Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Felfedte a Meteor Lake AI fókuszát az Intel
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Garmin Edge 840: mindent bele!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sárpac
nagyúr
Intel Extreme Tuning Utility Tökéletesen kompatibilis az y700-al. 2db-al Tesztelve mind2-őt bő 0,15Volttal lehet alulfeszelni! Játékok alatt 8-10C-ok jelent, így nyár előtt ez nem elhanyagolható tény CPU végig stabilan bírja a 3.1GHz-et GPU 1200MHz-et.
[link]Játékok alatt jellemzően GPU 62C CPU 55C körül áll meg ez mondjuk egy asztalos teszt 2 órás diablo 3 közbeni csúcs hőmérsékletek. CPU végig stabilan ment turbón.
[ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
taboros
tag
Hali,
talán vki tud segíteni:
2 éves Y510p (még garis), kezdetektől van benne egy MyDigitalSSD Super Cache 2 M.2 SSD 128GB. Arról megy a Win 8.1. Eddig tökéletesen...
2 napja nem boot-ol (No bootable device...). BIOS-ban hol látszik, hol nem az SSD ("SC2 M2 SSD").
Az Y510p BIOS-a 3.05-ös. Frissíteném 3.08-ra, hátha segít (vsz nem fog, de hátha). Csak az a baj, hogy a BIOS update-hez Windows kellene. Stick-ről meg nem tudok bebootolni, még safe módban sem.
Ötlet?
- Az alap problémára?
- A BIOS udate-re?Köszi előre is.
-
válasz
->Raizen<- #14003 üzenetére
Már megvolt a SeregA-Lus-féle verzióval, az viszonylag stabilan ment, de előbb az alapot próbáld ki, hátha nem lesz vele gondod, nekem azzal volt.
Nem zabálja annyira a VGA-t (HD felbontáson ugyanúgy szaladt Intel Graphics HD 4000-el), csak optimalizálási gondjai vannak.
A napfényt például érdemes lebutítani a beállításokban. Párszor kivághat, ekkor érdemes statikus megvilágításra vagy DX...-ra átállítani, ami a legmegfelelőbb lesz.
-
válasz
->Raizen<- #14007 üzenetére
Piszkálgatni kell a beállításokat, mert fura dolgokat tud produkálni.
-
taboros
tag
válasz
beholder00 #14006 üzenetére
Pontosan.
-
pmheros
senior tag
Üdv!
Akinek FullHD -s y510p -je van, erősítsen meg legyen szíves abban, hogy TN panel van benne, és nem IPS !
Több visszajelzés jobb !!!Köszönöm
nem vagyok tökéletes
-
L4mie
veterán
Van valami hír arról, hogy lesz "facelift" elt Y700?
intelnél matt kijelző, esetleg 965M ne adj isten 970M VGA következő pár hónapban?
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
L4mie
veterán
válasz
Sárpac #14012 üzenetére
De ha jól emlékszem az 17" meg 0.5m fölötti ár ugye?
meh...szeptemberben kell majd lapost vennem, reméltem addig kidobnak egy y700 at olyan javításokkal amik most szerintem hiányok, nem nagy dologok, egyedül az intelesnél a nem mat kijelző ami sztem eléggé zavaró. de majd bemegyek valami boltba megnézegetni.[ Szerkesztve ]
-
->Raizen<-
veterán
Új széria jöhet szerintem, új design, meg pascal/polaris dvga esélyes 300k-s kategóriában.
[ Szerkesztve ]
-
Sárpac
nagyúr
-
Sárpac
nagyúr
Felejtsd el, először high end karik jönnek ki mobil szegmensben illetve a low end, majd jó pár hónappal később a középkategória. A gtx860 gtx960 egy egyszerű lépés volt itt azért komolyabb ugrás lesz driver hardver téren.
Ha tippelni kéne egy új topp vgas noti talán decemberben már kapható lesz horror áron, egy gtx960m-et váltó pedig március amiből nálunk lesz talán jövőév ilyenkorra valami.
-
L4mie
veterán
válasz
Sárpac #14017 üzenetére
Na igen, valami ilyenre számítottam, de gondoltam megkérdezem hátha tudtok valamit amiről nem hallottam.
Sebaj, figyelem a topicot nézem miket tapasztaltok, páromnak vagy egy y50-70 elégedett vele, ezért is indultam y700 felé, még van pár hónapom kitalálni[ Szerkesztve ]
-
bbubby00
őstag
y50-70, i7, 8gb ram.
4k videóvágást viszi a gép?Eladó és kiadó Mazda MX5: www.hasznaltmx5.hu
-
L4mie
veterán
Asus meglépte amiről beszéltem
kár hogy az Y szériához képest minőségtelennek tűnő külsőDolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
L4mie
veterán
válasz
Hurkaleves #14021 üzenetére
Hát igen, ha másért nem talán azért jó lesz, hogy betölt egy rést amit a többi gyártó is majd követ
ASUS anyagminőségével nem vagyok kibékülve, hétvégén MediaMarktban megnyomkodtam egy RoG 15" ost /nem tudom melyiket/ hát ennyi pénzért ilyen szar minőségű burkolatot még nem láttamzso79: ez vicces ár.
[ Szerkesztve ]
-
zso79
őstag
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Hurkaleves #14025 üzenetére
gtx970m-es 450+ gtx980m 550+. Kurva sok.
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
válasz
Sárpac #14026 üzenetére
finoman szólva, de én inkább máshogy fogalmaznék.
Sebaj, nem kell ilyen drága lapos
Overwatch-ot próbáltátok?
Dhampir: neked van AMD-s ugye? Esetleg Te próbáltad?
eléggé elcasualódtam, szóval ilyen AWF meg HoS, meg SCII zgetek mostanában, persze Battlefield 1-re felcsillant a szememde most perpill overwatch amit már be is rendeltem.
[ Szerkesztve ]
-
Draken
őstag
Nem hirdetés, de kaptam csereigazolást az y500 után, laptopszalonban kiváltható, tehát olcsóbban vihető akár az y700 is.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Hurkaleves #14032 üzenetére
Hiába a kevés memória öli meg nagy felbontáson high beállításokon.
[ Szerkesztve ]
-
lovas001
aktív tag
y700 hoz szeretnék venni külső wifi adaptert mert a beépített kevésnek tűnik. Tudtok valamit ajánlani esetleg hozzá?
Nem tudta, hogy lehetetlen, ezért megcsinálta.
-
-
lovas001
aktív tag
válasz
Sárpac #14040 üzenetére
Kérlek alássan azért nem tűnik elégnek mivel "1"-es térerő van jelenleg a gépen így néha nagyon lassú és magas a pingem, sőt le is csatlakozik és nem áll módomban sem közelebb telepíteni a routert, sem erősebbet venni helyette ( anglia-albérlet), így igazából a kérdésem még mindig az lenne hogy szerintetek melyik lenne erősebb a beépítettnél.Nos hogy most tudjátok miért nem "elég" talán tudtok hozzá ajánlani valamit , köszi.
[ Szerkesztve ]
Nem tudta, hogy lehetetlen, ezért megcsinálta.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
lovas001 #14041 üzenetére
Ha túl messze van a router akkor érdemes konnektoros repeatert venni amit a gép és a router közé kell valahol félúton felhelyezned. A wifi jelét saját tapasztalat, drasztikusan rontja pl nagy hűtőszekrény rácsos ablak rácsos ajtók.
Amúgy a piac egyik legerősebb wifije van beépítve a lenov y700-ba ennél erősebbet max a killer tudhat de az meg nem kompatibilis meg annyival nem is tud többet, hogy megérje lecserélni.[ Szerkesztve ]
-
SATO98
csendes tag
Sziasztok, van egy lenovo y50 70 es lapim, gtx960m 4gb és a többi hozzávalóval. Olyan problémám lenne hogy villogni szokott a kép, netezek/játszok vagy bármit csinálok, fekete kép fel villan, akár rövid ideig akár sokáig..
mi erre a megoldás?
Próbáltam az hd 4600 drivert cserélgetni, most már csak a nvidia maradt, amit még nem próbáltam, win 10 ben is mókoltam , de semmi nem javult..egyébként még olyan gond is van hogy win 10 ben ha megnyitom a tálcán az értesítéseket, a repülőgép üzemmód világit, mintha be lenne kapcsolva pedig nem..
Ezekre megoldás , valaki? Már kezdem feladni, de felb*sz...
-
-
SATO98
csendes tag
válasz
Sárpac #14046 üzenetére
Igen próbáltam. A mostani legújabbtól kb 3 korábbi nvidia driver volt fent, kb a 364.51 -től frissítettem a mostanira ,vártam hátha az újabb majd megoldja .
De akkor leszedem a 359.00-t mert geforce oldalon ez a legrégebbi ami fent van, vagy ha nem jó akk az összeset kipróbálom -
-
SATO98
csendes tag
válasz
Plazmacucci #14049 üzenetére
Hát akkor valóban szerviz lesz. De a Bios-ban ezt nem produkálta,(igaz nem néztem órákig hogy villog, vagy nem) ez mire utal?
Mert olvastam már külföldi oldalakon hogy ilyenkor a kijelző hiba kizárt, akkor valami bent a gépben nem stimmel.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Pavilion x360 - 14"FHD IPS Érintő - i5-10210U - 8GB - 512GB SSD - Win10 - MAGYAR
- Thinkpad L14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U RX Vega 6 16GB 256GB IR kam WIFI 6 gar
- Dell core i5-ös, 240 GB SSD, 8 GB notebook végkiárusítás!!!AkciÓÓ!
- Vivobook 15 X540UBR 15.6" HD i3-7020U MX110 8GB 480GB SSD, magyar bill DVD író új akku gar
- Thinkpad T590 15.6'' FHD IPS i5-8265U GeForce MX250 16GB DDR4, 1TB NVMe SSD, gar
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest