- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celithrandi
addikt
Fogtam és néztem mindet. Az idei LG woled mattsága nagyjából egyenlő a korábbi nano ips mattságával. Tehát ha kukacoskodni szeretnénk akkor mondhatjuk hogy selyemfényű. Évek óta e mellett dolgozom hátsó ablakkal és csak játéknál sötétítek. Ellenben ugyan ezen a helyen qd panellel nappal sötétben ültem, este pedig nem tudtam lámpát kapcsolni. A qd glossy teljesen jó ha valaki éjjel sötét szobában játszani akar, de munkára kuka. A woled matt teljesen használható mindenre ha értelmezhető a görbülete. Nálam a 800R van most is. Egy hete szokom, de azt tudom mondani, hogy jobb már a 800r mint az első napon, de még mindig zavaró és értelmetlen. Összegezve, én az idei woled paneleket teljes mértékben ajánlanám, de jelenleg túl magas az áruk és a 800r-re húzott 21:9 értelmetlen. Semmilyen téren nem láttam igazi előnyét a nagy görbületnek, de minden téren érzem a hátrányát.
[ Szerkesztve ]
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop monitor bőv0tő, külső monitor új 6hó jótállás!
- Monitorok Huawei, HP, Samsung
- Samsung F24T370FWR - FHD / IPS / 75Hz / FreeSync 2 / Gaming & Üzleti Monitor - Ár alatt! - 2db van
- Dell S3422DWG Ívelt Ultrawide Gamer Monitor! 34"/3440x1440/VA/144hz/1ms/Freesync Premium-G-sync
- LG UltraGear 27GP850+PhilipsfullHD+ monitor állvány
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest