- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
Van egy LG 42lm660s Tv-m és neg szeretném kérdezni,hogy a www.lgappstv.com-ről hogyan tudok alkalmazásokat letölteni tv-re.
Az oldalon beregisztrálok,de Európában nincs Magyarország így Angliát választottam beregisztráltam egy Fake angliai címre telszámmal megvan a reg.Ha a Tv-n be szeretnék jelentkezni az fiókkal nem tudok mert kiírj ahogy nem jó a cím v az ország ...
Tud valaki erre mondani valami okosat?! -
Tompie
őstag
válasz huncutka1029 #22403 üzenetére
Mi az az IR hack? Nekem sincs Magyarország, 670s-en.
-
proly01
őstag
Annyi szerencsém van,hogy szinte semmit sem nézek 21:9 ben szóval semmiféle műsoron nem engedem hogy felül alul csík maradjon...nem tudom elviselni
filmet szinte csak PC ről nézek 3D t is ,így próbálok megbékélni vele mikor látom.
Nem vagyok teljesen biztos benne,hogy ez LED vezérlés hiba mert ha leveszem a háttérfényt olyan 15 ig akkor teljesen eltűnik és makulátlan feketét ad viszont ha felteszem 60-70 re akkor pedig jóval erősebb.
Szóval nem igazán merem a szerelőt hívni mert én a beállítás hibájának tudom be egyenlőre.
Bár ha a tv oldalát megnyomom eltűnik teljesen szinte,ez sem tudom számít e.
Illetve azt mondta még a szerelő,hogy a fali konzolnak is betudható a bevilágítás mert a súly miatt a tv húzza le és így előfordulhatnak különféle "színeltérések".....Pr:)ly....
-
olahjana
tag
válasz Yogibear974 #22401 üzenetére
nekem olyan billem van amibe bele van vasalva az eger. nekem jo. a bill reszet meg nem eri utol holmi MM
-
olahjana
tag
bar jatékoknal biztos jobb, de az nem vonz
-
Laca0
addikt
válasz proly01 #22405 üzenetére
Hát ez nagyon jó... ha nem bírja a szerkezet a fali konzolos felszerelést, akkor ne "adják", mint lehetőség!
Ha megnyomod a keretet nem világít olyan erősen?!? Mi a szerkezeti hiba, ha ez nem az?!?
Hétfőn első dolgod legyen, hogy hívod őket, határozott hangnemben. Elmondod a problémákat részletesen, nem beszélsz felhősödésről és egyéb itt szerzett ismeretről, csak a puszta tényeket! Nem kell feltételezni semmit.
Ha azt mondják, hogy kiküldik a szerelőt, akkor nem fizettethetik ki veled a kiszállási díjat!
Azért fontos, hogy részletesen elmondj a telefonban mindent, mert akkor megismerték a problémát, nem csak úgy heccből hívtad ki őket, tudsz rá hivatkozni!
Ezektől eltekintve készülj fel rá, hogy ez a típus valóban nem fogja bírni a fali konzolt. Pontosabban nem bírja saját magát, felfüggesztve. Ha azt mondják, hogy ez ilyen, akkor kérd a készülék cseréjét egy olyan típusra, amelyik bírja. Mert ha benne van a funkciói között, hogy falra szerelhető, akkor nem lehet rossz a képe, mert falra van szerelve. Ez hibás működés kérem szépen!Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
GeriCool
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Terveznék venni egy LG 32CS460-as LCD TV-t. Másod TV-nek lenne hálószobába. Kérdésem, hogy ajánlott vagy nagyon nem.
Amire lenne tv + avi-k lejátszása pendrive-ról. Elég lenne nekem egy 66cm is, de ár-érték arány miatt gondolkodtam a 82cm-ben. Ár 65-68k -
fisticZ
csendes tag
Urak!
Tv egy LG 47LM660s.
A gondom az hogy néha az mkv fileok akadoznak USB-stickről futtatva. Lejátszott már sikeresen 3d filmeket is de pl. a house of cards állandóan akadozik, felbontástól függetlenül. Mit állítsak és hol ? -
fisticZ
csendes tag
bocsi, nem 47 hanem 42 lm660s.
-
Bobolit
aktív tag
válasz proly01 #22413 üzenetére
Semmi értelme a cserének, max a másik sarokban lesz a bevilágítása.
Ezek a tévék ilyenek, el kell fogadni. Viszonylag ritkán néz az ember szinte teljesen fekete képet.
Én sem örülök, hogy a 300 ezres tévém sávosodik, de úgy látszik a jelenlegi technika ennyit tud.
Így jártunk.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
blakey
titán
válasz proly01 #22413 üzenetére
Ha kikapcsolod a local dimminget, 30 körülire veszed a háttérfényt, 50 körülire a fényerőt valamint 95 környékére a kontrasztot akkor film közben nem lesz ennyire zavaró, a local dimming erősíti a hibákat.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
sz.z.csicsi
tag
Nincs itt a fórumon olyan ember aki megtudná nézni a tv-met? És esetleg szakvéleményt adni? Mert az Lg Magyaro. nagyon leakar rázni.Mióta alaplapot cseréltek tiszta felhős az egész kijelző--továbbra is darabos és széthullik a kép. És a szervízes látja,de sztem nem tudják mi a gond és azt mondja ilyen.Panaszom ellenére az LG a szervízre hivatkozik aki nem írta le a látott jelenséget csak hogy a tv hibátlan.nagyon ideges vagyok...legszivesebben kib....ám az ablakon ezt a sz..t. Békéltető egyesülethez vagy hova a francba akar kűldeni. Az mit fog csinálni? Valaki tudja?
-
proly01
őstag
Bobolit: Igen én is ettől félek,hogy a másik még szarabb lesz mint ez.Tudom,hogy mindegyik bevilágít szinte csak abban bízom,hogy nem ennyire hanem mondjuk csak egy folt lesz benne.Elég egyébként ha már valamiféle szürkületet mutat a tv és máris ott ráadja a fényt a sarkokban és nagyon zavaró.Konkrétan a fekete nem fekete hanem szürke.
Moby: A csavarokat már próbáltam és sajnos nem segít.
blakey:A háttérfény jelenleg:42
A Fényerő:40
A kontraszt:88
A local dimming: KIHa ettől lejebb veszem olyan sötét a kép hogy élvezhetetlen egy sötét szobában,sajnos.
Nekem a legszarabb amúgy mert már ez a 7. tv-m amivel nem smakkol valami és már annyira unom a folyamatos cserélgetést mint az állat.Bemenni mindig aztán ott persze a vakító fényben rendben minden,de aztán elhozom és itthon kb fél óra múlva már látom,hogy tiszta szar vagy mikor besötétítek.
Nem vagyok kukacos láttátok ti is,hogy abnormális dolgok vannak még a 400 ezres tv vel is.Én pedig nem vagyok hajlandó kompromisszumot kötni ilyen áru tv-nél.Próbálom szokni de nem megy.....Pr:)ly....
-
törölt tag
válasz proly01 #22418 üzenetére
Naja, ha nem a tok nyomorgatja, akkor maga a panel/fémház.
Nem tudom mennyire szerencse kérdése, de a 620-om meglepően cloud és flasghlight mentes. Konkrétan teljesen. El sem hittem. A mellette lévő samsung mondjuk bepótolja
A többi 620 tulaj felhővel és flashlightal hogy áll? -
ftamas0201
senior tag
válasz #20844032 #22419 üzenetére
Én is 620 tulaj vagyok pár hete, egyiket sem tapasztalom rajta egy kicsit sem. Meglepő bizony de igaz és ha szerencse ha nem, én tudok örülni neki. Sokan azt mondják nem szép tv de hogy mi bajuk vele én azt nem tudom, nekem külsőre is és belsőre is elég jól teljesít.
-
blakey
titán
válasz proly01 #22418 üzenetére
Háttérfény 32, fényerő 52, kontraszt 100, feketeszint alacsony, gamma 2.4, színskála normál, képjavítok ki, egyelőre a többihez ne nyúlj. Így milyen képet kapsz? Amit írtál beállításokat szerintem nem a legjobbak, persze nem ismerem a többi beállítást de így nagyon sokat veszit a részletességből sötét jeleneteknél.
Ha nem tudsz megbékélni vele akkor vidd vissza, sokáig fog zavarni.#22419) Moby
Mekkora méretben nem foltos?[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Indiant
addikt
Hátha valakit érint:
-
Luna73
tag
válasz huncutka1029 #22425 üzenetére
Akkor elméletileg az LG szervizben ezt be tudják állítani?Nekem is ilyen gondom van.
-
stomi76
tag
Sziasztok!
Mivel tisztítjátok a képernyőt?
EURON...-ben ajánlottak egy képernyőtisztító kendőt, de egy nagy kalap sz.r...., csupa folt lesz tőle a képernyő.Mondjatok valami tutit....
LM-669-es egyébként a tv.
[ Szerkesztve ]
-
Tompie
őstag
válasz huncutka1029 #22425 üzenetére
Köszi, azt hiszem egyelőre kihagyom
-
Indiant
addikt
Mit lehet tenni egy ass-al, hogy a tv-n ne így jelenjen meg a felirat?
{\pos(960,1070)}{\i1}A Nyári Palotát\N1709-ben kezdték építeni,{\i0}Tehát az eleje és a vége engem nem érdekel.
-
Laca0
addikt
válasz proly01 #22409 üzenetére
Nézd. Neked kell eldönteni, hogy ezt a hibát el tudod-e fogadni, vagy sem. Az én véleményem, hogy ez 100%-ban hiba, mivel semmi köze a felhősödéshez! Teljes mértékben bevilágítási hiba ami abból ered, hogy a tévé kerete nem tartja megfelelően a kijelzőt. Én ezer százalék, hogy cseréltetném!!!
Mindenképpen a saját döntésed kell, hogy legyen, ne hagyd, hogy itt a fórumon rábeszéljenek olyasmire, ami nem a te véleményed. (mellesleg gőzöm sincs, hogy miért akarják olyan sokan elfogadtatni veled, hogy ez ilyen és kész...)
Én ezt tenném: ha boltban vettem, akkor visszaviszem, ha netshop-os, akkor hívom reggel a boltot, hogy hibás, mert a bal alsó sarkán olyan a bevilágítás, mintha egy kismanó zseblámpázna onnan. Ha LG garos, akkor hívnám az LG-t, hogy az egyik sarkánál erős a bevilágítás és ha kicsit megnyomod a keretet, változik a fényerő és a szín. És nem hagynám magam lerázni, hogy ez természetes, mert nem az. Ez nem felhősödés.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
tigipuf
senior tag
válasz proly01 #22424 üzenetére
Szerintem meg te kimondottan a sötét képernyőkre vadászol,szoktál egyáltalán filmet nézni meg ilyesmi amire egyébként kitalálták a kijelződet?
De ha ennyire zavar,akkor irány a plazma topik éppen siratták a héten,hogy a pana leállt a fejlesztéssel(meg hát ugye ez a gaz koreai kettős tehet róla).
Ott legalább jönnek majd az észt osztók a 7-800 ezres plazmákkal,hogy mennyire gyalázza a led-et."Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
proly01
őstag
válasz tigipuf #22432 üzenetére
Miről beszélsz?Te szoktál filmet nézni?Neked jó ha van egy sötét jelenet a filmben és a tv d úgy világít,hogy a képernyő közepéig aminek feketének kéne lenni az sárgás fehér?
Volt már plazmám meg 6 ledem is el tudom dönteni mi fekete és mi nem az,köszi.
Nem ez a kérdés,hanem,hogy ez hiba e vagy sem!
Nem is értem.[ Szerkesztve ]
....Pr:)ly....
-
ftamas0201
senior tag
válasz proly01 #22434 üzenetére
Így az utolsó hozzászólásodból az derül ki hogy Te is hibának látod és ahogy előttem is írta a kolléga, ezt Neked kell átgondolni elviseled vagy nem, én is egyébként osztom a véleményét és azonnal a hátamra venném mert a pénzemért nem egészen erre vágytam, hogy a fekete sárga . Ha tömegesen így lenne ahogy nálad is akkor ez a topic is tele lenne ezzel a hibával és típusú tv-vel. Nekem igaz csak egy 42"-os lm620 van de ilyet nem tapasztalok, sőt még hasonlót sem (semmi felhősödés, nézhetem távolról közelről, oldalról vagy bárhonnan a fekete képet, mindenhonnan egyenletes fekete). A döntés a Te kezedben, hogy futsz-e hetedszerre is egy kört vagy sem.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz proly01 #22424 üzenetére
Erre okosat nem lehet mondani, mindenki döntse el, hogy megfelel-e neki vagy sem. Ez nem hiba, abban az esetben talán ha valóban eltérő eredményt ér el az ember ha megnyomja az oldalát, ezt mondjuk nem is értem Képről megitélni, hogy valójában mit látsz elég nehéz, de szerintem abban az esetben érdemes utánajárni ha valóban zavar és minden egyes sötétebb jelenetnél érzékelhető, sajnos ez folyamatosan zavarni fog. Tegyük fel, cserélik, mire számítasz? Ez egy új modell, senki sem tudja, hogy milyenek, lehet, hogy jobbat kapsz, de lehet, hogy további cserék követik, mert az egyik ebben rossz, a másik abban.
Technológiailag ez nem minősül hibának, de ugye minden megmagyarázható, vannak szerencsésebb modellek és kevésbé szerencsések. A megoldás esetleg egy kevésbé homogén példány, mint pl. az LM620-as vagy egy plazma tv.(#22435) ftamas0201
Gondolom a Local Dimming be van kapcsolva, met nélküle szinte biztos, hogy nincs "feketéd", bár értem, hogy mit mondasz, de a teljesen homogén képet Local Dimming nélkül kéne elérni, sajnos még nálam (LW/659) sem teljesen homogén LD nélkül, LD-vel meg egyenesen olyan fekete, hogy sötét szobában nem tudod, hogy be van-e kapcsolva vagy sem. Mondjuk én LD nélkül használom.[ Szerkesztve ]
-
olahjana
tag
válasz blakey #22436 üzenetére
segíts légyszi
LM620am van de sehol ne találok local dimming beállítást rajta amit említesz? hol van ez?
köszi
másik dolog az hogy nekem gépre van kötve a tv. az AMD catalyst beállítótta a fullHD 23Hz-et magának.
így mizinagyítás módban pont kitölti a képet.
viszont ha felveszem 50-60Hzre akkor a mozinagyítás alapon is sok, a 16\9 esetén pedig van 5 mm körben fekete sáv. Az 5 éves Samum már tudta hogy ami képet kap azt kiterjeszti az egész képernyőre. Ez nem tudja? vagy mit kell tennem hozzá?
köszi[ Szerkesztve ]
-
olahjana
tag
ja és hány Hzen kellene nekem járatni a TVt és a computert?
-
huncutka1029
addikt
kedves cd930,
Ez nem egy árgép oldal, hanem led lcd tv fórum.
Ide azok írnak, akik már megvették, vagy azt tervezik, hogy Lg tv-t vesznek.
És a típus működésével kapcsolatos kérdéseket tárgyaljuk k.
Arról, hogy hol a legkedvezőbb az ára, google testvért kérdezd.Mi nem tudunk ebben segíteni, főleg azt nem tudjuk megmondani, melyik ad 3 év garit, és ingyen hitelt....
Ágép, árukereső, stb oldalakon.
620-tól felfelé mindegyik 6xx sorozat ugyanazt a szoftot, és panelt tartalmazza.+mm távirányítót a konvencionális helyett
660 /669/ 670 színben tér el, ezt is minden héten megkérdezik, a fórumon is működik kereső,
Legyél kedves használni, kulcsszavakra.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
ftamas0201
senior tag
válasz blakey #22436 üzenetére
Megmondom az őszintét, az én szemeimnek a gyári beállítás nagyon jól bevált HD adás és filmek alatt is, ezért hozzá sem nyúltam egy beállításhoz sem. Nekem a tesztek beállításai és különböző felhasználók beállításai állatira sötétek, de mindenki másként látja a jót. Az LD meg ha van benne és erre a célra van kitalálva akkor megéri használni viszont most hogy így mondod majd előkeresem a beállításoknál és megnézem milyen nélküle.
-
cd930
aktív tag
válasz huncutka1029 #22440 üzenetére
Kedves huncutka1029!
Kösz a választ, a kérdéseimnek véletlenül egy korábbi verzióját linkeltem.
A kérdés már nem a hol/mennyiért, sőt eleve nem az volt az elsődleges, hanem a viszonylag kedvező ár és 0% THM és magyar garancia. Ezekre az árgép nem alkalmas...
Amire sem itt sem az LG honlapon nem találtam egyértelmű választ, az a 640-es eltérése a 660/669/670-től.
Valahol írnak képjavító rendszerről, ami a 640-esben nincs benne és a többiben benn van.Szóval ez a kérdésem.
A keresőt egyébként tudom használni, tíz évtől régebben regeltem...
[ Szerkesztve ]
20+ éve a Prohardveren
-
Re-Tech
aktív tag
Szia,
Nekem nincs egyik TV sem, de sokat olvasgattam ezt a fórumot, nekm kötelező megfontolni amit írok, csak tanács:
620at elvetetted, mert nincs
beépített wifi: amennyire emlékszem, elég sokan írták, hogy hogy wifin keresztül HD lejátszás akadozva megy. smart részre jó wifi (már amennyire), de annak meg nem tudom mennyi értelme és létjogosultsága van egy célhardver mellett (akár PC, akár androidos stick).
magic remote: aranyos jószág, de egy vezetéknélküli billentyűzet/egér mellett labdába sem rúghat
sérülékeny keret: én egyszer lerakok valahova egy TV-t az általában ott is marad évekig, amennyiben nem fogsz a TVvel focilabdával kapura rúgást gyakorolni, nem fog sérülni.
design ugye izlések és pofonok, nekem tetszik mind a 620, mind a feletti szériák, ami esetleg előny lehet a 620 mellett, az hogy jóval kevésbé tükröződik a kijelzője, mind a feletti TVknek.
Még ha ki is pimpeled a 620ast billentyűzet/egérrel és egy androidos stickel, úgy is jobban jársz anyagilag 42"nál, mintha 660at vettél volna.Persze a kép a döntő, érdemes ellátogatnod egy nagy bevásárlóba és egymás mellett megnézni a 2 kiszemeltet.
-
huncutka1029
addikt
Re-tech beelőzött,
Bocsi, én nem tudhattam hogy rossz kérdésre kereszel jó választ.DE azért az utsó megjegyzésedre:
Sérülékeny a műanyag keret? Ezzel nem feltétlenül értek egyet, minden tv műanyag kerettel van, ebben az árkategóriában.
Azt láthatod, hogy a 640 től felfelé a cinema scrren-es tv-k elején üveglap van ezzel "erősítve", védve a kijelzőt.
ezek viszont erősen tükröződnek, tehát ha olyan szobád van, ahol oldatról, vagy hátulról van fényforrás (ablak, olvasólámpa stb) igen zavaró tud lenni.
A 620 félmatt kijelzős, amik szintén tükröznek kicsit, de sokkal kevésbé zavaró.
Érdemes ezeket is figyelembe venni.
A wi-fi-ben csalódni fogsz, nem olyan stabil és gyors mint a kábeles (utp, lan) kapcsolat.
és árban is van jó kis különbség. átlag 45.000 Ft
Ha végig gondolod, a wifi stick kb 9000 ft + magic motion 8-9000 ft ha ezt összeadod az átlag 42" LM 620 árával Ami 169-188000 között mozog: még mindig 200K alatt vagy, szemben pl a az LM 660 220K-s átlagárához képest.Azért ár- érték arányban nem mindegy!
lm660 tükröződés
itt egy másik[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
blakey
titán
válasz olahjana #22437 üzenetére
Lehet, hogy nincs benne, pontosabban szervízmenüből bekapcsolható. A "feketére" értettem, nélküle nem fekete az IPS kijelző.
Overscan, túlpásztázás ami miatt nem teljes a képernyő. Ki/be kapcsollással elérhető a kívánt kép.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
olahjana
tag
válasz blakey #22447 üzenetére
ezek szerint ha ezen nincs local dimming akkor nem tudok rendes feketeszintet beállítani?
vár az ilyen edge LED esetében az ugyanaz mintha a háttérfénnyel meg a fényerővel szórakoznék a beállításokban nem? Létjogosultsága ennek a full LED háttérvilágításnál lenne szerintem.
A szervízmenübe lépés az garvesztést von maga után? Van annak rizikója hogy belépek? (műszaki)
hogyan tudok belépni?
Illetve akkor már csak egy kérdés lenne: pc kapcsolattal hány herczen küldjem ki a képet? mi a jó?
Köszi -
HarryDEC
tag
válasz huncutka1029 #22446 üzenetére
+ 1 kis mókolás a local dimming elérése érdekében. Ez pénzben kifejezhető?
Az első kép elég vicces. Szerintem azon a helyen, azokkal a fényviszonyokkal nincs olyan tv, ami ne így viselkedne. Pl: [link] Tény, hogy tükröződik, de simán elviselhető, nekem legalábbis nagyon bejött a 660-as.[ Szerkesztve ]
Korán keltem, hol az arany?
-
blakey
titán
válasz olahjana #22448 üzenetére
Szervízmenübe lépés nem jár garivesztéssel, de ha elégedett vagy akkor semmi értelme. A LD nem a fényerővel és a háttérfénnyel szórakozik hanem a ledeket ki/be kapcsolgatja, felsőb kategórákban ez van de a működése van akinek tetszik és van akinek nem. PC beállításokhoz nem értek de olvastam olyat is, hogy 23Hz-re állítva küldi ki a natív 24p-t (23,976).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest