Új hozzászólás Aktív témák
-
taboros
tag
válasz
skrisz84 #5993 üzenetére
Szerintem gondold meg magad, és válaszd a pénzvisszafizetést, ha még lehet. Ahogy tanult kollégám írta, ember nincs, aki 100%-on átvesz egy gépet "privátban", még akkor se, ha ki se lett nyitva. Te megtennéd?
Egyszerűbb megvenni az újat. Nyitottnál meg pláne, bármi történhetett vele... (nem mondom, hogy így van, de bárki gondolhat erre.) Továbbá: "Ezt a tipust nem sokáig lehet már kapni." Ez most mellette vagy ellen szól?Pl. tudom, hogy a héten, vagy jövő hét elején jön egy nagyobb szállítmány... És ki tudja, hogy az utód jobb lesz-e, teljesítményben, árban, megbízhatóságban. Ha annyira kell és sürgős a pénz, ajánld -10-20%-ért, akkor talán kapós lesz.
-
hotib
csendes tag
válasz
Defterdar1 #5997 üzenetére
Neked pontosan milyen géped van, és milyen oprendszer?
-
Sheld
senior tag
Már sok mindent tudni az Y50 és az Y40ről.
Az Y40 14"-os lesz, FHD kijelzővel (1920*1080), AMD Radeon R9 M270-es VGA-val. (Numerikus rész nélküli billentyűzet.)
Az Y50 15"-os lesz, 4k kijelzővel (3840 x 2160), Nvidia GTX 860m-es VGA-val.Az a vezeték, amiben van áram, pont úgy néz ki, mint amelyikben nincs, csak más a fogása!
-
M.T.
senior tag
válasz
taboros #6006 üzenetére
Nem biztos hogy sokat dob majd a 4k kijelzőaz áron, főleg hogy csak 1 VGA lesz.
Viszont gondoljatok bele 15,6 colon 4k felbontás?
Lehet nekem rossz a szemem de full HDban olvasgatni néha már fáj a szemem ha nem nagyítom a betűméretet és a 4k a full HD felbontás kb 2x -ese ugyan akkora területen na ne már ez vicc.
Az igaz ugyan hogy viszább lehet venni a felbontást de egy lcd nek a natív felbontáson van szép képe.
Bár ez kell a népnek haladni a korral akkor is ha nincs rá szüksége az illetőknek ezt fogják venni mert ez lesz a trendi...Remélem hamar piacra dobnak majd telefont is 4k-s felbontással mondjuk 4" körüli méretben
[ Szerkesztve ]
-
buborekosviz
tag
válasz
buborekosviz #5964 üzenetére
Ma hívtak a UPS-től hogy már Magyarországon van a rendelésem!
Valószínűleg vám köteles, ettől függően vagy holnap vagy holnap után szállítják hozzám!
Ha meg jött írom, hogy mi lett illetve hogy hogyan kötöttem be végül és tesztelni is fogok!
-
Defterdar1
csendes tag
Szia, i7 4700mq, sli 750m 8gb ram. Windows 8 at használok classic shellel.
-
hotib
csendes tag
válasz
Defterdar1 #6010 üzenetére
Nemtudom nálam mivel lehet a gond. Nekem 755 sli van, és windows 8.1
Rakjak vissza 8-at hogy ne álljon le az nvidia driver játék közben?
-
kzolee216
aktív tag
Nekem is Windows 8.1 van a gépemen. Lehet a 8,1 nem kóser?
-
sethyx
csendes tag
válasz
buborekosviz #5964 üzenetére
Megjött UK-ból tegnap az M.2
CrystalDiskMark:
De ami nekem fontos, mivel egy nagy linux alapú virtuális gép van csak ezen az SSD-n:
sethyx@vAOKP:~$ dd if=/dev/zero of=/home/sethyx/test count=24576 bs=1024k
24576+0 records in
24576+0 records out
25769803776 bytes (26 GB) copied, 59,3399 s, 434 MB/s
sethyx@vAOKP:~$ dd if=/home/sethyx/test of=/dev/null bs=1024k
24576+0 records in
24576+0 records out
25769803776 bytes (26 GB) copied, 22,0069 s, 1,2 GB/sTudom nem a legjobb benchmark, de azért ezek egész jó értékek
Hogy témába is vágjak, szerintem a driverek megfelelő sorrendben felrakására való érzékenység kb a legrosszabb ebben a gépben, az elején nekem is kellett egy teljes reinstall, de mióta beállt egy szavam nincs rá. Wifi is teljesen jó, pedig van 20+ AP a közelben. SLI-t annyira nem használom, az tény, de más hibával még nem sikerült összefutnom.
-
kzolee216
aktív tag
válasz
marilllyo #6031 üzenetére
A(z) nvlddmkm képernyőillesztő nem reagált, és utána sikeresen helyreállt.
Mondjuk nálam nem minden programnál csinálja. Amiknél eddig tapasztaltam: Crysis 1, natural selection 2, COD: Ghost, Thief 64bit (érdekes, mert 32 bites-nél nem fagy szét), BF4 (utolsó frissítés óta nem fagyott még le, de előtte folyamatosan)
[ Szerkesztve ]
-
taboros
tag
-
Danex
addikt
Az SLI-s, driver leállósoknak írnám régi Y500 tulajként, hogy ezt mi is átéltük... böngészőben a flash összeomlott, driverek szálltak el stb. Megoldás mindig egy megfelelő verziójú driver keresése/próbálgatása volt addig amíg nem javították meg rendesen.
Érdemes lehet írni az nVidia-ra egy GPU azonosítóval a forumra (van külön topic nekik a geforce.co.uk-n) és remélhetőleg megoldják.
És mint Y500 tulaj mondom, eddig egyedül a Win8.1 szivatott meg és az is egyedül csak a kollégiumban, mert a nagy router (több száz portos) nem osztott ki a gépnek rendesen IP-t (win 8 tökéletes mindig, win8.1 meg össze vissza szerencsétlenkedett), de otthon és máshol az is tökéletes volt.
-
Tommyboy200
csendes tag
Sziasztok. Van egy lenovo ideapad y570-es gepem. Szerintetek beletudok rakni egy Intel® Core™ i7-3610QM processzort? Ha igen akkor a bios felismeri majd? El fogja fogadni? Elore is koszonom a valaszt.
Üdv: Tamás
-
baro32
aktív tag
szevasztok
Nagy problémával álok elő tudom ez nem az y580-as rész de mivel itt sűrűbben van aktivitás azért írok ide.
A mai nap letöltöttem 1 hivatalos vga frissítést az intel oldalárol és mikor ujra indultam nem volt kép a boot-után a laptopon de gondolkodtam összekötöttem a tv-mel hdmi-n ott lett kép visszaraktam az előző vga drivert ujraindítottam és má a bios-t sem látom de beindul az oprendszer bert utánna bedugok 1 pendrivot és jelzi a csatlakoztatást meg mikor kihuzom a leállítást is
Tehát mostmár meg sem nyikkan a laptop beépített kijelzője és a hdmi-n sem jön ki jel több tévével is le lett probálva.Ebben kérném a szakik segítségét nagyon fontos lenne előre is köszönöm
HP OMEN 17" i7-8750H 32GB GTX1070 Toshiba xg7 4TB SSD + SanDisk 4TB SSD
-
marilllyo
veterán
válasz
skrisz84 #6043 üzenetére
De mi volt a konkrét probléma? Mit értesz vacakolás alatt.. Én felraktam win 8.1...felfrissítettem. Adtam neki drivereket....és haddccójjon. Ennek így kellene működnie. Ha valami nem stimmel akkor nyilván hibás a gép. De ez ugye bármelyik gyártónál előfordul.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
sethyx
csendes tag
válasz
marilllyo #6044 üzenetére
Már egyszer le lett írva, de ha jól látom szerkesztve lett az a hsz és már nincs meg. Szórakozott a VGA driver, ha jól emlékszem ez volt a legfőbb hiba, meg talán az egyik USB port nem ment.
Abszolút nem rosszindulatból, de szerintem aki rászán ennyi pénzt egy gépre, pláne ha sokáig is gyűjtött rá, viszont egy-két napot sem arra, hogy beállítsa, tesztelgesse rendesen, még ha nem is egyszerű, az vegyen Apple terméket.
Persze a hardveres hibával nem tud mit kezdeni az ember, de az még az állítólag legjobb helyeken is előfordul. -
marilllyo
veterán
Na jah...mondjuk az almás cég is...háát. Dolgoztam egy gsm-boltban anno mikor az iphone 4 bejött. 2 féle iphone lehetett vásárolni. Az egyik ami két héten belül megadta magát....illetve egy másik ami túlél téged is.
(negyedmillió forintos készülék...)...a többi a szerencsén múlott.
Én szeretem ezt a laptopot. Ez az SLI dolog ami kicsit itt-ott még kókányos de ez nem feltétlenül csak a lenovo hibája. Biztos vagyok benne, hogy az nvidia is tudna tenni a dolog érdekében egyet s mást. Az is látszik, hogy pár típus erejéig próbálkoztak vele...aztán ha jól látom az új széria már egy GPU-val fog rendelkezni. Viszont!!! Ha 10 emberből 3-nak működik...és nálam nem menne..akkor én is azok közé akarnék tartozni akiknek nincs panasza. Függetlenül attól, hogy az most 300k-ba került vagy 5000-be...ha úgy érzed, hogy mindent megpróbáltál....okosan telepítetted a rendszert...a drivereket....stb-stb.. onnatól fogva ott a garancialevél ami 2-3-4 évig bátran mutogatható! Itt nincs is helye vitának...ennek működnie KELL!!!!
Persze...megértem...én is k@rva ideges lennék, hogy ennyit kiadtam érte...és most rohangáljak meg nélkülözzem...Nekem is ki volt a tököm amikor a ram variálás miatt küldözgettem bp-re. De az előző vaiom-nál is...amikor bekaksintottt.....kb.bőgni tudtam volna már mikor harmadjára jött érte a futár...de visszaküldtem...még csak veszekedni sem veszekedtem egyetlen diszpécserrel sem.
-
marilllyo
veterán
Sorry...lejártam
Olyan terméket nem fog senki találni ami tökéletesen működik míg világ a világ...megbízható laptopot keresel? Kérdezz rá a "Milyen notebookot vegyek" topicba...ahogy én is tettem...jól ki is röhögtek.. ...Hidd el...a legmegbízhatóbb notikat is ugyanazon a gyártószalagon gyártják egy kínai putri tartományban...ahol a legócskább szutykokat... (szvsz)
-
buborekosviz
tag
válasz
buborekosviz #6008 üzenetére
Tegnap meg is érkezett! Áfa rájött még 6500 kb így összesen 35000Ft volt! Szereztem még ugyanolyan +4gb samsung memóriát mint amilyen a gépbe volt! Beszereltem tegnap és most újratelepítés! Win 8.1, uefi, cache ssd! Meglátjuk hogy jön össze és hogy milyen eredmények lesznek!
-
teguran
tag
válasz
marilllyo #6046 üzenetére
en szerencsere benne vagyok abban a 3ban a 10/3bol. a gepnek nincs hibaja.
egyedul a 2. vga nem mukodikamiert vszn en vagyok a hibas, eloszor win8at tettem fel, ahol meg mukodott szuperul. majd frissitettem 8.1-re, azota nem megy. tobben probaltak itt mar segiteni az uj driverrel, de sehogy nem akar sikerulni. szerintem ujratelepites lesz a vege, vagy valakinek 5let?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- 1500 eurón indíthat a Xiaomi 13 Ultra
- Motorola Edge 40 Pro - szélsőséges eset
- NBA és kosárlabda topic
- Vicces képek
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Üzleti Laptop 14" -50% AMD Ryzen 5 PRO 4650U 16Gb 256GB SSD FHD IPS HUNBILL
- Új Dell Inspiron 15 "Kis Gamer" Laptop -35% Bivaly i5-1135G7 4Magos 8Gb 512GB SSD FULLHD IPS
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3050Ti 4GB FHD 144Hz!
- DELL Latitude 5490:i5 8250U,8-16GB RAM,256GB SSD,14" matt kijelző,Win 10Pro HU + AJÁNDÉK:új vez.egér
- DELL LATITUDE E5470 - 14"ips i7-6600 16DDR4 / 512 SSD, RadeonR7 M360-2GB, MagyarLED, ERŐS akku !SZLA
Állásajánlatok
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs