Aktív témák
-
Ga
tag
Épp akartam kérdezni, hogy nem most lett két éves véletlenül?
Én korábbi sima DVD-olvasóval voltam/vagyok így. Kifekszik az optika, ugyanis ennyire tervezték az élettartamát!
Az enyém először alig akarta olvasni a gyári dvd-ket, aztán már egyáltalán nem. Közben a DVD-filmeket vitte (néhol azért megakadt). Ez volt kb. a 2. szülinapja körül.
Telef LG.hu-nak, egy srác elirányított egy hivatalos LG-szervízbe (egy konkrét emberhez). Emberünk tapasztalt (és bennfentes) szervizesnek tűnt, és közölte, hogy sajna ennyi az élettartamuk ezeknek (egy új egység árába került volna kb. az optikai fej cseréje)...
Azóta távol tartom magam az LG optikai cuccaitól...
Egyébként az egység továbbra is működik, de már csak CD-olvasóként (ki tudja meddig), most már semmiféle DVD-t nem vesz be a gyomra.
Ciao:
Ga -
Bazsesz
őstag
Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vallás
- Fotók, videók mobillal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ZOTAC GAMING RTX 3080 Ti Trinity 12GB GDDR6X videókártya eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest