- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huncutka1029
addikt
válasz DigitXT #24500 üzenetére
320 GB hdd-re 79 óra HD adást, vagy 176 óra SD tartalmat tud rögzíteni a tv.
64 GB-s pendriveot már megpróbálhatsz, van esély, hogy elfogadja time shiftre.A time shift 2órát rögzít folyamatosan, hdd mérettől függetlenül amit felül is ír ezek ideiglenes fájlok, tehát kikapcsoláskor törli a mappa tartalmát a tévé.
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
válasz atus72 #24498 üzenetére
én megpróbáltam összeadni őket, de azt mondták, még nem ismerik elég jól egymást, és a szüleikkel sem találkoztak csak járnának egymással
Ha a tv magyar régióra van beállítva, és a nyelv is magyar akkor megy a magyar billentyűzet,
kivéve a különleges karakttereket amiket ALT-tal tudsz előhozni, azokat csak a virtuális képernyő billentyűzeten tudod bevinni.Én LN570R-en teszteltem, a legóccóbb tessco-s billentyűzettel, és egérrel.
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
BloodRay
veterán
válasz huncutka1029 #24459 üzenetére
Az(42LN570S) van nekem itthon. Ebben a méretben is igen korrekt.
(#24470) ricsike81 -> Nagyon jó lett az idei 860-as széria tapasztalataim és a külföldi tesztek alapján is. Árra passz.
(#24473) berbatov2 -> Pár ilyet próbáltam csak, az elég borzasztó volt. Ezzel tapasztalatod?
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
peter9228
aktív tag
Na, szuper. Vettem pár hete egy LA660S-t, és pont 1 héttel lecsúsztam a + Optimus L5 akcióról (Euronics). Erre ma látom, hogy júli 10-től megint adnak hozzá...
-
atus72
őstag
válasz huncutka1029 #24502 üzenetére
szia
kösz a választ, én is erre jutottam Az Alt-os karaktereket nem kezeli rendesen, csak uyge a magyar billentyűzeten meg a @ és egyéb "fontos" karakterek ott vannak. Akkor ez cumi, a szüleimnek lesz és nekik nehezen magyarázom el hogy mi hogy van, a virtuális billentyűzet meg horror ezt már megtapasztalták, bohóckodni jó de rendesen netezni lehetetlen, nincs más kapnap egy angol billentyűzetet és felejtsék el az ékezeteket[ Szerkesztve ]
-
huncutka1029
addikt
-
huncutka1029
addikt
válasz atus72 #24505 üzenetére
azért, ha egy vezeték nélküli egeret is hozzácsapsz, akkor már nem olyan horror az a virtuális billentyűzet
filléres tétel, és hibátlan
Ha szüleid smart tévét akartak, akkor van pc-jük is gondolom, így nem lesz gond az egér, egy időben megy a bill, és az egér, a virtuális billentyűzet, meg úgyis ott van a kijelzőn, kb 2 mp bevinni nekik a kívánt karaktert.
Azt nem hiszem, hogy a LG mérnökei applikálnának erre valami "magyaros" billentyűzetkezelőt....a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
atus72
őstag
válasz huncutka1029 #24507 üzenetére
nem, én találtam ki mert internetezni szeretnének, na most idős emberek révén laptop windows liniux az elég érdeles lenne elmagyarázni meg a látásuk sem annyira tökéletes már hogy a laptopon lássák a kis karaktereket, megnézve az lg tvt és a mozgásérzékelős távirányítót meglepően azt tapasztaltam hogy ez kiváló eszköz lehet, mert végülis levelezni meg internetet egy két dolgot mutogatni lehet vele, csak itt jött elő a billenyűzet.
de igazad van lehet egy kört megér hogy egeret is adok hozzá hátha azzal jobban boldogulnak.[ Szerkesztve ]
-
atus72
őstag
válasz huncutka1029 #24507 üzenetére
Kínszenvedés levelet írni virtuális billentyűzeten, de egyébként kb 5 perces munka lenne nekik megcsinálni a rendes magyar billentyúzetet mert ha a shift-t le tudják kezelni akkor gondolom az alt sem olyan nagy probléma , csak egy mapping kérdése az egész
-
stracker06
aktív tag
Sziasztok!
Vásároltunk ma egy LG 42CS460 típusú TV-t. Az vele a problémám, hogy felszerelés után a "lába" amin a TV áll, ami tartja a TV-t kb. 25 fokban ferdén áll az egyenesbe állított kijelzőhöz képest. 2 csavar tartja, amelyeknek fix helye van. Van valakinek valamilyen tapasztalata az ilyen dolgokról? Akinek ilyen készüléke van esetleg, az tudja-e hogy hogyan lehetne elforgatni a cuccot, megoldani ezt a dolgot?
Nem nagyon akartam feszegetni, de nem lehet elforgatni elvileg, legalábbis eddig nem sikerült. (Tudom, hogy ez "csak" esztétikum, de eléggé zavar.)
Szerintetek vigyem vissza, vagy mit csináljak?[ Szerkesztve ]
SFm™
-
BloodRay
veterán
válasz stracker06 #24510 üzenetére
Ha a vízszinteshez képest 25%-ban meg van dőlve a tv akkor nincs összecsavarozva rendesen.
Ha felülről nézve nem párhuzamos a talp(mondjuk eleje) a tv tetejével, akkor forgasd addig a készüléket míg megfelel. Forgatható az ne félj.(#24511) gycs02 -> Ő viszont Euronics-ben vette, ott viszont határozott idejű(illetve esetleg készlet erejéig) volt az akció tudtommal.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Mitics
tag
Szerintetek ez jó vétel lenne?
(igen, elkezdtem nézni a 3D Smartokat is, de ez még nem azt jelenti, hogy azt veszek, csak ha véletlenül találok valami nagyon jó vételt)
42LX6500 125.000.-ért
és ez?
42LS575 140.000.-ért
meg ez42LM615 140.000.-ért
42LM620 ez pedig 150.000.-ért
Mi hiányzik belőle vajon?
[ Szerkesztve ]
-
Mitics
tag
válasz shteer #24518 üzenetére
Bocsánat, hülye kérdés volt Úgy értettem, hogy van-e valamelyiknek olyan hiánya, ami miatt " nem szabad" megvenni, mert ma már alap dolog az adott funkció.
De kezdek saját magammal kicseszni, mert kezdem az ár határt feljebb tólni és már nem csak a 42-es 3D-seket nézegetem, hanem a "sima" 117 centiseket is. 150K alatt már azok is vannak. De persze azok buták, így megint feljebb kellene tólni a határt... áááá ez így nem lesz jó
Inkább a 42-esekből kéne kihoznom a legjobb vételtÉn már lassan teljesen elveszítem a fonalat az egész tv keresgélésben
[ Szerkesztve ]
-
Mitics
tag
válasz shteer #24520 üzenetére
az igényeim mindössze a
42" min.
FULL HD 130.000.- alatt. (de alig bírom megállni, hogy ne toljam feljebb)De ez alapján már van kiválasztottam, csak nagyon sokan akarnak "rábeszélni" a 3D-re meg a Smart-ra
Ha nincs, nem is fog hiányozni. Nekem csak érdekességek meg szórakozás, de nem hasznosak.
De ettől függetlenül ott van bennem, hogy haladni kéne a korral[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
válasz Mitics #24521 üzenetére
Nem a 3D-re és a smart-ra beszélünk rá, hanem az a helyzet, hogy a jobb paneleket azokba a készülékekbe teszik, amik 3d képesek és smart-ok. Nekem mindegy, hogy a tv-dben van-e smart vagy 3d, neked viszont az a fontos, hogy minél szebb képe legyen. És ezért javasoljuk ezeket a modelleket.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Mitics
tag
-
Tikakukac
titán
LG 32LV355U-ról vélemény?
Mostanra érett be a rendelés TV az kell, LG 32LS5600 és ennek S változata van még versenyben. Melyiket kéne vinni?
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
petya2012
őstag
sziasztok
olyan irányú kérdésem lenne,hogy nekem most lett ilyen cam modulom,Invitelem van
stb-vel nem volt ilyen jellegű problémám
4 csat nyelve angol(2 nat geo,Eurosport2,History HD) és mindig állígatni kell magyarra,nem lehet vhogy menteni,hogy ne kelljen??
meg néhány csat 4:3-ba jön,ez mitől lehet??
lg tv-m van
-
Mitics
tag
Hát ha valakit érdekel. Most találtam
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
válasz Mitics #24531 üzenetére
Ja, Szlovákiából hozzák. Szegedre. 2-3 év garancia... Mitől függ, hogy 2 vagy 3? És akkor a garanciát hol érvényesíted? Azt sem tudjuk, hogy kicsoda az eladó. Az LG Magyarország elhajt. Mehetsz vissza Szlovákiába, ha egyáltalán ki tudod deríteni, hogy melyik boltból jött. Én itt nem vennék az tuti.
Pár napja még a bolti garistól fáztál, most meg ez...?[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
BloodRay
veterán
válasz nextman #24515 üzenetére
Azt hogy a talpba nincs rendesen becsavarva a csavar és emiatt ferdén áll a tv. Láttam már ilyet...
(#24525) Tikakukac -> 32LV355U 2 éves külföldi modell, nálam szóba nem jöhetne. 32LS5600 legalább hazai modell, arról nem is beszélve, hogy újabb, jobb panelű is.
(#24531) Mitics -> Kis ellentmondás a hirdetésben. "2-3 év garanciával"->"Szlovákiából kerülnek beszállításra"-> Ergo fix, hogy csak egy év EU gari van rájuk maximum.
-
Mitics
tag
válasz kmarci25 #24535 üzenetére
Biztos forrásból ezt találtam hirtelenjében. Én náluk vettem 1,5 éve a Pana FZ45-ös fényképezőm. Abban is ők voltak a legolcsóbbak és rendes gyári garival adták
De ennyiért már az AV Planet-nél és más biztos boltnál is meg lehet kapni
[ Szerkesztve ]
-
-
Mitics
tag
Na ezen dobtok majd egy hátast
Tudom, hogy lassan teljesen hülyét csinálok magamból, de akkor sem tudtam még eldönteni, hogy melyik tv-t vegyem
Tegnap odáig jutottam, hogy kész, vége, nem veszek okos tv-t, 120K-ért megveszem a 42LS5600-at, talán az a legjobb vétel a buta tv-k közül ebben a méretben Mondanom se kell, ma éjjel is 3-kor aludtam el
Erre ma reggel felébredek, kinyitom a szemem és a tegnap határozottságom is eltűnt
Csak, hogy értsétek, mi a problémán. Tegnap kiszámoltam viszonylag pontosn (+/- 10-20K) hogy mennyibe fog nekem fájni most ez a költözés. Azt eddig is tudtam, hogy 6 jegyű szám lesz, de azt hittem, hogy 3-assal fog kezdődni. Hát nem. Sajnos 5-össel fog kezdődni
Na ez egy szempillantás alatt eldöntötte, hogy nem kell nekem +30K-ért smart tv
Erre ma reggel... az a kis rohadék sz@rházi kisördög Ma már a másik oldalról fogalmazódott meg bennem a dolog: mi az a +30K a fél millához képest
Ez über gáz
Na mindegy, ezt csak azért mondtam, hogy lássátok, nem hülye vagyok, akinek hiányzik egy kereke (bár tudom, úgy tűnik néha) , hanem már minden forint fáj az 500K utánNa de rátérek arra, amit akartam kérdezni és most tényleg hülye kérdések lesznek, mert életemben nem volt még 3D Smart tv-m. Bocsi előre is!
Engem a 3D hidegen hagy. Hogy miért, azzal már tényleg nem fárasztok senkit
Tegyük fel, hogy valami csoda folytán még is 3D Smartot veszek. Akkor ugye bár szinte természetes, hogy a 42LM620S és a 42LA620S között választok. Na már most a különbségeket az elmúlt pár éjszaka nagyjából összeraktam Érdekes módon a tavalyi modell még mindig drágább 15-20K-val. És akkor most jönnek a kérdések:
1.: nem értem igazából, mitől drágább az LM620 ennyivel...
2.: az LM620-nál fel van tüntetve a "Prémum tartalmak: Index, Origo, MTV videótár, startlap.hu, port.hu, YouTube, Videa, HBO Go, Museum, Accu Weather (folyamatosan bővülő kínálat)" Létezik, hogy az idei modellnél ez nem elérhető? Mivel külön ez nincs feltüntetve. De akkor már is nem ér semmit a "smart" funkció számomra.
3.: itt van ez a DVR (valahol nekem úgy tűnik, PVR-nek írják) Javítsatok ki, ha rosszul értem most! A DVB-C miatt nem kell hülye set top boxot használnom. Ha van ilyen DVR-em, akkor csak rádugok egy külső vinyót vagy pendrive-ot és függetlenül a szolgáltatótól, rögzíteni tudok bármilyen adást (természetesen csak digitálist), ha nem vagyok otthon vagy nem érek rá? Nem fogok szolgáltató akadályba ütközni? Mert ha nem, akkor ez egy nagyon hasznos funkció lenne nekem, de sz@rt se ér, ha nem tudom használni.
4.: ez a legbutább kérdésem: ha én nem akarok 3D-t nézni, ugye mindkét tv-t tudom 100%-ban 2D-sként használni és minden alkalmazást is. Tehát nem ér hátrány semmilyen szempontból ha nem akarom 3D-sként használni ugye?
5.: nincs az LA620-nak PC csatija, viszont van wifi, 2 magos a procija (ami szerintem még mindig röhejesen kevés). Az hogy vastagabb, hidegen hagy. Hogy 200 vagy 400 Hz, szerintem teljesen lényegtelen. Akkor most miért is olcsóbb ennyivel egy idei friss modell, mint a tavalyi? Úgy érzem valami nagyon "fontos" paramétert nem veszek észre az LM620-nál, amitől drágább.
6.: ha azt mondom, hogy nem kell a 3D, akkor csak Smart (3D nélkül) melyik modellben érdemes gondolkodni, ami az LA620 tudását hozza a 3D-t leszámítva 42-es méretben? Ami mondjuk idei modell 2 magos procival, de nem 3D-s. Ha jól látom, akkor az LN570S és LN575S ez a két modell és a különbség csak a beépített wifi. Tudtok valami hasznos dolgot mondani, ami miatt "kell" a beépített wifi vagy bőven elég az ln570S? Viszont az LS5750S-ben jól látom, hogy csak az 1 magos proci van? Mert akkor ez kiesett gyorbaSzóval ennyi lenne most hirtelenjében Szóval a 3D-t letojom, viszont a smart miatt kell az az amúgy is kicsi 2 mag. Nekem sokkal jobb vételnek tűnik az idei modell, még is rengetegen preferálják még most a tavalyit. Ennyire rosszul látok valamit? És még mielőtt megkapnám... visszaolvastam szinte mindent ezzel kapcsolatban, de ezekre a kérdésekre nekem nem lett válasz.
Előre is köszönöm, ha megválaszoljátok a kérdéseim. Én pedig tovább emésztem magam az LS5600 és a két okos tv között.
Szó szerint egyik pillanatban a világ legfölöslegesebb dolgának tartom, hogy 3D smartot vegyek, a következőben meg úgy gondolom, kell. Pontosabban csak a smart kell és ha 3D nélkül veszem, akkor csak -
Mitics
tag
válasz Mitics #24542 üzenetére
Röviden is összefoglalom
Jól látom, hogy ha nekem nem kell a 3D, de a 2 magos proci igen, akkor az LN570S és az LN575S között kéne választanom?
Ha így van, akkor annyit kérnék, hogy mondjátok el, hogy mire tudom használni a beépített wifit és akkor el tudnám dönteni, hogy kell-e vagy sem. Az LN570S még beleférne a fájdalomküszöbömbe, de ha hasznos a beépített wifi, akkor még az LN575S-t is bevállalnám
Esküszöm, hogy a mai nap zaklatlak titeket utoljára ezekkel és legközelebb már csak a végeredményt közlöm
Egyébként holnap reggel az Auchanban kezdek, mert 15% kedvezmény lesz minden Samu tv-ből, de szinte biztos vagyok benne, hogy még így sem lesznek jobb árban, mint az LG-k, főleg, hogy a hipermarketekben az induló ár alapból 10-20% magasabb, mint a neten. Ezen kívül fogalmam sincs, hogy Samuban mi lenne a megfelelője az LN570S-575S párosnak De már nem is nagyon van agyi kapacitásom ezt is kideríteni[ Szerkesztve ]
-
-
Mitics
tag
Miért nem csodálkozom, hogy mindenki elmenekült innen? Elvagyok itt magamban délelőtt óta
júúúj de fáradt vagyok Ma vagy holnap dönteni akarok mosmáaztántényleg -
huncutka1029
addikt
válasz Mitics #24547 üzenetére
Szia,
Egy jó tanács!Ne vegyél okos tv-t pláne ne adj olyanért + lóvét amiben wifi van, nagyobb fájlok lejátszánál hálózatról úgyis szaggatna és a végén sima UTP kábellel kötöd majd össze a routerrel.
Vegyél egy "buta tvt, az 5600 amit korábban emlegettél jó hozzá, és laptoppal vagy egy mediabox-al sokkal komolyabb okos tévéd lesz, mint akármelyik gyárilag okos.
a PVR /DVR jó dolog, és teljesen használható, ha a dvb-t vagy dvb-c tunerről akarsz felvenni.
De minimunm 40 gb HDD kell hozzá, pendrive nem jó!
De ezt is meg lehet oldani egy media boxxal, ott ki is lehet menteni a felvett tartalmat, nem úgy mint a tévénél.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
gu007
aktív tag
válasz huncutka1029 #24548 üzenetére
Szerintem is! Pár éve rendeltem rokonnak Lg tvt. Én vettem át és próbáltam ki. Vga kábellel kötöttem a pc-re. Megnéztem rajta az Avatart és wow. Annak is nagyon szép képe van még most is. Főleg egy 21" full hd monitor után. Szóval szerintem jó lehet az idei alap tv is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest