- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
met1975
csendes tag
válasz huncutka1029 #22297 üzenetére
Sziasztok!
Igazából arra gondoltam, hogy esetleg egy kiegészítő külső antenna routerhez való csatlakoztatása segíthetne-e? A lan-kábel nálm nem célszerű, a gép ésa router között 6 méter van, pont a kábelmentesség miatt szimpatikus a wifi.
-
blakey
titán
válasz met1975 #22302 üzenetére
Az ne tévesszen meg, nekem 300Mnit/s-t tud és wifin "csak" 91Mbit/s értem el 2 méterre a hgw-től, szóval wifin nem minden esetben érhető el a maximális sáv. Esetleg a cisco le van butítva, T-nél butítva vannak, ha nem tévedek, próbáld ki egy másik wifis géppel. A Ciscohoz hogyan kötsz külső antennát?
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
atti1848
senior tag
válasz atti1848 #22290 üzenetére
Még valami.
A TV-t a bemutatoterem.hu-n vettem. Az a másik kérdés, hogy ha lehetne vinni garanciával akkor hívhatnám egyből az LG-t vagy mindenféle képen előbb az üzletet kell ahol vettem?
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
petya2012
őstag
sziasztok
van egy LM 620S tv-m és 04.01.63-as szoft van rajta
érdemes frissíteni??
csak azért kérdem,hogy az ilyen-olyan beállítások megmaradnak vagy nem??
nincs gondom a tv-vel,de azt olvastam az előbb itt,hogy szebbek lettek a színekarra lennék kíváncsi,hogy vki tapasztalt-e olyat,hogy vmi menü-beállítás eltünt a szoftfrissítéssel??
üdv:petya
-
ferob
őstag
válasz petya2012 #22307 üzenetére
Nézd meg valamilyen DLNA szerverrel (Serviio, Plex stb.), hogy elérhető-e még 04.01.63 alatt a hangsáv váltása filmek lejátszása közben és ha igen, akkor nem feltétlen éri meg, hogy frissíts.
Persze, ha pl. külső merevlemezt használsz (mert közvetlenül rákötve, bármilyen eszközről működik a hangsáv váltása) és így nem számít, hogy elrontja a frissítés a hangsáv váltásának a lehetőségét, akkor frissítheted.
Amúgy azóta a lényegesebb változások, hogy már nincs Google Maps a prémium alkalmazások között, amit én pl. sajnálok, valamint az újabb frissítésekkel elérhető az HBO GO, Filmbox és a Fuso alkalmazás.
Ez utóbbi sorozatok nézésére alkalmas, bár a legtöbb nem valami jó minőségben, míg a másik kettő lényegében csak kimondott előfizetéssel használható.
A böngésző szempontjából annyi látható változás történt, hogy a frissítés után már működik a flash videók teljes képernyőre váltása.
A legfrissebb verzió jelenleg a 04.20.53, de az LG oldaláról közvetlenül letöltve egyelőre csak a 04.20.23 érhető el.[ Szerkesztve ]
-
proly01
őstag
Valaki le tudna írni annyit,hogy most az LM620s az az LW5590 utódja vagy inkább a 660s az?
illetve annyit,hogy mennyibe kerül a MM ban az 55LM620s és a 47LM620s mert a neten sehol sem találom.....Pr:)ly....
-
blakey
titán
válasz proly01 #22314 üzenetére
Inkább az LM660-as. az LM620-as szerintem visszalépés az LW5590-hez képest
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Laca0
addikt
válasz flottweg #22274 üzenetére
Az én LM620-asom is csinált ilyen berezonálást eleinte, de elmúlt. Mostanában nem veszem észre.
Milyen szerviz utasítás van? Csere? Vagy valami paraméter állítás?
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
-
-
Laca0
addikt
válasz flottweg #22320 üzenetére
óóóóó láttam én már ilyen javítást márkaszerviztől! (nem LG-nél)
"...iderakjuk ezt a szivacsdarabot és majd a hátlap odaszorítja..."Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
huncutka1029
addikt
-
Zsmester89
őstag
Sziasztok!
Lenne egy óriási problémám:
Adott a gépemen egy 60gb blu-ray film, 2 iso formájában. Adott egy LG 47LW4500 tv és pc dvi-hdmi-n rákötve.
(win7 64bit)
Tegnap éjjel kb. 15 programot próbáltam ki, de mindegyik 2D-ben indítja el a filmet. Power Dvd 12 és a 13 is azonnal kidob, hogy nem tudja megjeleníteni a 3D-t, miután be akarom kapcsolni rajta.
Legjobb leírást a problémáról a win dvd 11 adta:"Ez a Blu-ray lemez egy 3D kijelzőhöz kapcsolt Blu-ray 3D lejátszót igényel. Az Ön 3D lejátszója nem érzékelt kapcsolatot 3D kijelzővel. Ez kijelző-kompatibilitási vagy eszközbeállítási probléma miatt fordulhat elő. Kérjük, ellenőrizze készüléke 3D kompatibilitását és beállításait. További információkat készüléke leírásában vagy terméktámogatói weboldalán talál."
Egy Gigabyte Radeon HD 4850 ( GV-R485ZL-512H 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFireX ) van a gépben. Amd vision programban is próbáltam a beállításokat, win7-ben is, de semmi.
Mi lehet a hiba? Hogy tudnám elérni, hogy 3D képmegjelenítőként érzékelje a tv-met a rendszer?
Köszönöm!
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
a2d2
addikt
válasz Zsmester89 #22323 üzenetére
Szedd le OU formátumban és örülj a +50Gb szabad helynek a vinyódon
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
törölt tag
válasz Zsmester89 #22325 üzenetére
Már kisezerszer le lett írva hogy BD ISO-t 3D ben csak Radeon 6xxx tól felfelé játszik le a DVGA.
-
HIJ
őstag
válasz Zsmester89 #22325 üzenetére
Hiába vagy maximalista, nem sok különbség van. Én is így voltam vele eleinte, de jó pár film összehasonlítása után rájöttem, hogy észrevehetetlen a különbség...
Szerintem nálad a kábel lesz a ludas. 1.4 -es HDMI kéne ide, de a 4850 -es nincs ilyen...
-
törölt tag
válasz Zsmester89 #22323 üzenetére
Egy Gigabyte Radeon HD 4850....
Mi lehet a hiba?Az.
-
HIJ
őstag
válasz Zsmester89 #22330 üzenetére
4K 3d?
-
törölt tag
válasz Zsmester89 #22330 üzenetére
FHDAktív3d.
Jamáhogykontentileg?
Amit le akarsz jácni. Framepacked3d(BD) az fullhd leszen (1920x(2x1080)+45px) 3D-ben is.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz HarryDEC #22333 üzenetére
A blurayen lévő 3d kontent mindkét félképe külön-külön is fullhd felbontású, azaz visszajátszható 3d-ben úgy, hogy közben fullhd marad (a haslfsbs/halfou ripek a fullhd valamelyik dimenzióját osztja kettővel, így szeparál).
A fullhd-t tudó aktív3D tévék szintén képesek fullhd bontásra 3d mellett, mert a szeparáció frekvencia mentén történik, nem felbontás mentén, mint a passzív3d-nél.
Azaz fullhd felbontású 3d filmek ma is nézhetőek, frame packed forrás(bluray), és aktív3d kell hozzá.
Ez az cinema3d lg-nél majd csak a felbontás duplázásával lehetséges. -
HIJ
őstag
válasz #20844032 #22334 üzenetére
De ez nem úgy van, hogy valóban fizikálisan felezve van a kép, de mivel nem egy szemmel nézzük így látjuk a teljes fullHD tartalmat, hiszen az egyik szemed látja a fullHD egyik, míg a másik szemed a másik felét nem? Így az agyad nem egy darab fullhd -s képet dolgoz fel? Én legalábbis laikusként így gondolnám... Mondjuk ez csak a framepack -ra vonatkozik, mert a konténerben ugye nincs benne csak a fele képtartalom.
-
DarthRoni
tag
válasz huncutka1029 #22299 üzenetére
De digitális csatornák még nincsenek, legalább is nem találtam. Vagy még nem is érhetőek el ezek itthon?
És akkor a digitális adással érezhetően javulni fog majd a képminőség? sajna nem vagyok járatos tv ügyben -
atti1848
senior tag
válasz huncutka1029 #22322 üzenetére
Egy sima nyomtatott A4-s papírt kaptam hozzá. De mi van ha kijön az LG-s szerelő?Mert már hívtak, hogy ha megjön a hangszóró ki is jön.
Az van írva a lapra, hogy Európai garanciával rendelkező termékeinkhez.
[ Szerkesztve ]
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
atti1848
senior tag
válasz atti1848 #22338 üzenetére
Jobban szeretek ilyenekről a gyártóval tárgyalni, mert ki tudja a bolt hova viszi szervizeltetni, így tegnap írtam az LG-nek egy mail-t és ma fel is hívtak és megbeszéltük,hogy kijönnek.
-
proly01
őstag
Na elvitte a tv-m a szerelő,kaptam egy csereutalványt.
Most már csak annyit tehetek,hogy megkérdezem LM660 vagy 620 inkább?Hozzáteszem nekem a wifi és a mozgásérzékelős távirányító nem fontos egyáltalán sem a cinema screen.Van valami számottevő ami különbség a 2 modell közt?
Van itt olyan aki leírná a tapasztalatát a 660 asról?....Pr:)ly....
-
blakey
titán
válasz proly01 #22340 üzenetére
Már írtam egyszer, hogy 660, ha van rá pénzed és nem a wifi miatt, hanem mert jobb a képmegjelenítése, a 620 szerintem csalódás lesz az 5590 után, de személyesen nézd meg őket. Mit mondott a szerelő?
-
huncutka1029
addikt
válasz atti1848 #22339 üzenetére
aham, jó lesz ha holnap kimegy a szerelő, és ha szerencséd van, nem kell neki a kiszállást kifizetni.
Ha elolvasod a gari jegy mellékletet, amit kaptál, az van rajta, hogy az ármátrix üsz-ét kell hívni ha gáz van.
Az első amit kérni fog a magyar lg-s gari jegy, az meg neked zugye nincsen...Én azért a helyedben még egyszer beszélnék velük, nehogy kellemetlen csalódás érjen.
Bár szívből kívánom, hogy ne legyen igazam.
Tisztelt vásárló "a készülékhez mellékelt garancijegy alapján a Magyarországon érvényes garanciális feltételekkel megegyező szolgáltatásra jogosult esetleges meghibásodás esetén javítási igényét ügyfélszolgálatunknál jelentheti be"
Ebben a fejlécben minden benne van! Bolti gari és szürke import mintapéldája.
Koolyan mondom, még egyszer kérdezz rá az lg szervízre!a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
proly01
őstag
válasz blakey #22341 üzenetére
A szerelő?Hogy érted?Megmutattam neki mi a helyzet látta,hogy hibás mondta hogy ez kijelző gond összeszedtem a cuccait elvitte és ennyi kb.
Ez a gondom nekem is,hogy a 660 jobban néz ki de viszont jóval kisebb is mint az 5590 es és nem fogja így kitölteni azt a helyet amit az 5590 es kitöltött eddig és félek hogy zavarni fog.
Folyamatosan nézem a videókat a 2 tv ről és a 620 as egyre jobban nem tetszik viszont a 660 asban meg az nem tetszik,hogy nem ér ki a keretéig a kép,gyakorlatilag mintha lenne kerete de még sincs.
Vagy ez sötétben nem feltűnő?Mert holnap mikor megveszem esetleg ott nem lesz sötét ez tuti,hogy meg tudjam nézni.
ezen agyalok folyamatosanAz sem tudom például mennyire világít vagyis veri vissza a fényt a 660 as mert olvastam,hogy sokaknál ez a gond,hogy annyira fényes a tv világosban,hogy konkrétan semmit sem látni belőle.
[ Szerkesztve ]
....Pr:)ly....
-
sz.z.csicsi
tag
válasz proly01 #22344 üzenetére
Azt hogy érted hogy a 660-nak nem ér ki a keretéig a kép?
Az 5590-nek széles kerete van a 660-nak keskeny.Nappal az 5590-nek a kép mellett körbe van a széles (nem tom 4-5cm keret) a 660-nak meg csak 1 cm és kiér addig a kép.Sötét helyiségben mindegy milyen a keret,de nappal én már az 1cm-est is sokallom...bár már ezis dizájnos. -
blakey
titán
válasz #20844032 #22342 üzenetére
Az azért érdekes mivel eltér a kettő elég rendesen és sok vita volt a 620-as valódi 100Hz-es mivoltát illetően. A 660-as jobban tükröződik, valamivel jobb a megjelenítése. Mondjuk én minimum 7XX-et választanék.
-
proly01
őstag
válasz blakey #22348 üzenetére
figyelj,én a smartot egyszer EGYSZER se használtam rajta.Wifim van itthon de a kábel a LAN kábel fel van vezetve a falon szóval be tudom dugni a tv-be.Wifi felesleges.3D re nekem az 5590 es képe tökéletes volt blu ray filmet egyáltalán nem nézek.A smart távirányítót utálom egyszer se használtam.
ezért írtam,hogy szerintem nekem egy 660 bőven elegendő a maga tudásával.
Egyetlen egy dolog izgat a méret mert eddig volt egy bazi nagy tv-je az embernek és jó volt ránézni most meg olyan lesz gyakorlatilag mintha egyel kisebb lenne méretben,viszont ugyan akkora mint eddig volt de 10 centivel kisebb helyen.
Most ezt a lehető legnagyobb alázattal írom ne úgy értsd hogy felvágok vagy ilyesmi csak zavar na,megszoktam az 5590 est az az igazság....Pr:)ly....
-
blakey
titán
válasz proly01 #22349 üzenetére
Én sem használom a smartot, a kép minőségére értem a 7XX-et, most gondolkodom a nagyobbra váltás lehetőségén. (47"->50"-55")
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest