- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Silicon Power XS75: Játékosoknak, DRAM nélkül
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Bluetooth hangszórók
- SONY LCD és LED TV-k
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Milyen RAM-ot vegyek?
Aktív témák
-
Tibor_
csendes tag
Nagy problémám az, hogy ftp http szervert is akar az illető, és olyan legyen, hogy x-elni, és igen/nemelnie (y/n) kelljen, mindezt ráadásul grafikus felületen (ubuntu servert ajánlottam neki az nem felelt meg. és engemet is érdekelne, van valamilyes debian alapokra épült nagyon, nagyon felhasználóbarát distribució)
Gentoo linuxt még nem volt szerencsém felinstalálni, és megnézni -
Tibor_
csendes tag
Kétségbe esve láttam, nincs külön linux téma, így rögtön nyítok egyet.....
egyik chat ismerősőm kérdezte melyik distribuciót válassza én nyögdécseltem, hogy suse, az sose, a mandrake megromlott, és a ubuntu meg kivándorot a woodooval.
Amniért tényleg nyitottam ezt a témát, az, hogy milyen distribuciót válaszak, ami a sarge és ubuntu között állna elméletben, az ubuntu szép, a sarge használható, (pc-re egyiket se raknám) komolyan egy distrubició neve érdekelne csak válaszként.
(lehetőleg letölthető, általam még nem említett distrib érdekelne)
Köszönöm, hogy hozzászóltál
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Grim Dawn
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Silicon Power XS75: Játékosoknak, DRAM nélkül
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest