Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • marilllyo

    veterán

    válasz sethyx #6045 üzenetére

    Na jah...mondjuk az almás cég is...háát. Dolgoztam egy gsm-boltban anno mikor az iphone 4 bejött. 2 féle iphone lehetett vásárolni. Az egyik ami két héten belül megadta magát....illetve egy másik ami túlél téged is.:D(negyedmillió forintos készülék...)...a többi a szerencsén múlott.

    Én szeretem ezt a laptopot. Ez az SLI dolog ami kicsit itt-ott még kókányos de ez nem feltétlenül csak a lenovo hibája. Biztos vagyok benne, hogy az nvidia is tudna tenni a dolog érdekében egyet s mást. Az is látszik, hogy pár típus erejéig próbálkoztak vele...aztán ha jól látom az új széria már egy GPU-val fog rendelkezni. Viszont!!! Ha 10 emberből 3-nak működik...és nálam nem menne..akkor én is azok közé akarnék tartozni akiknek nincs panasza. Függetlenül attól, hogy az most 300k-ba került vagy 5000-be...ha úgy érzed, hogy mindent megpróbáltál....okosan telepítetted a rendszert...a drivereket....stb-stb.. onnatól fogva ott a garancialevél ami 2-3-4 évig bátran mutogatható! Itt nincs is helye vitának...ennek működnie KELL!!!!

    Persze...megértem...én is k@rva ideges lennék, hogy ennyit kiadtam érte...és most rohangáljak meg nélkülözzem...Nekem is ki volt a tököm amikor a ram variálás miatt küldözgettem bp-re. De az előző vaiom-nál is...amikor bekaksintottt.....kb.bőgni tudtam volna már mikor harmadjára jött érte a futár...de visszaküldtem...még csak veszekedni sem veszekedtem egyetlen diszpécserrel sem.

    PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Új hozzászólás Aktív témák