- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPad topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celithrandi
addikt
Fogtam és néztem mindet. Az idei LG woled mattsága nagyjából egyenlő a korábbi nano ips mattságával. Tehát ha kukacoskodni szeretnénk akkor mondhatjuk hogy selyemfényű. Évek óta e mellett dolgozom hátsó ablakkal és csak játéknál sötétítek. Ellenben ugyan ezen a helyen qd panellel nappal sötétben ültem, este pedig nem tudtam lámpát kapcsolni. A qd glossy teljesen jó ha valaki éjjel sötét szobában játszani akar, de munkára kuka. A woled matt teljesen használható mindenre ha értelmezhető a görbülete. Nálam a 800R van most is. Egy hete szokom, de azt tudom mondani, hogy jobb már a 800r mint az első napon, de még mindig zavaró és értelmetlen. Összegezve, én az idei woled paneleket teljes mértékben ajánlanám, de jelenleg túl magas az áruk és a 800r-re húzott 21:9 értelmetlen. Semmilyen téren nem láttam igazi előnyét a nagy görbületnek, de minden téren érzem a hátrányát.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Munka, esti játék vagy esport: az LG OLED kijelzője a gyártó ígérete szerint minden területen megállja a helyét.
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest