Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
Telemax mennyi idő alatt jelez vissza garanciafutár ügyben? Tegnap 13 órakor küldtem emailt minden adattal és azóta semmi visszajelzés. Ennyire el vannak havazva?
-
Defterdar1
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata ps4-es kontroller és a noti közötti kapcsolatról? Minden simán megy vele mint egy asztali pc-n? A bluetoothos kapcsolattal sincs gond? Aki ki tudná próbálni ezeket, annak nagyon megköszönném.
[link]Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
teguran
tag
valaki kiprobalta az uj nv drivert? nem mertem feltenni, mert az elozo whql-tol is szarakodott a gep, nem ment a skype, osztott kepernyon 800x600-ra neha atvaltott.
-
marilllyo
veterán
válasz
Defterdar1 #6155 üzenetére
De szeretnék valamelyik driver changelogjában már valamit a BF4-ről is olvasni....Mondjuk egy SLI profile update-t.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
pokers
senior tag
válasz
Defterdar1 #6153 üzenetére
Én xbox360-as kontrollert használok a notihoz. Simán működik minden játék vele. Alapból felismerik. Tegnap pl a Thief-et próbáltam, és egyből ment az xbox360 kontrollerrel.
[ Szerkesztve ]
-
Sheld
senior tag
Y510p-re mit ajánlanátok? Win7/win8/win8.1?
Az a vezeték, amiben van áram, pont úgy néz ki, mint amelyikben nincs, csak más a fogása!
-
marilllyo
veterán
Én ezt itt már nagyjából átfogóbban megválaszoltam neked
(#6081) marilllyo válasza Sheld (#6078) üzenetére.
Nálam 8.1 van az első naptól fogva és "nincs" problémám.
Engem Win 7 BF4 tapasztalatok érdekelnének.....pl SLI probléma...stuttering...stb..[ Szerkesztve ]
-
-
zoell_
csendes tag
Sziasztok!
Par napja vettem egy Y510P-t (59-390558) es Win 7 valamint Win 8.1-el is SERVICE POWER STATE FAILURE BSOD lepett meg teljesen random idokben, neha restartkor is. Legfrisebb driverek persze fent.
Tapasztalt mas is hasonlot ezzel a geppel? Nem tudom, hogy csak en volnek e a szerencses 1 az 1 milliobol aki igy jart? Felvettem a kapcsolatot a mar itt is emlitett tmx szervizzel is, mivel 2 heten belul kell a gep igy telefonon erdeklodve azt mondtak, hogy 2 het alatt biztosan nem lesz kesz. (valaki irta fentebb, hogy nem igazan lehet elerni oket, igen, a lenovo menupontban - talan 7-es - valoban nem, viszont a 8-asban talaltam valami menut ahol tudtam emberrel beszelni, juhejj!) irtam nekik emailt es termeszetesen 2 napja semmi viszajelzes. A vege az lett, hogy 8 napon belul viszavittem a gepet a boltba ahol vettem. kesz. vennem kell uj masik gepet, mert kell.
Kerdes viszon, hogy megprobalkozzak megint ezzel?
sajnos ebben a kategoriaban egesz egyszeruen nem talaltam ilyen massziv gepet.
Udv:
z -
Radványi
aktív tag
Mikor erkeznek a maxwell es gpu-k, mert azthiszem addig kivarnek a laptop vasarlassal?
-
whatupchief
csendes tag
Szaisztok!
Használ valaki közületek a témában említett gépet munkára, CAD, 3D modellezés, renderelés, Photoshop, stb? Ha igen, kérlek, hogy osszátok meg a tapasztalatokat
Ideális erre a célra?
Kinéztem, illetve ajánlották az Y510p-t. Ezen belül i7, 750 SLI, 16GB RAM, 1 TB HDD, 120 GB SSD, ilyen paramétereket szeretnék (persze ram és ssd utólag bővítve, a bolt által, garancia megtartásával). Erre tud valaki jó ajánlatot, hol érdemes venni?
A többiektől is kérdezném, akik már aktívan használják, hogy a gyakorlatban mennyire jelentkezik a melegedési probléma?
Láttam, hogy volt már, de érdekelne a többiek véleménye is, melyik vált be eddig jobban nektek win7 vagy win8.1?
Előre is köszi a válaszokat!
-
Anubris
őstag
Nah az SW:TOR nagyon szépen fut max beállításokkal, SLI működik, melegedés sem problémás.
-
marilllyo
veterán
válasz
whatupchief #6171 üzenetére
Én photoshop-ozom rajta. Mondjuk csak 8 gb rammal. Az előző egy gpu-s (i5,hd56501gb) -s notimnál....ég és föld a különbség. A/4-es 300dpis rajzlapon lehet már dolgozni vele. Melegedés az inkább játék alatt van. Ps alatt semmi extra. win 7 vs 8
[ Szerkesztve ]
-
Sheld
senior tag
Lejárt a szerk. idő...
Windows 8/8.1-re kell valami BIOS frissítést csinálni, hogy működjön a második VGA a SLI-hoz? Az Ultrabay-ben levő?
Az a vezeték, amiben van áram, pont úgy néz ki, mint amelyikben nincs, csak más a fogása!
-
teguran
tag
válasz
udv! photoshoppot, pinnacle studiot hasznalok en is, az altalad emlitett spec-nel picit gyengebb konfiggal. ha neked +8gb+ssd lesz, meg jobban fog hasitani. laptopszalonnal vettem es korrekt eladok. udv
-
kzolee216
aktív tag
válasz
Hali!
Én folyamatosan grafikai szoftvereket futtatok rajta. Legutóbbi munkám egy 13 méter hosszú 2,5 méter magas grafika volt, amit 1:10 arányban 960 dpi-ben készítettem el a gépen.
A 16 GB belső memó éppen elég volt
-
Sheld
senior tag
válasz
marilllyo #6181 üzenetére
Ezt windows alól kell telepíteni? Ha igen, akkor melyik windows alól? Vagy az mind1? Vagy Biosból kéne felrakni?
Ez a része nem tiszta, hogy az Ultrabay-ben levő VGA bios-át kell frissíteni, vagy magáét a notebookét? Ha a VGA bios-át kell frissíteni, akkor gondolom nem mind1, hogy melyik oprendszerről végezzük. Ahol gondok vannak az ultraba-el, az alól nem érdemes nekiállni (gondolom én...). Egy rövid pár soros leírást adtok róla?
-
Ironduck
újonc
No, kedves társaim (most már írhatom ezt!).
Egy szó a szerviz margójára:
Február 12-én rendeltem a gépemet (Lenovo Y510p, i7-es proci, 4+4 giga ram, gt 750m SLI és FreeDos). 13-án hozta a futár. Este észleltem a hibát, 14-én felhívtam a Laptopszalont. Javítás lesz, küldik a futárt, de mivel 14-e péntek, ezért csak hétfőn jön. 17-én hétfőn jött is a futár. Egy hét múlva felhívtam őket (február 24.), azt mondták, hogy a hivatalos szerviz még nem vitte el tőlük a gépet, 25-ére várják a futárt. Egy hét múlva megkérdeztem (március 4-én), akkor még a szervizben volt a gép, nem tudták megmondani mikorra lesz kész a cucc. A héten, tehát március 11-én akartam őket újra hívni, de megelőztek és mondták, hogy szerdán viszi a futár a gépemet. Szóval ennyi.
Gondolom a hivatalos szervizen csúszott meg a dolog. De engem zavart hogy ennyi pénzt kiadtam érte és egy hónap múlva tudtam csak használni. A pixelgarancia újraindult, de mondjuk a 14 napos elállás nem.Már telepítve minden, nekem eddig smooth a rendszer, bár SLI-t még nem használtam, csak egy kis Heartstone-t nyomattam, de ezeket a sorokat már a csicsa piros háttérvilágítással írom a gépről.
Jó éjt, nekem is aludni kéne.
-
Danex
addikt
válasz
Ironduck #6185 üzenetére
Én kapásból a lenovo-t hívtam, és 2 napra rá, már úton is volt Lengyelbe , én direkt kihagytam a helyi boltot, mert sietnem kellett és semmire se mentem volna vele , mert Ők is ugyan azt csinálják vele mint amit én csináltam, csak éppen kitudja mikor érnek rá foglalkozni vele.
A Te esetedben (ha boltban vetted és nem rendelted) akkor is 3-napon belül jelezted, mondani kellett volna adjanak másik készüléket, ne küldözgessék a Tiédet.
(Előző félévben any*ztam ,hogy miért van kötelezően féléves JOG oktatás az egyetemen mérnök szakon, és hát csak szükség van, hogy úgy mindenki tisztába legyen a jogaival.) -
Lehet középiskolában kéne inkább tanítani alap szinten. (ezt véletlenül se nézd célzásnak, ezt már Tőled függetlenül írom)[ Szerkesztve ]
-
Ironduck
újonc
Ja, hát mondjuk eléggé kukik voltak. Azt mondták nincs cseregépük, csak windowsos ami ugye 30k felár. Ezért kértem a cserét, tapasztalatlan voltam, legközelebb nem leszek.
A hibák pedig:
- a billentyűzet a del/backspace gomboknál megadta magát és levált a műanyag lemez, tehát egy kicsit feljött a billentyűzet. Nem nagy szám, de egy 3 kilós gépnél ne legyen ilyen probléma, főleg ha zsír új.
- a második gond pedig egyszer jelentkezett csak. A HDD beakadt. Onnantól kezdve minden bekapcsolásnál cincegő éles hang és nem tekerte a vinyót, bios sem ismerte fel. Áramtalanítottam, tehát akksit is kivette, ilyenkor visszaáll magától a vinyó. De jelentettem ezt a hibát is. Aztán a munkalapon annyi volt, hogy a saját műszereikkel mérve nem tapasztaltak hibát. De ez mondjuk minden vinyóval előfordul, ilyenkor nincs semmi baj csak az ijedtség. Nálam volt is -
gygalilei
tag
Na úgy néz ki bedöglött az SLI-s 750m videókártya. Semmi különös, játék alatt egyszer csak kikapcsolt a gép, és utána nem lehetett bekapcsolni.Kiszedtem az sli-s kártyát, mert gyanús volt, mindig melegedett.Utána elindult a gép, de a másik 750m-el is gondok lehetnek, mert az nvidia driver eltűnt, feltelepíteni meg nem engedi azzal a címszóval, hogy kell előtte neki egy intel illesztőprogram, amit már 100x feltettem.Vkinek már fordult elő hasonló problémája ? Nem vagyok képben a szervízzel sem: Ha csak az sli kártyával van a gond, akkor ugye nem kell az egész gépet beküdenem ? Köszönöm !
-
beloadjoker
őstag
válasz
gygalilei #6190 üzenetére
nálam is volt ilyen most újra lett téve a gép most egy kártyával tuti jó /2vel telepítettem/
tesztelni nem teszteltem mert nem játszom hashcat meg nem megy egy kártyával vagy csak béna vagyok, kettővel meg akk pláne nem menne szerintem de majd megpróbálom max
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
-
marilllyo
veterán
-
marilllyo
veterán
válasz
kzolee216 #6194 üzenetére
Jaja....jó hát....nálam a laptopok a gari lejártáig szoktak maradni...(utána már nem bízom meg bennük) ...de ha melegedés miatt nyekken meg akkor biztos túladok rajta...amint megjavították. Egyelőre még szeretem...de félek tőle nagyon....pláne ettől a garis hercehurcától...
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
Egyébként....annyira ne legyen senki szája keserű ....összességében akkor is azt mondom, hogy ez egy jó noti. Pl. ezt néztem ki először. Csak akkor még asszem nem jelent meg.. Asus n550JV
"Although the CPU significantly throttles (down to 800 MHz) under full load, you will hardly experience this in practice."
Bajok itt is vannak.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
v1kt0hr
tag
Sziasztok! gamer laptopot nézegetek 250e Ft körül
/bezárólag, gondolkozok [y510p-n] mert úgy hallottam ár-érték arányban ez a legjobb, de ennek a nagytestvére már meghaladja az erre szánt keretemvélemény? esetleg másik márkában hasonló vas? illetve ami negatívumként mutatkozik számomra az a 15 colos monitor
elég az gamelésre?
Lenovo y510p, OnePlus 6
-
Darth_Revan
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Politika
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7240, 12.5" HD, i5-4310U, 8GB RAM, 256GB SSD, WWAN, 1.34kg, 6 hónap garancia
- Eladó Lenovo WWAN antenna, Dell HDD keret-NVMe SSD-re, notebook alkatrészek
- Eladó laptop notebook HP, Lenovo, Dell, stb. alkatrészek, tartozékok 2.
- Lenovo V330-14IKB 14'' FHD i5-8250U Radeon 530 12GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv gar
- x1 2-in-1 tablet Gen1 12" FHD+ IPS érintő m5-6Y57 8GB 256GB SSD magyar vbill ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest