- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
albgab
aktív tag
válasz huncutka1029 #24350 üzenetére
Az sajna nincs. laptop -ra dugtam, legfeljebb sima pc hangfalra tudom még rákötni.
-
Sérnyovác
tag
Üdv
Nokia 500 belle lehet kezelni az lg smart tv-t távirányítóként, van hozzá app?, nem találtam még. -
rubico
csendes tag
válasz huncutka1029 #24349 üzenetére
tudom
-
Hiperhuje
aktív tag
Sziasztok!
Véleményetek szerint melyiket érdemes használni és miért?
PLEX vagy UMS ?Üdv!
HH
Samsung Note 10+, DS918+, Acer spin 5, TAB S7 +
-
littleNorbi
aktív tag
Sziasztok!
LG 32LN570R TV-m van. Az lenne a problémám, hogy ugye a tömörített HD-s filmeknél megjelenik a képernyő tetején és az alján 1-1 fekete sáv, és szeretném kinyújtani(tehát nem baj, ha hosszúkás lesz az ember feje), de mikor megnyomom a távirányítón a Ratio gombot, akkor a SmartShare lejátszásnál csak két opció van: teljes(ami valójában mégse teljes) és eredeti. Valahogy ezt gondomat meg lehet oldani? -
Watt25
veterán
válasz littleNorbi #24356 üzenetére
De teljes az, csak nem úgy, ahogy te gondolod.
Viszont segíteni nem tudok.Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
-
nemettom
csendes tag
Sziasztok,
Szeretnék venni egy új LG 42" tévét, és egy kis segítséget kérnék. Már elolvastam az előző kb 200 hozzászólást, de konkrétan szerintem még senki nem írta le a különbségeket az új LA széria modelljei között. Mivel eléggé nagy az árkülönbség, és láthatólag nem sokban térnek el a tévék, ezért utánnajártam és az alábbi kis táblázat jött össze. Ez alapján nekem úgy tűnik, hogy az a minimális különbség, ami 2 modell között van nem éri meg az árat, már ha tényleg lehet bízni az adatokban, amit közölnek.1, Esetleg ezen kívül van bármi más különbség közöttük?
2, Én a 660-asat céloztam be, mert nekem úgy tűnik az azért tényleg több, mint a 640-es, de a többi meg ugyan az (talán távirányító más max). Esetleg tapasztalat / vélemény róla?
3, Az árakat ma néztem meg, de mivel nekem kb nyár végére, ősz elejére lenne aktuális, a tapasztalatok alapján mennyivel lesz / lehet olcsóbb?Köszi előre is mindenkinek a segítséget,
Tomi -
huncutka1029
addikt
válasz littleNorbi #24358 üzenetére
Csak a hálózati lejátszásnál nem lehet állítani.
Megoldás: 1366*720 tartalmakat kell letölteni.
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
littleNorbi
aktív tag
válasz huncutka1029 #24361 üzenetére
Köszönöm! Erre én is rájöttem, de nem érthető, hogy a többinél miért lehet képarányt változtatni egyszerűen, ennél meg?! Nem létezik, hogy nincs rá valamilyen megoldás magán a TV-n...
[ Szerkesztve ]
-
huncutka1029
addikt
válasz littleNorbi #24362 üzenetére
van a szuper felbontás opció, kapcsold be maximumra, ez elvileg pont arra van, hogy a kisebb felbontással rendelkező képanagot is a panelhez optimalizálja.
ez esetleg még segít.De sajna van a 16:10 vagy a 21:9 képarány, ezeknél a 16:9 es panelen mindig lesz csík alul felül, és sajna egyre több ilyen film van / lesz.
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
nemettom
csendes tag
-
littleNorbi
aktív tag
válasz huncutka1029 #24363 üzenetére
Sajnos semmi különbség/változás nincs az alacsony, közepes, magas és a "ki" között, de azért köszönöm a segítséget...
-
rubico
csendes tag
Na és mi van a 200Hz és 400Hz közti különbséggel?
Valami csak van ha 660-tól felfelé 400,alatta meg csak 200Hz,még a 640 is.
Senkinek semmi tapasztalata ezzel kapcsolatban? -
littleNorbi
aktív tag
válasz huncutka1029 #24361 üzenetére
Meg érdekes, hogy más TV-knél (pl. Philips) lehet nyújtani...
-
Sznómen
tag
válasz nemettom #24370 üzenetére
LA660/667 már local dimminges csoda, de műanyag cinemascreen kerete van(LM szériánál már 660 is már fém volt.) egyébként szin eltérés van a kettö között: 667=halvány ezüst / 660 = titán.
LA690/691 szintén loccaldimming és a fém keretes cinemascreen + TALP ami másik fontos eltérés, mert a talpat a TV-vel együtt forgathatod(tehát a talp ilyen esetben nem fix hanem egy "mágikus" "láthatatlan" sínen csúszik tova ezt "Magic Swivel"-nek nevezik LG-éknél) LA660/667-nél pedig csak a TV képernyőt forgatod, a talp fixen áll. (ha megnézitek szemből a két TV-t 690/691-nél a talp a TV széle felé tart felfelé, míg 660-6667nél a TV közepe felé tart.) 691= titán, halványezüst / 690= grafit szín
-
Dave567
addikt
-
Dave567
addikt
Itt is azért felteszem a kérdést, szerintetek hány ember tudna 42"-tévén 1,5m ről 3d filmet nézni ?
-
-
törölt tag
Üdv!
LG 42LS3450 megéri a teszkós 119900 forintot?
-
Mankó
veterán
válasz rubico #24375 üzenetére
Nekem sehogy, mert nem vettem. Engem zavar nagyon, hogy ennyire tukrozodnek a mostani tv-k. Nagy valoszinuseggel nekem plazma lesz. De szerintem a direct ledesek kevesbe felhosodnek, en azt vennem, ha a tobbi tulajdonsaga is megfelel neked. Azert kerdezz meg nehany tulajt is, az a biztos!
-
lafaty80
addikt
válasz #81556480 #24385 üzenetére
Nekünk egy 32es samus lcd váltott ki.
Hang kimenet nincs rajta, amolyan fapados TV. Nekem pont ilyen kellett, mert smart-ot és máshogy oldottam meg, Játékra nem tudtam még kipróbálni, ha lesz időm rá megteszem, de hogy mostanában mikor......Elképzelni nehéz, nekem még a lcd samu tv-m is nehezebbnek tűnt most 2,5-3m-ről nézzük a nappaliban oda pont jó nekünk.
De a következő TV biztos hogy 3d-s lesz, ha találok majd ilyet akciósan, ja és lg passzív 3d persze
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
rubico
csendes tag
Ja azt hittem megvetted,nagyon rá voltál állva még nemrég
Amúgy a 620-as tükröződik legkevésbé az LM sorozatban viszont a plazma meg megeszi a hajadat is és ott van még a beégésveszély is.
Kérdezném én a tulajokat ha lennének
Ha a direkt led jobb akkor miért csak a 620 ban van a drágábbakban meg még mindig edge?Elég érdekes. -
huncutka1029
addikt
válasz Dave567 #24381 üzenetére
annyian, ahány szemüveged van, és ahányan körbe tudjátok ülni a tévét, kb 160¤ ban.
Passzív 3D tehát sima mozis szemüveg jó hozzá, nincs limitálva mint az aktívnál, hogy PL maximum 4 szemüveggel szinkronizál.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Dave567
addikt
válasz huncutka1029 #24388 üzenetére
köszönöm uram!!!
-
proly01
őstag
Van már a Geeks-en teszt az LA szériáról itt . Igaz,nem pont a 620 asról,de ha megnézed az Lg oldalán az összehasonlítást itt láthatod,hogy teszt alanytól semmiben sem tér el a 660/690 csak abban,hogy a740S 800MCI is( ami mint tudjuk 90% ban parasztvakítás).Jó nyilván a 620 tól jóval eltér,de mivel a 2013 modelleknél a számok egyel lentebb vannak ugye (LM660 LA690 nek felel meg kb) így ha 660 vagy 690 vásárlása előtt áll valaki ez a teszt hiába a 740S ről szól szerintem mérvadó egy az ezeknek a készülékeknek a vásárlásánál is.
Egyébként mind a LA660 mind a LA690 es baromira tükröződik szerintem még jobban mint az LM szériások bár ez engem nem zavar mert napsütésben szinte sosem nézek tv-t.
Az alsó káva lényegesen kisebb az Lm hez képest,nincs bekapcsológomb meg ilyenek csak egy lg logó ami ha akarod világít ha akarod nem alatta pedig egy érzékelő ami érzékeli a magic motion-t távirányítót mert csak ez van hozzá
A tv összerakása az összerakás minősége(gondolom nem véletlen a 20kg os állvány nélküli súly) és kinézete,látványa frenetikus nagyon szép a tv.Felhősödés szinte mindegyikben van aki azt mondja nem látja az vak vagy hazudik.Már régebben írtam kb 20tv vel volt dolgom mindenhol volt némi felhősödés.Sikerült kifognom egy modelt (ami most is van) aminek csak a bal alsó sarkában volt éppen hogy egy kicsi.Ámde mostanság észrevettem (3,5hónap használat után),hogy a jobb oldalán 3 csíkban a tv közepén van felhősödés benne elég nagy területen és az bármilyen jelformátumnál bármilyen bemeneten bármilyen beállításnál ott van,ez van nagyon zavaró fekete részeknél de ez van,amin én keresztül mentem eddig azt mondom rá elfogadom és kész.
Ezt a kis monológot csak azért írtam le mert ezek szerint ha megveszel egy tv-t ami szinte felhősödés mentes korántsem biztos hogy az is marad sajnos.....[ Szerkesztve ]
....Pr:)ly....
-
Mankó
veterán
válasz rubico #24387 üzenetére
A mostani lcd-m folyamatosan 150 w-ot eszik. Szerintem a plazma átlag 150w-ja se fog többet, főleg úgy hogy a mostani háttér tv-nek is megy elég sokat. Remélem, hogy a 2013-as plazmák, már kevésbé érzékenyek a technológia veszélyeire.
A 620-as direct linkjén én is sokat agyaltam, tényleg furcsa. -
ZPKing
tag
Eladó 47LM660S
http://hardverapro.hu/apro/lg_47lm660s_3d_led_smart_okos_tv_119cm/hsz_1-50.html -
rgeorge
addikt
Üdvözlet! Vannak már tapasztalatok a 32LN5400 (vagy más méretben) TV-kről? Én nem nagyon találok tesztet a típusról.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest