Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
taboros
tag
válasz
zlac800531 #5831 üzenetére
Csak óvatosan kérdezem: Win7-ed van? Ha igen, az USB 3.0 Driver for Windows 7 fenn van?
[ Szerkesztve ]
-
taboros
tag
válasz
Ironduck #5836 üzenetére
Én mindenképpen ragaszkodtam volna a cseregéphez, ha 3 napon belül vagyok. Az az ő egyéni problémájuk, ha nincs cseregép. (a) odaadják a Windows-os gépet és benyelik a + 30e Ft-ot (b) rendelnek egy nem Windows-ost (1-2 nap) és akkor megkapod azt. Semmiképpen nem 1 - 1,5 hét (vagy több, ahogy jól sejted).
Nekem volt olyan, hogy eladták a hp-s gépet 3 év garival, aztán amikor felhívtam a hp szervizt - biztos, ami biztos - hogy a rendszerben mennyi garancia látszik, és kiderült, hogy csak 1 év, akkor a cég szépen saját ktg-re megvette a +2 év garancia kiterjesztést. Csak egy kicsit pampogni kellett.
Álljatok a sarkatokra!
-
Ironduck
újonc
válasz
taboros #5852 üzenetére
Ja, vágesz. Kicsit rutintalan voltam. De most már mindegy, a gépet elvitték hétfőn. Most már csak imádkozok hogy minél hamarabb és minél hibátlanabbul (gyönyörű szó
) kapjam vissza. Arra leszek kíváncsi, hogy a pixelgarancia mellett a 14 napos elélési jogom is nullázódik majd, vagy sem.
-
csontisaláta
csendes tag
Tapasztalat: a winfos a szar
mint korábban írtam gondom volt nV driverrel, de win frissítés megoldotta a gondom
most remekül megy a kis szerkezetwin 8.1 van fent
érdemes ezért a frissítéseket bekapcsolni
(bár van akinek meg az rontja el szal nem tom mi lenne a jó -
marilllyo
veterán
válasz
csontisaláta #5856 üzenetére
Én fel szoktam tenni őket. De néha néha lementem az op rendszert..
Lenovo-nak ez a one key i recovery vagy mi a rosseb.... win 8.1 alatt ez működik? Nekem azt írja, hogy nem megfelelő az op rendszer. Pedig elvileg olyat töltöttem le ami 8.1 hez volt való..
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Draken
őstag
Akinek esetleg a wifi kártyával lenne probléma szennyezett környezetben (nem maximális a jelszint), az próbálja ki a következőt: eszközkezelőben a hálókártyák alatt intel centrinon jobb klikk tulajdonságok-speciális, 802.11n csatorna-sávsélesség: 20mhz, bluethooth amp: tiltás.
annyit szórakoztam vele az elmúlt időszakban, hogy ezzel sikerült elérnem, amit szerettem volna, maximális jelszintet az esetek 80-90%-ban
-
Draken
őstag
válasz
marilllyo #5861 üzenetére
inssider. a másik, annyira szúrta a szemem hogy van egy 40/20 netem, és a jelszint csökkenéstől máris a felére esik a sebesség, ugye leginkább torrentezésnél érezhető a dolog. ha garanciában nem cserélik a kártyát, akkor csak egy lehetőség marad, router csere+wifi adapter és átállás 5ghz-es sávra.
-
marilllyo
veterán
Igazából én vidéken élek. Ahol a laptopot használom ott az enyém az egyetlen elérhető wifi hálózat. Le még nem dobott soha. Gyakran bekapcsolva hagyom és munkahelyről Teamviewerrel matatok rajta. Még soha nem volt gondom. De azért letesztelgetném. Enyémben is inteles az adapter. Sajnos ez a hülye whitelist miatt nem lehet cserélni benne kártyát
Pedig nem lennék szívbajos ha gondom lenne vele.
Mondjuk nem tudom valaki gariztatta már le emiatt a gépet?
[ Szerkesztve ]
-
Szakiii
addikt
510p-hez tudtok valami jó hűtőpadot?
-
Mustek87
újonc
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy y510p dual vga-s laptopot vettem és alapból így lesz használva. Lehetséges hogy kivegyem amikor nem kell a 3d, mert mondjuk csak netezni akarok? Így ugye sokkal tovább bírja az alap vga-val. Szóval az lenne a kérdés hogy nem hülyíti meg a windows-t, vagy a gépet? Utazásoknál nem kellene a 3d pl.
Mustek87
-
Mustek87
újonc
válasz
marilllyo #5868 üzenetére
Köszönöm a gyors választ. Milyen macera? A kiszerelés és visszarakás? Csodálom hogy nem kattan be a win. Az ilyet nem nagyon szereti ha jol tudom, de akkor nyugodtan fogom használni. Magyarországon tudtok valahol egy helyet ahol tudok az ultrabay- be venni coolert, vagy ìrót? Mert csak külföldön találok.
Mustek87
-
tpv
csendes tag
válasz
Szakiii #5870 üzenetére
Amíg benn van a az ultrabay VGA, nem működik az optimus.
De amúgy az is elég, ha bootkor az ember kiveszi az ultrabayt, és utána visszarakja, akkor is olyan, mint ha nem lenne benn, én pl most linuxszal ezt csinálom (és mindig csak sleepel a gép). És akkor alapból az integrált intel vga megy, ami nem zabálja az akkut.
Picit más:
Win 1-2 kártya probléma: most éppen megoldódott nálam, és megy mindkét verzió.
Előtte a baj az volt, hogy nem volt login screen, csak kurzor köröcskével, mint kiderült, valami olyasmi okozta, hogy a win update elrontotta az nvidia drivert valahogy. Csináltam egy resetet az egyik korábbi verzióra, és most jó, vagy legalábbis amikor legutóbb próbáltam, még jó volt. -
Mustek87
újonc
Köszönöm a válaszokat.
