Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
[-HERO-]
senior tag
válasz
Genius007 #15991 üzenetére
B@sszus en mar ket hete nyustolom fenn van a nerve sense de semmit nem lehet allitani benne, mondjuk en win aruhazbol szedtem le mert maga az y720 oldalan nem volt fenn.
Ahogy bejon a win bejelentkezesi kepernyo neked is feltolja a ventiket kb3/4 allasra es ugy is marad vegig?
Valamint elkezdek a geppel jatszani es elkezd zugni ugy mint a tapok szoktak, de eleg hangosan, es nem a tapja hanem maga a gep.
Gondoltam meg arra hogy az y700 nak volt ilyen hangszoro problemaja de ez nem annak tunik.Ird meg legyszi hogy te tapasztalsz-e ilyet.
Plukacs7:
Nem titok, i7 755m sli vel adtam el 125 ert.
4 evig nyuztam kemenyen es soha semmi baja nem volt, 2x lett ujrapasztazva.
Nagyon szerettem.[ Szerkesztve ]
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
válasz
Plazmacucci #16000 üzenetére
Egyetértek. Garancia nélkül orosz ruletté válhat.
-
Genius007
őstag
válasz
[-HERO-] #16001 üzenetére
Szia!
Én a Nerve Sense cuccot a Lenovo oldaláról szedtem le.
Y720-hoz én sem találtam, viszont ha Y900-ra állítottam, akkor már mutatta, és le tudtam tölteni.
Nekem nem zúg, minden tökéletesen megy rajta, még játék közben is.
Gondolom valami software-es probléma lesz nálad.
Én feltettem a legujabb Win10-et, aztán a Lenovo oldaláról a Drivereket, plusz a Sense cuccot, és ennyi.
Mást nem igazán pakoltam fel a fontos cuccokon kivül (wifi,chipset,audio, stb).Mondjuk valami diagnosztika cuccot hiányolok, ha jól emlékszem, anno az Asus és a többi notimnál voltak ilyen hozzátartozó programok, amik ki irták, mennyin megy a proci, ventik fordulata, stb stb stb, Lenovonál ilyet nem látok, pedig néha hasznos lenne. (Vagy van esetleg ilyen csak én nem tudok róla?)
https://hardverapro.hu/apro/alienware_area_51m_i9_9900k_32gb_ram_4tb_ssd_rtx_2/hsz_1-200.html
-
Genius007
őstag
Valakinek volt már WiFi-vel problémája Y720-on?
Amióta kihoztam, WiFin maximum 12mb-val tudok tölteni, az előző Y700-on meg simán jött a 25-26mb.
Kábelen kipróbáltam ott jó minden, de WiFi-n mintha valamiért ez a 12mb lenne a maximum.https://hardverapro.hu/apro/alienware_area_51m_i9_9900k_32gb_ram_4tb_ssd_rtx_2/hsz_1-200.html
-
[-HERO-]
senior tag
válasz
Genius007 #16009 üzenetére
Ismerjuk be hogy jelenleg ehhez az y720 egyik sajat drivere sem normalis.
Ossze szedhetne magat vegre a lenovo, mert ez igy kezd vicc kategoria lenni.Te tudtal frissiteni az uj nvidia driverre?
Spyduck:
Elfelejtettem irni de a bill vilagitas megy az y900 as cuccal, mind a 4 resz![ Szerkesztve ]
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
[-HERO-]
senior tag
válasz
spyduck #16012 üzenetére
DE MIÉRT?????
Jár a kérdés folyamatosan a fejemben...
Vagy csak én nem vagyok hozzászokva ehhez, én még nem futottam bele ilyen esetbe.Viszont csak vissza kell menjek hozzád a PCH-val kezdeni valamit minden mástól 10 fokkal melegebb legalább folyamatosan
Amúgy ez a paszta...tényleg nem hiszem el hogy csak ennyik a hőfokok.### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
-
Genius007
őstag
válasz
[-HERO-] #16011 üzenetére
Nálam minden müködik faszán, nvidia driver is, ssd sebesség is 3300 körül van, csak a wifi lassu valamiért, vagyis nem lassu a 14mb se, de y700-on megvolt a 25mb körüli is, ergo ezen is meg kellene lennie, én is valami driver hibára gyanakszom, de ezen kivül más problémám nincs, minden megy pöpecül.
https://hardverapro.hu/apro/alienware_area_51m_i9_9900k_32gb_ram_4tb_ssd_rtx_2/hsz_1-200.html
-
válasz
Plazmacucci #16015 üzenetére
Attól függ, például a Lenovo IdeaPad Z50-75-ön egy darabig manuálisan kellett szerkeszteni a setup.cfg fájlban a string értékét, a megoldást itt-ott közzé is tettem, szóval ott sem mindegyik volt sima ügy.
A mostani egyszerűbb Lenovokat csak azért nem hoztam fel példának, mert némelyik szinte papírvékonyságú repedős műanyagból készült, ezekre már nincsen teljes körű rálátásom és driveres tapasztalatom.
-
válasz
Dhampir #16017 üzenetére
Nem is erre gondoltam. A legtöbb valóban működik egy windows 10 telepítés után, ha a rendszer lehúzta a drivereket. Akinek ez is probléma vehet előre telepített gépet, de szerintem azzal több a szopás meet álltalában csak az első windows updatig működnek rendesen. Próbálj egy 5 éves samsung notira értelmes rendszert húzni. Na az lesz a szopóka 😀
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
plukacs7
aktív tag
Még nem is kérdeztem: mozog errefelé megszállott, régivágású Lenovo guru szervizes, aki nem csak anatómiából volt jeles, de műteni is tud? Van egy halott Y500, és még nem adtam fel teljesen. Bár lehet, kéne
''Legközelebb hozok puskát'', gondolta Stirlitz. ''Legközelebb???'', gondolta a medve.
-
-
plukacs7
aktív tag
válasz
Plazmacucci #16020 üzenetére
Ezt javítani szinte biztosan nem lehet, cserélni kell vsz... durván korrodálódott.
''Legközelebb hozok puskát'', gondolta Stirlitz. ''Legközelebb???'', gondolta a medve.
-
-
Genius007
őstag
Vettem egy ilyen gamepadet hozza, tokeletesen mukodik, raadasul a parositas is pikk-pakk sikerult.
Eddig amit probaltam vele: GTA V, NFS, Mortal Kombat, Resident Evil.Kicsit borsos ara volt, de megerte
[ Szerkesztve ]
-
Kzohun
tag
Üdv mindenkinek!
Kérdésem lenne azokhoz, akinekne kvalamelyik Lenovo gamer notija van, hogy játék közben hány fokos nekik a GPU?
Van valamilyen mért adatok ? Mostani kéne, így a nyári időszakban... mert ugye a lakásban is melegebb van, nálunk 26,5 fok...Köcce!
[ Szerkesztve ]
-
-
divot
veterán
Bár nem Y, de hátha itt valaki belefutott már hasonlóba:
Lenovo L540 - elkezdte frissíteni a touchpad drivert, majd egy idő után jelezte, hogy nem tudja letölteni, azóta nincs touchpad. Újraraktam a drivert, semmi. Letöröltem, újraraktam, semmi. A touchpad meg se jelenik az eszközkezelőben.
Visszaállítottam egy frissítés előtti win állapotot - semmi.
Ötlet - semmi.
-
Genius007
őstag
Húzd újra a Win-t.
Egyszerűbb mint találgatni, próbálkozni, mert amennyi idő elmegy azzal, azalatt újra is húzhatod.
Tudom nem feltétlen öröm, és jó dolog mindent előről csinálni, de néha egyszerübb.https://hardverapro.hu/apro/alienware_area_51m_i9_9900k_32gb_ram_4tb_ssd_rtx_2/hsz_1-200.html
-
Kzohun
tag
válasz
Balázzs #16036 üzenetére
A laptopot oktoberben vettem, sztem nem kene meg ujrapasztazni foleg hogy nagyreszt csak hetvegen jatszom. Van hogy napokig nincs is bekapcsolva a noti. Most volt idom gamolni orakat es azt tapasztaltam hogy meleg, forro az egesz bill. Van alatta egy alap coolpad de ez egy gagyi, semmi extra sztem porog max 800as fordulaton. Tudtok valamit ajanlani? Neztem valami kis szerkezetet amit hatulre vagy oldalra bedugnak es iranyitottan kapja a levegot.
Tudtok valamit ajanlani? Akar egy jo coolpaxot?Ez milyen? Ez mit tud ?
http://www.emag.hu/tracer-icebox-laptop-hutobox-fekete-trasta45378/pd/DL6DKDBBM/
[ Szerkesztve ]
-
-
Kzohun
tag
válasz
Plazmacucci #16038 üzenetére
Nem a proci melegedik, hanem a VGA kártya. Az 75 fokos, a procim ami egy i5 az megáll 60 fok körül. a VGA miatt forró a bill. Meg ha lehet segíteni rajta akkor miért ne ?
-
törölt tag
y520 -ról van valami tapasztalat / nagyobb szériahiba ? Gyanúsan olcsó ( 260 ezer), ennyiért nem is igazán van i5 és 1050-es laptop sehol... Nehogy a végén vegyek egyet
-
markesz91
csendes tag
sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni. Tegnap este lemerült az y50-70 es laptopom. feltettem töltőre és vissza szerettem volna kapcsolni. A bekapcsológomb világít és a bill világítás is, viszont itt megáll. tovább nem hajlandó menni. Volt már valakinek ilyen problémája? Mi lehet a gond? szétszedtem, kihúztam az akkumulátort de így is ugyan az a szitu. Ha valaki tudja mit kéne csináljak, kérlek segítsetek. Múlt héten járt le a gari -
Genius007
őstag
válasz
markesz91 #16042 üzenetére
Kép van? Vagy az sincs?
Ha nincs, próbáld meg külső monitorról.
A Lenovo Y szériaba hajlamos tönkremenni a kijelző (vagy a háttérvilágitása), kapcsold be, nézd meg fénynél, hogy látsz-e valamit a kijelzőn, vagy próbáld meg HDMI-vel külső monitorra csatlakoztatni.
(Én hasonlóan jártam pár hónapja!)https://hardverapro.hu/apro/alienware_area_51m_i9_9900k_32gb_ram_4tb_ssd_rtx_2/hsz_1-200.html
-
-
markesz91
csendes tag
válasz
Plazmacucci #16048 üzenetére
Majus vegen jart le a 2 ev.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15s-fq1143ns 15.6" FHD i5-1035G1 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, 1.69kg, gar
- Dell Latitude E7240, 12.5" HD, i5-4310U, 8GB RAM, 256GB SSD, WWAN, 1.34kg, 6 hónap garancia
- Eladó Lenovo WWAN antenna, Dell HDD keret-NVMe SSD-re, notebook alkatrészek
- Eladó laptop notebook HP, Lenovo, Dell, stb. alkatrészek, tartozékok 2.
- Lenovo V330-14IKB 14'' FHD i5-8250U Radeon 530 12GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest