Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali médialejátszót?
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mini-ITX
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sqpp
őstag
válasz
->Raizen<- #15001 üzenetére
Hány kiló am kb?
-
->Raizen<-
veterán
Ránézésre vagy érzésre?
2 kiló körül mozoghat a kisebbik jószág, a nagyobbik 15,6-os meg talán karcolja a 3-at.
4xx k nagyon sok a gtx 1060-as verzióért de egy hasonló asztali is annyi minden cuccal együtt szóval... Látatlanba is mondom hogy sokan váltani fognak asztali gépről y710-re.
(#15004) sqpp Sérvet fogsz kapni, és leszakad a bal veséd is persze...
[ Szerkesztve ]
-
sqpp
őstag
válasz
->Raizen<- #15003 üzenetére
óóó és azt nehéz cipelni?
Na nemár
-
sqpp
őstag
válasz
Hurkaleves #15005 üzenetére
400k-t azért nem adok érte, inkább marad a Y700, ahogy terveztem, főleg hogy most így lemegy az ára talán 200 alá is (külföld).
Mellé akkor csapatok még egy hűtőt és táskát is
A többi dolog meg ugye adott.
-
Hurkaleves
őstag
400 már nálam is a határon felül van. ezek pedig többek lesznek. mármint az Y720
de egy Y520-ra szívesen váltanék! tetszik. de ott is inkább majd a 1050Ti-vel szerelt verzióra... gondolom csak lesz... ha nem akkor meg éppenséggel az 1050 is teljesen jó ha azt nézzük, hogy már ő is kétszer akkora teljesítménnyel bír mint a gtx960m! és hozzáteszem, hogy a 960m engem a mi napig "kielégít"... ömm.. vagymi[ Szerkesztve ]
-
sqpp
őstag
válasz
Hurkaleves #15007 üzenetére
Szóval azt mondod, hogy ha játék a cél, akkor vehetek Y520-at is?
-
sqpp
őstag
válasz
Hurkaleves #15009 üzenetére
Oké, mivel Bethesda fan vagyok, meglesem a 1050Ti változatot
Francba.. most olvasom, hogy akk Február... nekem viszont rögvest kéne, amint kimegyek, hogy tudjak min dolgozni és játszani is
[ Szerkesztve ]
-
sqpp
őstag
válasz
->Raizen<- #15011 üzenetére
Akk megvárom
-
Hurkaleves
őstag
válasz
->Raizen<- #15011 üzenetére
mitől?
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Hurkaleves #15013 üzenetére
Az 1050tit hasonlítsd össze csak szépen egy gtx 750ti-vel és akkor képben leszel. Segítsek vagy fog menni egyedül is? Fogjam a kis kezed közben?
-
Hurkaleves
őstag
válasz
->Raizen<- #15015 üzenetére
aha, tök jó lenne...
csak azt nem tudtam, hogy mihez hasonlítod. ha kicsit konkrétabb vagy akkor elkerültük volna csodás hozzászólásod.
egyébként néztem teszteket már mikor kijött az 1050Ti és ott 2,5X gyorsulást hozott a 750Ti-hez képest. igaz ez csak egy teszt volt itt a ph-n. -
->Raizen<-
veterán
válasz
Hurkaleves #15016 üzenetére
Parancsolj tessék itt van, lehet nyálat csorgatni és fényezni a bohócot... [link]
"Az 1050Ti végül 81%-kal előzi meg a 750Ti-t" Bocs én tévedtem 81%-al előzi!
[ Szerkesztve ]
-
Hurkaleves
őstag
válasz
->Raizen<- #15017 üzenetére
igen, ez egy másik, teszt. ezzel együtt már kettőt láttam. lényeg, hogy kb. duplázódott a teljesítmény ugyanakkora tdp mellett. az elég jó..
te meg igyál meg egy sört és tegyél be egy zenét cimbora
-
[-HERO-]
senior tag
Azt lehet tudni hogy ezek az uj lenovok y520 meg az y720 gsynces panellal jonnek?
Mert errol nem igazan talalok infot.### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
[-HERO-]
senior tag
Mondjuk a 4ks kijelzovel szerelt y720 ban tuti gsync es panel lesz, de pont ott nem lesz tul nagy jelentosege, mert nativban nem fogja meghajtani 144 hz en az tuti
Ha meg a fullhd verziob nem kerul bele 2017 ben, az szerintem tokon loves a lenovo reszerol.Igy nem marad mas mint meg 200 ezerert monitort venni pff...
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
Raruh
tag
válasz
[-HERO-] #15025 üzenetére
Szerintem biztos, hogy a 400k-s alapmodell nem lesz gsync-es a Y720-ból. Egyszerűen ennyi pénzért tuti nem. Felárért lehetséges, hogy lesz olyan változat, ami tudni fogja, de szerintem azt 500 fölé lövik. Az meg, hogy az 4k-s lenne gsync, szerintem butaság.. Magát a 4k-t extrának tartják, amit nem halmoznak. Y50-70 nél is milyen sokat ért a 4k, nem is ajánlom senkinek. Y700-nál már jobb, de szerintem még mindig nincs értelme. Ha meg veszel egy VR ready vasat, nem hiszem, hogy egy 4k gsync megjelenítőre vágynál. Szerintem a 4k-nak nincs létjogosultsága 15"-on, de 17-en se... Akkor már inkább vegyél hozzá 100-ért egy 144Hz-es monitort , de legalább 23"-osat, azon ki lehet élvezni egy 1070 teljesítményét
~Saját vélemény
Raruh voltam! ~Do or do Not, There is NO try!
-
[-HERO-]
senior tag
En sem preferalom a 4k-t abszolut.
En csak azert irtam hogy abban szerintem benne lesz mert a mar kaphato gamer notikban altalaban a 4k kijelzok gsyncesek.Csak ha fullhd ban nem adnak gsyncet akkor nem tudom hogy mire fel emeltek 100k hufot az aran az elozo modellhez kepest.
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
-
Raruh
tag
Csak arról megy a szóváltás, hogy nem tartom esélyesnek, hogy egy széria alapmodellje 420 körül gsynces fhd panelt kapna (ráadásul 7.gen procival), miközben a hasonló kategóriájú rog 50kval így is drágább.
Már pedig az Y720 és a GL502 szerintem simán egy kategóriát képez, már ha a vga-proci kombót figyeljük csak. A többi úgyis csak körítés.Egyébként szerintem is az y520 lesz itt az igazán érdekes modell. Elég sokat ígér, az árához képest.
[ Szerkesztve ]
-
sqpp
őstag
Én legkésőbb Februárban veszem
Ha érdekel valakit írok róla tesztet
-
SATO98
csendes tag
Habár ahogy nézem az új legion y gépeknek, már nem fehér színűek a billentyűi, amit én sajnálok, mert szerintem így villágítás nélkül nappal alig fognak látszani. Meg remélem az alja teljes egészében fém lesz az y520 nak, mert félig rovátkás ahogy látom..... De.. :/
-
Hurkaleves
őstag
Y520 várós. Az Y700-at simán cserélném rá szó nélkül. Bár ahogy a videóból kivettem a "röntgen" rajzon nem láttam benne "mélynyomót"... (mondjuk nem mennék a falnak tőle ha nem lenne.)
az Y720-ban kivehető a mély a videóból.[ Szerkesztve ]
-
[-HERO-]
senior tag
válasz
Hurkaleves #15037 üzenetére
En a hutes alapjan fogok donteni, azt a gepet veszem amelyiknek bikabb lesz a hutese
De az y720 at elhuzni aprilisig es akkor meg nalunk ki tudja mikor lesz kaphato...
Mondjuk igy 3 ev helyett mar lassan 4 evet fog kihuzni az y510p, szoval a lenovo sporolt nekem egy evet
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
Hurkaleves
őstag
válasz
[-HERO-] #15038 üzenetére
én sajna a pénztárca alapján "döntöttem".
plusz nem használnám ki az 1060 erejét.
érdekes az Y520-nak a formatervezése. tetszik, hogy a belső, billentyűzet körüli kialakítás hajaz az Y900-ra, illetve jól mutat a kijelző "feletti" csúcsos élkihozás is. csinosak lettek a gépek. nagyon tetszik a lenovo minimalista irányvonala dizájn téren. -
[-HERO-]
senior tag
válasz
Hurkaleves #15039 üzenetére
Tetszeni nekem is tetszik mindketto gep, remelem hogy az anyaghasznalaton sem sporoltak es tovabbra is kapjuk a femet ahol csak lehet
Most lehet nem hasznalnam ki en sem a 1060 erejet de en ujra 3-4 evre tervezek, es 3 ev mulva nem lesz mindegy hogy tudok meg vele jatszani vagy marad a bongeszes
Legjobban annak orulnek ha az y720 at kihoznak egy 1070 es komboval brutalis hutessel max 500k ig.
Na nekem az a gep tuti ujra 4 ev lenne.[ Szerkesztve ]
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
Raruh
tag
válasz
[-HERO-] #15040 üzenetére
Én még most inkább egy y50-70re ruháznék be, folyamatosan keresgélek 4720+960m kombó természetesen, magyar bill-el. Nekem az jött be eddig a legjobban, sajnálattal váltam meg tőle, de kellett a pénz, és jobbnak láttam akkor eladni. Az y700 túlságosan tartja még az árát. Ha március környékén kijön az y520, talán szeptemberre már élhető lesz az ára is
-
Hurkaleves
őstag
egy valamit nem értek... és új szériánál még jobban érezhető.
hogy a tacspadot minek a bal oldalra tolják el, mikor pont ott van a WASD és a csuklód?!! mitűű??! -
válasz
Hurkaleves #15044 üzenetére
Ezt jól "eltolták".
-
-
PAtr0n
addikt
válasz
Hurkaleves #15046 üzenetére
Én azt remélem, hogy az Y700-nál elkúrt taccspadot lecserélik valami jobbra. Borzasztó az ASUS különgombos taccsa után....
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
Új hozzászólás Aktív témák
- ProBook 650 G1 15.6" FHD i5-4210M 8GB 256GB SSD magyar bill ujjlolv DVD író gar
- HP Pavilion x360 - 14"FHD IPS Érintő - i5-10210U - 8GB - 512GB SSD - Win10 - MAGYAR
- Thinkpad L14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U RX Vega 6 16GB 256GB IR kam WIFI 6 gar
- Dell core i5-ös, 240 GB SSD, 8 GB notebook végkiárusítás!!!AkciÓÓ!
- Vivobook 15 X540UBR 15.6" HD i3-7020U MX110 8GB 480GB SSD, magyar bill DVD író új akku gar
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: KIFÜ
Város: Budapest