Mustek87
-
csontisaláta
csendes tag
válasz
marilllyo #5857 üzenetére
feltettem én is ezt a one key-t de még nem próbáltam
telepítés közben nem szólt
(cd-n lévőt tettem fel)viszont most meg FF-al van baja
néha ha flashet nyitok meg akkor lehal az nV driver
de egy hiba üziből úgy tűnik, hogy valami letiltja a 2. vga-t
mert azt írta ki, hogy valószínűleg fizikailag el lett távolítva vagy valami ilyesmi
(majd előjön megint lekapom)[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz
csontisaláta #5873 üzenetére
Nem telepítéskor szól hanem amikor akarsz csinálni egy backupot. Kiírja (nekem), hogy nem támogatott os.
-
buborekosviz
tag
Tudna valaki linkelni egy gépet árral ahol biztosan van ngff csati az alaplapon?
-
marilllyo
veterán
válasz
buborekosviz #5875 üzenetére
Azt hiszem azokban van NGFF csati amik nem SSHD-vel jöttek. Amúgy elég lutri és csak úgy tudod megnézni ha szétcsavarozod
Amúgy kérdésedre válaszolva....nem nagyon találtam boltot ahol jelezték volna, hogy van vagy nincs benne. Talán egyenesen a boltokat kéne felkeresned ezzel. Iponosok ha épp olyanjuk van segítőkészek. Megmondod, hogy te egy olyat szeretnél amiben van. Árban nem változtat rajta.
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
nagyúr
válasz
buborekosviz #5875 üzenetére
és honnan lesz hozzá m.2 ssd?
am üdv mindenkinek. egy ideje már figyelek egy i5ös y510-el.
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
nagyúr
hmmm ebayen feltűntek új ngff ssdk pl [link]
"szenyor dzsíííí"
-
Sheld
senior tag
Y580
i7-3610qm+gtx660m+8GB RAM+1TB HDD még egy év garival mennyit érhet kb? (200-at?)Az a vezeték, amiben van áram, pont úgy néz ki, mint amelyikben nincs, csak más a fogása!
-
Sheepczx
tag
válasz
Balázzs #5880 üzenetére
Ha rakok bele az hogyan érinti a garanciát?
Vissza kell állitanod a gyári állapotot mielött beküldöd.
Ergó ha raksz bele, ki kell szedned, szerintem!szerk. legalábbis én a 16gb-s msta ssd-t lecseréltem egy nagyobbra és nekem majd vissza kell tennem a kicsit
[ Szerkesztve ]
-
taboros
tag
válasz
marilllyo #5883 üzenetére
Annyira nem vészes, már 3-4x leszedtem. A trükk az, hogy - miután az összes csavart (kivéve, amik az akku alatt vannak) kiszedted - a hátlap "feszegetését" az akku melletti két "fül" kipattintásával kezded. Ha azok már kinn vannak, finom, lassú, felfelé, a gép eleje felé történő mozdítással szépen levehető.
Lásd video, kb 0:38-tól 1:40-ig.
-
Anubris
őstag
válasz
Darth_Revan #5887 üzenetére
http://www.mydigitaldiscount.com/mydigitalssd-128gb-super-cache-2-sc2-42mm-sata-iii-6g-m.2-ngff-ssd-with-fnet-hybridisk-software/
Itt tűnik a legolcsóbbnak.
-
taboros
tag
válasz
Darth_Revan #5890 üzenetére
Akkor matekozzunk, kedves kolléga. Én $99-ért vettem. A kínai tünemény kb. $145 volt, ha nem tévedek. Szerintem a 99-hez képest a 145 az. kb. 50%-kal drágább. Persze neked is igazad van. Ez valóban nem 50%-kal olcsóbb, de ezt senki sem állította. Ti. "az 50%-kal drágább" (azaz 1,5x annyiba kerül) nem azonos "az 50%-kal olcsóbb" (fele annyiba kerül) kifejezéssel.
Egyébként most már 99-ről 89-re ment le. Tehát a kínai most már nem 50%-kal, hanem 80%-kal drágább. De az USA-ban rendelhető még most is csak 45%-kal olcsóbb...
-
törölt tag
Akkor lett hivatalos magyar szervize az Y510p-nek (Ideapad) vagy nem?
És ha igen melyik az pontosan? -
Soos95
tag
Lehet már tudni valamit az új Y40 és Y50 megjelenéséről?
-
taboros
tag
-
Punisher15
tag
Üdv
[Ezt a masinát tervezem venni] (3+1 év gari)annyi hogy rakatnék bele még 8giga ramot.Az a kérdésem hogy mennyire melegszik a gép mondjuk játék alatt?Érdemese e venni ilyet alá?Origin/Psn ID.: HU_Bunyec ....Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van!
-
marilllyo
veterán
-
depe95
tag
Megérné megvárni az y50-et vagy jobb lenne most megvenni egy y510p-t?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Spectre x360 13-aw0004nn -13,3" FullHD IPS felső kategóriás notebook, ultrabook
- .: ASUS 550J :. - Intel i7-4720HQ - 950M 4Gb - 8GB RAM
- -45% HP ENVY x360 15:i7 1165G7,32GB,1TB SSD,15.6" 4K UHD OLED Touch,400nit,100%DCI-P3,GeForce MX450
- Asus X415 - 14" FHD IPS / i3-1115G4 / 8Gb DDR4 / 256Gb NVME / HUN backlit / SonicMaster / 1.6 kg
- -47% HP ZBook Firefly 14 G8 (840 G8) workstation:i7 1165G7,16GB,500GB,Nvidia T500,vil.MAGYAR bill.
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest