Aktív témák
-
bandiras2
senior tag
A hélium is lehet veszélyes avatatlan kezekben...
Ha csak héliumot szívsz, akkor hol marad a zoxigén? Ha kiszorítja a tüdődből, akkor kampec, szal ésszel, de egy két szippantás semmiképp sem káros. -
L3zl13
nagyúr
Vagy inkább hélium előállítása házilag hidrogénfúzió segítségével...
A képcsőt feltölti hidrogénnel, és megküldi egy kis röntgensugárzással meg 100kV-tal, osztán a hidrogén fuzionál neki héliummá. Aztán ezt a felturbózott vízsugárszivattyúval még be is palackozza neked... -
becso13
aktív tag
Megkéred RGB-t, nyisson egy topicot, hogy Űrhajó házilag, ha elkészül vele, megközelíted a mi kis egyetlen Napunkat és hozol egy csomaggal jutányosáron
-
brownus
veterán
töltsd fel a lufikat habpatron gázzal
bár az gyilok, inkább ne
[Szerkesztve] -
Router
őstag
válasz
kapcs-ford #35 üzenetére
nekem nitrogént szerezzéééé!!!! jó sokat!
-
kapcs-ford
őstag
Nekem van szakképesítésem a használatához tárolásához stb..... szerintem akkor vehetek is.
és majd elosztjuk literenként ok? vagy 1-1 hétre mindenki lufiz6!
-
Router
őstag
válasz
Zordkaszás #33 üzenetére
höhö jaja hermetikusan nem szabad zárni!!!
tökjókat lenetne vele hülyülni nameg akkormár a nitrogéhűtést is lehetne pedzegetni! -
Router
őstag
nekem tuggyátok mikéne!?
Folyékony nitrogén de télleg az nagyon teccik! olyat honnan lehet szerválni? -
Blackmate
őstag
A hélium tárolásához kell engedély. (Mint ahogyan jónéhány speckó gáz tárolásához is.) Nekem ismerősön keresztül sikerült szerezni kb 4 éve, úgyhogy érdemes egy ilyen után kajtatni. Mondjuk nem kizárt, hogy egy hűtőgépszerelő is tud segíteni, hiszen abba is van gáz
(mellesleg az én ismerősöm is hűtőgépszerő volt). Nem érdemes palackkal venni, hiszen egyrészt sok, másrészt kezelni is kell tudni, amihez papírt is kérnek (mondjuk nem nagy ördöngősség, ha megmutatatja valaki). Szal szerintem úgy érdemes keresni, ha megmondod, hogy neked lufiba
kell, és viszed a lufikat, és az ''elfogyasztott'' köbméter/liter után fizetsz. Érdemes felhívni nagyobb cégeket is, mert nemkizárt, hogy tudják, hogy hol tudnak neked segíteni, ha ők esetleg nem vállalnák ( gondolom volt már 1-2 hasonó telefonuk
).
-
cromex
aktív tag
-
cromex
aktív tag
vki irjon, aki már vett...
-
WEBER
tag
de asszem ehhez kell valami engedély is hogy ilyet vehess.
nem úgy van hogy bemész és akkor: csókolom kérek egy kiló kenyeret meg 3 liter héliumot.
Multkor beszéltem erröl valami taggal aki vett és aszonta valami engedély is kell hozzá hogy te ilyet tarthatsz. -
LKW
aktív tag
Benevezel a Megasztárba ? Te lennél az Év hangja.
-
LKW
aktív tag
Sopron
PROMT-SZ Ipari és Kereskedelmi Kft.
9400 Sopron, Vadas Jenő út 20.
Tel.: 06 (99) 329-362
Fax: 06 (99) 329-362
H - P: 700 - 1400
Nálunk, mármint Sopronban itt lehet kapni. Egy ismerősöm itt dolgozik, de nem érem el telón.
Ő megtudná mondani, hogy mi mennyi, meg hogyan.
De tényleg mi a francnak Neked ? -
micro
addikt
Én egyszer megkérdeztem a Lindénél, mennyi, és csak nagy mennyiség esetén éri meg.
-
gézu
őstag
Bővebben: link
Itt biztos van. -
Damage
senior tag
Csak nem Hupikéktörpikék szinkronhang szeretnél lenni?!
A Linde Rt. egy gázos cég. A szó szoros értelmében. Mindenféle ipari gázokkal foglakozik, nem tudom, hogy magánszemélyek is vásárolhatnak-e ott. Amennyiben nem, biztos tudnak valami felvilágosítást adni, hogy hol adnak el magányszemélyek részére is.
(szerk: Bővebben: link
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
Szerintem ez kell neked: Bővebben: link
-
cromex
aktív tag
szoval ez a kérdés! olyanra gondolok amivel a lufikat szokták felfujni..
megkérdeztem a sarki ábécében, de ott nem árultak..
ha van vmi tipped, lsz. irj be, mert fogalmam sincs hol lehetne venni, mert tényleg kéne nekem!!
Aktív témák
- HP Elitebook 845 G10 Érintő kijelző Ryzen7 Pro 7840U 32GB DDR5, Magyar Garancia
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest