Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danex
addikt
válasz
Sheepczx #11000 üzenetére
A billentyűkopást hivatalosan nem hiszem, hogy számon lehet kérni, hisz rendeltetés szerű kopásból eredő kár. (A mikrót se viszed vissza, hogy besárgult a burkolat, holott a dobozon fehér színnel jelölték.
) De meg lehet próbálni, de a telefonos ügyintéző lehet hamar a végére tudna járni ha felhívjátok.
-
Sheld
senior tag
válasz
Yamdrok #10998 üzenetére
Nekem is y510p-m volt. A nem bírja az órajelet, pedig azt takarja, hogy kifagynak a játékok, és crashel az Nvidia panel. Nekem y510p-m volt, készítettem róla videót is:
Itt is van. A végefelé jelentkezik a hiba.
Az a vezeték, amiben van áram, pont úgy néz ki, mint amelyikben nincs, csak más a fogása!
-
Sheld
senior tag
válasz
Yamdrok #11005 üzenetére
Igen, előfordulhat, mert a 755m egy emelt órajeles 750m. Nem 100%, de lehetséges, hogy ugyan azokat a tüneteket produkálja. Amúgy nekem az eszközkezelőben 755m-nek mutatta az ultrabayes kártyát is, kivéve pedig szépen látszott, hogy 750m5 volt ráírva, és nem 755m5. A sima 750 SLI-s konfigok teljesen hibátlanok, ha jól tudom. A probléma csak 755m SLI-vel állhat fenn. De van olyan 750m ami bírja a 755 órajelét is, de fórumon írtak olyan ultrabay-es kártyáról is amit még a 750m órajelei alá is vissza kellett húzni, hogy stabilan működjön. Bár ez egy utólagosan vásárolt ultrabayes kártya volt.
Az a vezeték, amiben van áram, pont úgy néz ki, mint amelyikben nincs, csak más a fogása!
-
kovadika
őstag
Valaki tud valami olyan programot lenovo laptopokhoz, vagy bármilyen mást, ami netes játék közben az internet sávszélességét ( vagy hogy mondják, nem értek ezekhez) a játékra koncentrálja? Mert azt vettem észre h alapból a játék kap legutoljára netet wifin keresztül
-
acura13
aktív tag
sziasztok..
ide irok mert nincs Z50-75 topic
van egy hetes Z50-75 laptopom....eddig egy HP Pavilion DV6-ot nyuztam, gondoltam kell egy FullHD, nagyobb vinyo, jobb proci, dual VGA..stb....űóVinyo 2 részre particionálva, win 8.1 telepit........utána win7
feltunöen lassan nyilnak meg a veblapok, de ezt betudtam a net sz@rakodásnak.....párhuzamosan a HP-t probálva másodpercekkel gyorsabbami bosszantó !!!!.: a HP-n futtatott játékok(Far Cry3, Crysys3, Arma2...) ezen EL SEM INDUL...bejön a telepitó kezdete, nem látja a videokártyát(csak a CPU-ba integráltat), vagy telepités alatt CRC hibát ir ki, holott ugyanarrol az adathordozoról, HP-ra feltelepül, fut, söt az asztali PCmen is megy!!
AMD Catalyst Center látja a dual modot, engedélyezve van, 3dMARK program is felismeri...mit ronthattam el?? winyo NTFS-re formázva.....ARMA2 pl gyári CDről lenne telepitve, kb 1/4 ig eljut majd kiirja hogy CRC hiba......FarCry3 telepités első felében pl egy Texture file CRC hibát irja ki..Ugyanerröl az USB kulcsrol pl HPra gond nélkül felmegy:-(((((((
HELP !!!!Google Pixel 5, Lexus GS 300, Asus ROG, Motorola Razr V8(retro)
-
nmy1212
tag
Sziasztok!
Akinek TMX-el kapcsolatos ügyintézésben van tapasztalata, az meg tudna ereszteni nekem egy privát üzenetet? Nem nagyon halad a gépem szervizelése...
Köszönöm!
-
marilllyo
veterán
Dying Light y50 tapasztalatok?
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
kzolee216
aktív tag
Nekem y510p tapasztalatom van. Eleg jol megy. Grafika minden high kiveve az arnyek, ami medium. Kicsit idonkent beroccen, amit szerintem a hdd miatt van. Jo lenne mar egy ssd
.
-
szoporiz
tag
válasz
marilllyo #11016 üzenetére
Nálam megy rendesen,néha elgondolkodik,leesik az fps(High beállítás FHD) lejjebb nem adnám
Mondjuk "újratöltve" verzióban van megHa írok légy oly kedves és válaszolj! Van egy negatívom igen: A vásárló szerint nem kellően csomagoltam:/ Tanultam belőle! Korrektség mindenek előtt! Ettől különbözik a sikeresség a nyerészkedéstől!
-
Sheld
senior tag
válasz
marilllyo #11021 üzenetére
Próáld a Throttle Stop-al lockolni a proci órajelét y50-en. Nálam nagyon jól fut. Medium-High, FHD, 40alá még nem esett az FPS. Estére videó is lesz Youtube-on elvileg, ha sikerül feltöltenem, ha nem, akkor majd csak holnapra. (Nálam eredeti verzió fut.)
-
Hawnin
tag
Ma hívott a TMX Szervíz Holnap hozzák vissza a notit adaptert cseréltek Y510P esetén úgy tűnik minden rendben lesz.
-
m.fery
csendes tag
Sziasztok!
(#10926) hozzászólásomban írtam hogy néha csippan egyet a gép menetközben!
Közben rájöttem mi lehet ami csipog.
A kivehető videó kártya felől jött a hang, amit miután kikapcsoltam abbahagyta a nem kiszámítható időközönkénti csipogást.
Volt kétszer hogy nagyon halk sípolás féle hangot hallottam a videókártya felől. Egy újraindítás után megszűnt.
Ötlet? Mi lehet? -
m.fery
csendes tag
Sziasztok!
Közben még egy kérdésem lenne. Le szeretném cserélni az Y510P-ben a wifi adaptert egy gyorsabbra, de nem tudom milyen szerelhető bele amit kezel is. Jelenleg Intel Centrino Wireless-N 2230 Bluetooth-os wifi adapter van benne. Elég sok fajtát találtam a neten, de egyikről sem derült ki hogy jó e az én gépembe.
A cél amit szeretnék: működjön 2,4-5Ghz egyaránt és minél gyorsabb legyen. Mivel Digi tv-n most fizetek elő a 1Gbit-es netre, ezért lenne szükség egy 300MBit-nél gyorsabb kártyára!
Köszi előre is segítséget! -
Sheld
senior tag
válasz
marilllyo #11024 üzenetére
Throttlestop nélkül az FPS Minden High-on, a látótávolság a csúszka 1/3-ánál, a Shadow mediumon, és nagyon ritkán esik le az fps 30 alá, 40 feletti volt általában. Throttlestop-al a helyzet ugyan ezekkel a beállításokkal 60 közeli érték, 30alá nem esik be. 40alá is csak egyszer láttam az fps számlálót bezuhanni. (A videókártya az alapórajeleken van, nem húztam, a proci meg 3.5GHz-re lockolva. A noti hőmérséklete hűtőpad nélkül 87fokos maximum, átlag 78. Pont a fordítottja.
)
-
Sheld
senior tag
válasz
sanis77 #11031 üzenetére
Semmilyen hűtőpadot nem használok, de a CoolerMaster Notepal CMC3-at használtam az y510p alatt, és az nagyon jó volt. Az y50 még szebben fekszik rá. Azóta már eladtam a hűtőpadot, mert nincs rá szükségem.
marilllyo: Throttle Stop, amit én használok win8.1 alatt. Becsomagoltam, feltöltöttem, és letöltheted.
[ Szerkesztve ]
-
farkas-j
őstag
-
marilllyo
veterán
Most nézem Y50-70-re LSZ-nél már csak 2+1 év gari van.
-
m.fery
csendes tag
Sziasztok!
Le szeretném cserélni az Y510P-ben a wifi adaptert egy gyorsabbra, de nem tudom milyen szerelhető bele amit kezel is. Jelenleg Intel Centrino Wireless-N 2230 Bluetooth-os wifi adapter van benne. Elég sok fajtát találtam a neten, de egyikről sem derült ki hogy jó e az én gépembe.
A cél amit szeretnék: működjön 2,4-5Ghz egyaránt és minél gyorsabb legyen. Mivel Digi tv-n most fizetek elő a 1Gbit-es netre, ezért lenne szükség egy 300MBit-nél gyorsabb kártyára!
Köszi előre is segítséget!(#10926) hozzászólásomban írtam hogy néha csippan egyet a gép menetközben!
Közben rájöttem mi lehet ami csipog.
A kivehető videó kártya felől jött a hang, amit miután kikapcsoltam abbahagyta a nem kiszámítható időközönkénti csipogást.
Volt kétszer hogy nagyon halk sípolás féle hangot hallottam a videókártya felől. Egy újraindítás után megszűnt.
Ötlet? Mi lehet? -
marilllyo
veterán
Battlefield Hardline BETA. Y50-70
Hááát nem vagyok elájulva. FHD LOW ~70 fps. Medium 55-65 között. Van egy felbontás 1600x900 az szinte alig észrevehetően csúnyít rajta viszont abban LOW-on megy ~80 fps körül.
-
Hawnin
tag
Na ma meg érkezett a notim
Szerencsére karc mentes de viszont csak egy 120 W os adaptert adtak hozzá ennek ellenére úgy tűnik jól működik.Majd csinálok normális hosszú Stress tesztet aztán meglátjuk hogy mi a helyzet
de eddig úgy tűnik minden fasza :3
-
lumpen
csendes tag
Jó estét mindenkinek.
Azért írok, mert gondolkozok, hogy belevágjak e a közeljövőben egy y500-as Lenovo gép vásárlásába.
Itthon Thinkpad-je van mindenkinek, ezeket szeretem, masszív, megbízható gépek.
Az izgat viszont, hogy úgymond újabb Lenovo laptopok, mint az y széria, mennyire lehet megbízható, fogja e bírni a strapát. A pc-met már leselejteztem, laptopon szeretnék játszani, csak félek attól, hogy kipurcan majd a laptop a strapától.
Van valakinek tapasztalata az y500 vagy 510-el ilyen téren, vagy még elég friss gépek ezek, hogy jó pár dolog tönkremenjen rajtuk?
Láttam hirdetnek pl y560-okat, ami alaplap hibás lett... -
m.fery
csendes tag
válasz
Hurkaleves #11040 üzenetére
Szia.
Köszi.
A routerem egy Tenda W1800R. A sebességgel nem lesz gond. Amit nem tudok hogy bármilyen mini pciexpresses kártyát kezel, vagy csak bizonyos tipusokat? Pl. kinéztem egy tipust: Intel Dual Band Wireless-AC 7260 ebből van olyan ami 865Mbitet tud. De nem tudom hogy működne e. -
m.fery
csendes tag
válasz
Hurkaleves #11045 üzenetére
Szia!
A kérdés hogy az Intel 7260 AC kompatibilis e az y510p-vel? Mert sehol nem találtam a kompatibilitásról infót.
Egyedül a driveragent.com-on találtam leírást kártyákról, de potyára nem szeretném megvenni, hogy aztán menjen a szekrény alá éknek![ Szerkesztve ]
-
Hawnin
tag
válasz
lumpen #11043 üzenetére
Hali!
Erre csak annyit tudok neked mondani hogy konkrétan bárkivel megesik hogy belenyúl 1-1 rossz darabba illetve az is hogy tökéletes darabot kap kézhez.Maga az Y510P véleményem szerint eléggé strapabíró jól össze van rakva, eléggé masszív, de persze ha le ejted vagy oda ütöd valamihez keményen ugyan úgy megérzi mint más számítógép.
-
Balazs255
újonc
válasz
lumpen #11043 üzenetére
Szia!
Egy y500-as géppel van tapasztalatom, már több, mint 2 éves, egyetemistaként vettem, 3D tervező alkalmazások futnak rajta, na meg elég sok játékA tapasztalatom az, hogy a mostani új játékokban is helytáll, ha ki tudsz egyezni egy minimális grafikai butítással (1920x1080, a GT650M SLI konfiggal). Az én gépem szerencsére gyakorlatilag hibamentesen működik, most fog megtörténni rajta egy komolyabb takarítás+ újrapasztázás, szigorúan gari lejárta után. A GT650M-mel szerelt gépek nem melegszenek túlzottan, hosszabb játék alatt persze dolgoznak a ventik, de teszi a dolgát a cucc. A korai szériák gyengéje volt a touchpad, de az enyém, ami 2012 decemberben érkezett Mo.-ra már a javított verzió szerencsére, de egy használt gép esetén ezt gyorsan le tudod csekkolni. Az egyetlen hiányossága számomra a gépnek az átlagnál gyengébb wifi kártya, de ezt betudtam a full aluminium burkolatnak, és csak gyenge hálózatok esetén érződik. Összességében egy nagyon jól összerakott masina, a billentyűzet, a hangszórók is nagyon jó, a kijelző pedig gyönyörű
Remélem tudtam segíteniLenovo y500, HyperX Cloud, Logitech G100
-
beloadjoker
őstag
Hali!
Újraraktam a gépem, és azóta mintha nem töltene, mit csináljak? kb fél de szerintem már háromnegyed órája töltőn van de semit nem töltött 14%on áll még mindig mielőtt felkerült volna töltőre.
Valami ötlet?
És még egy dolog se nvidia bios updatet nem tudtam se sima bios updatet feltenni gondolom utóbbit azért nem mert nincs 30%on a gép. többi drivert már feldobtam egyedül az igpt kell még, egyébként jelzi hogy tölt a gép csak a százalék nem megy feljebb.Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
beloadjoker
őstag
válasz
beloadjoker #11049 üzenetére
Hm, kivettem és visszatettem az akksit.. és jó lett...
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
Új hozzászólás Aktív témák
- Új ASUS TUF DASH F15 GAMER TERVEZŐ Laptop -35% 15,6 i7-12650H 10Mag 16/512 FHD NVIDIA RTX 3060 144Hz
- Dell Precision 5530 (XPS 9570): i7 8850H,16GB,512GB,Quadro P1000,vil.MAGYAR bill.,500nit,100% sRGB
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5300U I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Hibátlan HP Elitebook 6930p:P8700/4Gb DDR2/750Gb sata/Magyar/WiFi..kicsi pénzért eladó.
- Macbook pro 60 wattos MagSafe hálózati adapter
- ASUS Laptop - Értékelés miatt posztolva.
- Macbook Air M1 asztroszürke
- Garanciás Legion 5 Pro(Ryzen7 5800H)(RTX3070 8GB)(Hyperx Fury 32GB)(Kingstone KC3000 Gari)+(1TB M.2)
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest