Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz Endless #5098 üzenetére
Igen, azt nem vette be, mert eleve ilyen akciós termékre nem beváltható.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
válasz Endless #5057 üzenetére
Ma érkezett és származási hel,: Indonézia
Tesztelés alatt vyn, eddig jó a készülék úgy gondolom.
Te hol rendeled meg?WiFi csatlakozás is Easy és rendben.
A szűrőt lehet tisztítani is, levegővel és porszívóval.
Vizet használni tilos.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
11hh
tag
válasz Endless #5045 üzenetére
Nekem Xiaomi légtisztítóm van, amely telefonnal vezérelhető, időzíthető, és a teljesítménye szépen szabályozható.
Előnyök: okos funkciók, olcsó készülék, könnyű karbantartás.
Hátrányok: éjszakai módban is lehet valakinek kicsit hangos; a szűrő drága (kb. 12 ezer forint), és 4-5 havonta kell cserélni, amit a készülék jelez.
Nem vettem észre, hogy jelentősen csökkentené a szagokat, pedig van benne aktív szénszűrő. A párom allergiája szinte teljesen elmúlt a légtisztító használatával. A légtisztítót mindig egy adott helyiséghez választjuk.
Nem tudok válaszolni arra, hogy melyik készülék a jobb, csak a saját véleményemet osztottam meg. Engem a készülék hangja nem zavar, így ez a légtisztító is tökéletesen megfelel számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Asztali lámpa 15W vezetéknélküli beépített töltővel új 6hó jótállás!
- ÚJ Schwalbe Wicked Will Super Race 29x2.4 (62-622) mtb külső gumi
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest