configure
make
make installHa a make installra ugyanez a no target hibaüzenet jön, akkor a forráskönyvtárban meg kell keresni a kész modult (rtl8169.ko, vagy ilyesmi), és arra kell írni egy insmod-ot.
Sajnos fejből nem vagyok ebben olyan jó, tehát lehet, hogy valamit nem jól írok, de mondom, a forrás könyvtárban kéne lennie egy README vagy INSTALL file-nak, abban minden benne van általában. Ilyen autorun.sh, meg ilyesmit kerülni kell a fenébe.
-
pushalias
addikt
válasz
Kiskutyák #18277 üzenetére
A make clean naná, hogy "elakad", ha még nem volt fordítás, azt ugyanis akkor kell futtatni, ha más paraméterekkel szeretnél újra fordítani, és ehhez az előző fordítás szemetét törölni kell. És addig nem is szokott lenni neki target a Makefile-ban, ezért a hibaüzenet. Szerintem hanyagold a make cleant, és folytasd azzal, ami utána következik.
De a tuti az, ha találsz egy README, vagy INSTALL akármi fájlt, azt olvasd el.
(#18278) McSzaby Ha nem lenne make, akkor értelemszerűen "command not found" hibaüzenetet kapnál
Vagyis make van, sőt gcc is.
(#18280) Kiskutyák Arra nem túl valószínű, hogy szükséged lesz.
-
pushalias
addikt
válasz
McSzaby #18274 üzenetére
A kártya olyan 6-7 éves, tehát a SuSe-nak őskorinak kéne lennie, hogy ne menjen vele.
Én ilyen 10-es Slackware-ekre is felhegesztettem, ha ez mond neked valamit. Ha már ismered a megoldást, akkor kábé 5 perc az egész. Persze egy kezdőnek nyilván nem ennyi, és egy kicsit rootkodnia kell.
-
pushalias
addikt
válasz
Kiskutyák #18238 üzenetére
Ez egy ritka rohadék hálókártya, sokat szívtam vele.
Sajnos most nincs rá időm, de ki lehet guglizni, valahol a realtek oldalán fent van a drivere, amit le kell tölteni, kicsomagolni, és a hozzá adott instrukciók szerint lefordítani, és behúzni a modult. onnan kezdve működni fog. A baj ugye az, hogy nyilván internet kapcsolat sincs így rajta, tehát pendrive-ra kell leszedni, és bedugni neki.
Most látom, odáig már eljutottál, ilyenkor
lsmod
valahol ki fogja írni, hogy mondjuk rtl8169, vagy hasonló.
rmmod rtl8169
És utána mehet fel a másik.
-
pushalias
addikt
Olyat kell benne keresni, hogy mysql.default_socket = /valami/elérési/út
Ha kiadsz egy
ps aux | grep mysql
parancsot, valahol a kimenetében elvben lesz egy olyan, hogy
--socket=/var/lib/mysql/mysql.sock
és a kettőnek egyeznie kellene. Ha nem akkor a php.ini-be írd be ezt az utóbbit, és aztán indítsd újra az apache-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Torrent meghívó kunyeráló
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos cigaretta 🔞
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest