Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- UHD filmek lejátszása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- Akciókamerák
- SONY LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Aktív témák
-
jarodfree
csendes tag
Sziasztok!
Próbáltam visszaolvasgatni, de nem találtam erre megoldást, elnézést ha volt téma:
Van egy 32LD420_ZA tévém 03.03.23-as firmware verzióval. Örömmel,láttam, hogy van rá 03.03.34 verzió is.
Megpróbáltam felrakni az LG gyári support oldalán megadott módon. Eljutottam odáig, hogy kijön az update menü, szépen elkezdi beolvasni a "GP2_DVB_EU_Basic_LD450_RevNo42955_V03.03.34_usb_micom_3058_V2_SECURED.epk" file-t, de minden esetben kilép "firmware file corrupted" üzenettel. (Vagy ugyanezt magyarul, ha magyar menüvel próbáltam)
Két kérdés:
Mit csinálok rosszul, illetve mit kéne másképp csinálni?
Mit nyernék az update-tel?extra kérdés:
Imádom a tévét, tök jól működik a digitv digitális adásával, egy idegesítő bajom van: ha kapcsolgatok csatornák között nem írja ki az adott csatorna aktuális műsorát, mindig hozzá kell nyomogatni az info gombot. Be lehet valahol állítani, hogy ez az infopanel is eljöjjön csatornaváltáskor? Ugyanaz, ami előjön amikor megnyomom az ok-t.
Aktív témák
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Sonitus Acoustics abszorberek és diffúzorok
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- Marantz SR 7009 házimozi erősítő
- Újszerű, egyszer kipróbált Zoom LiveTrak L-8 többsávos kompakt keverőpult
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest