- Bambu Lab X1 és P1P tulajok
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kína-baráttá teszi legcombosabb gyorsítóját az NVIDIA
- E-book olvasók
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grind
tag
Sziasztok!
Két hete kb tulajdonosa vagyok a legolcsóbb kivitelű Lenovo Y510P-nek! Minden rendben van vele nagyon szeretem a gépet egy "kis" problémát kivéve, még pedig, hogy olyan fakók a színei. Lehet ezen valahogy változtatni? hogy élesebb, élethűbbek legyenek a színek? Mert oké, hogy nem full hd a kijelző,de azért lehetne kicsit szebb a képe..
Várom a válaszokat!
MacBook Pro 2017 iPhone XS
-
Stofl85
tag
válasz
pmheros #8993 üzenetére
Szia!
Feltelepíteni még sikerül. Frissíteni is. El is indul, de amikor rákattintok a mentés létrehozására, akkor kiírja hogy nem megfelelő a rendszer!
Van ötleted?
Korábban próbáltam több visszaállítót, de semmi nem működött hardver hiba win összeomlás után.
Most a recovery gomb és a teljes mentésben reménykedem, csak a biztonságérzet miatt.
De eddig sajnos nem jött össze. Lenovo honlapján se win7-hez se 8.1-hez sincs OKR, csak a 8.0-hoz hozza találatként.... Lenovonál nem érdekli őket a fejlesztés? Driverek is nagyon elavultak...
Köszi! -
pmheros
senior tag
válasz
farkas-j #9000 üzenetére
Ez esetben te a szerencsések közé tartozol, nálad meg lesz a rögzítő elem az ODD -ről átszerelve. Sőt még az előlapot is át tudod rá szerelni, hogy kívülről változás sem lesz.
(#9003) Stofl85 Úgy sejtem a recovery partició meg nem léte okozza bajt
[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
RobinHD
tag
Sziasztok!
Akinek van Lenovo Y50 -es gépe, az írna hogy milyen a kijelző szín vissszaadása? minősége?
ha vkinek esetleg még összehasonlítási alapja is van, akkor jobb vagy rosszabb vagy azonos szinten van az Y580 -as kijelzőjéhez képest?sajna az egyik tesztben nem voltak túl jó véleménnyel a kijelzőről
Privátra illik válaszolni! :)
-
marilllyo
veterán
válasz
RobinHD #9005 üzenetére
Lásd kivel van dolgod
Van ez a kalibrációs file amit belinkelt ide valaki. A 3 kalibrációs file közül a picture módot próbáltam.
Before-after. Gondolom leesett.
Huawei Ascend p6.....amilyen jó képeket csinál a szabadban...annyira használhatatlan beltérben. A színek gyárilag egy kicsit hidegek. A kék az kék...az tökéletes. Ellenben pl. a "teal" színt (fogalmam sincs mi magyarul) azt képtelen normálisan megjeleníteni.
A ccf után egy kicsit jobb a helyzet. A színek melegebbek...a ph oldal is amint (amennyire) látjátok egész tűrhető...a kék viszont sötétebb egy kicsivel. Az jobban tetszett a gyári értékeken.Amit sajnálok, hogy nem tudom sehogy megoldani, hogy az IPS monitoromon a saját színei legyenek míg a Lenovo-n a kalibrált értékek..mindez úgy, hogy a kép "megkettőzésen" legyen. Egyébként még a kalibrált értékekkel sem olyan mint az LG-men. Pedig ahhoz hozzá sem nyúltam. A gyári értékeken van.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
válasz
sanis77 #9011 üzenetére
Egyik fórumtárs privát üzenetét bemásolom. Remélem nem haragszik meg érte.: )
"Angol Windows-t használok, helyettesítsd be a magyar megfelelőjét.
Color Management ablakban pipáld be a "Use my settings for this device"-t. Alul Add gombbal add hozzá a profilt. Utána Advanced fülön alul menj rá a "Change system defaults" gombra és a megjelenő ablakban szintén Advanced fülön pipáld be a "Use Windows display calibration" jelölőnégyzetet. Elvileg ennyi."
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
RobinHD
tag
válasz
marilllyo #9007 üzenetére
Wáooo, köszi szépen, közbe vissza kerestem, szerencsére nem sokat kellett visszanézni
jónak tűnik a kijelző, de leginkább arra vagyok kiváncsi hogy Y580-hez képest jobb vagy rosszabb.
most egy y580as laptopom van aminek a kijelzőjével meg is vagyok elégedve, és legalább ezt a szintet elvárnám az y50től is kijelzőben, de mivel a régi fényes, az új pedig matt, igy sajna van eltérés.
laptopszalonban meg nem volt lehetőség a kijelző bekapcsolva nézegetnisajna a kijelző nálam döntő szerepet játszik be, ha rosszabb a kijelzője akkor várok a következő lenovo gamer laptopra ami majd 1 év múlva lesz kapható és még semmit sem tudni róla, csak annyit jobb lesz remélhetőleg mint az y50
köszi az infokat.
esetleg nem tudja vki hogy hol lehet bekapcsolva szemügye venni az y50-es gépet? média marktban elvileg árulnak, de én amelyikben voltam, ott nem volt kiállítvaPrivátra illik válaszolni! :)
-
domiromm
tag
Üdv.
50y-nak milyen stabil a monitor zsanérjai? -
hjanos1
senior tag
Lenovo Y70 - 17.3 hüvelyken
The Factory Must Grow
-
domiromm
tag
Mikor jön a következő generáció-ja?
-
lolkapitany
tag
Help! Egy oraja megprobaltam bekapcsolni a gepet(510p), de csak a lenovo feliratig jutottam, nem tölt be a win, fel ora utan is igy marad. Probaltam resetelni, aksival/nelkul, kivettem a masodik kartyat is, de igyse tolt be. Tud vki segiteni?
-
pmheros
senior tag
válasz
lolkapitany #9019 üzenetére
Ha van bedugva usb -s eszköz, húzd le a laposról. Nekem az egér adó-vevője fogja (ritkán) meg így az indulást.
[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
Because
őstag
válasz
lolkapitany #9019 üzenetére
hdd, ssd, ram? kihúznám és vissza ezeket
(acernél tudom, hogy sajnos nem támogatja az optibay megoldásokat és ugyan így áll meg ha dvd helyén hdd van)na akkor meg is oldódott
[ Szerkesztve ]
-
Adi07
csendes tag
Sziasztok!
A Lenovo M5400-as megéri az árát?
[link]
Koliba vinném le, tanulásra, filmezésre és lehetőség szerint játszanék is (persze tudom, hogy nem kell egy ilyentől csodát várni). -
Stofl85
tag
válasz
pmheros #9004 üzenetére
Szia!
Tudnál ebben segíteni? Milyen partíció kell neki? D\Lenovo mappát ír alapértelmezettnek...
Ez rendelkezésre áll. G580-on tökéletesen megy, ott nem kell külön partíció!
Itt hogy csináljam? Neked sikerült? Eleve hol kell megadni a partíciót ha még el sem jut odáig, hogy kiválaszthassam hova akarok menteni.....
Köszi! -
pmheros
senior tag
válasz
Stofl85 #9026 üzenetére
Mivel én is vak voltam a témában utána olvasgattam, a szomszédos Lenovo topikokban, és külföldi (számomra érthetetlen) nyelvű oldalak fórumain is. Tévedés jogát fenntartom !
Amit ki sikerült eddig hámoznom: a lenovo gomb előkészített OEM (lenovo) partícióról tudja előhívni a mentést. A winre letölthető One Key Recovery 8.0 azonban nem tud ilyet létrehozni. Ami képes erre, az a Onekey Recovery Engineering. Ez utóbbi azonban szigorúan gyártói eszköz, amit nem is ad ki a kezéből a Lenovo. Én a virágboltban találtam a 7 -es és a 8 -as verziójából is az Engineeering -nek, de sajna betöltés közben újraindul, aminek az okára még nem sikerült rájönnöm. Egyenlőre fel is adtam.
Persze ha nálad a G580 -on enélkül is megy, akkor valamit nagyon félreolvastam
[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
vokesz
csendes tag
Sziasztok!
Feltettem a Windows 8.1 pro rendszert minden driver fent van vgabios frissítés is de valamiért ilyen a megjelenítése mikor programot telepítek vagy ha csak az eszközkezelőben vagyok.. Ez nagyon zavarja a szemem minden megpróbáltam amit tudtam de semmi. Win7-nél nem volt probléma.
Mi lehet a gond?
-
Sárpac
nagyúr
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
orosmet
tag
Nekem is ilyen problémám volt eddig, mert sokszor váltok külső monitorra, így nagyon zavaró, hogy eltérőek a méretek, de ez a beállítás megoldotta a problémát, én is köszönöm.
Lenne még 1 probléma, amit nem tudok megoldani.
Több játéknál is előjön indításkor a 0xc000007b hibaüzenet (F1 2012, F1 2013, GTA4), próbáltam már a rendszert többször újrarakni, dll fájl cserét, különböző javító programokat, de egyik sem akar működni.
Tuti, hogy valami szoftveres hiba, de nem sikerül kiszűrni. Mit lehetne még tenni, ami végre megoldaná a gondomat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab X1 és P1P tulajok
- Xbox Series X|S
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Órát állítgattunk, de minek...
- BestBuy ruhás topik
- Formula-1
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nem az olcsó elektromos autót hozza el az olcsó lítium, hanem a nagyobb profitot
- DIGI internet
- Skoda, VW, Audi, Seat topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-G5 I 8GB I 240GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-G5 I 8GB I 192GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-G3 I 8GB I 240GB SSD I 14" HD I CAM I W10P I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest