Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RBJ
addikt
Ilyen nincs csak az amit bemásoltam, hogy magyarországra 3-7 nap
Ismét tapasztaltat, hogy turbo modba lemegyen 9-10 re. ha leveszem vagy csendesebre 19nm re akkor visszamegyen 20-30 akárhányra. Ez is hülyeség, hogy padlón kellene járatni csutkagázzal.
Amúgy a tesztbe volt rinyálás, hogy tele van kínai fordítlansággal. Én nem találkoztam ilyennel.
English minden.
Mikortól vált narancssárgára? Milyen értéktől kezd hápogni, hogy rossz a levegő?
És ilyenkor az app is elszíneződik a telefonon vagy értesítést küld?[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
Ez úgy baromság ahogy van. Gondolom a sensornak kell egy kis idő míg bizonyos mennyiségű levegő átáramlik rajta és méri a szennyezettséget. Józan paraszt ésszel optikailag vizsgálhatja, hogy egy adott légmennyiségben mennyi szemcse vagy kutyafüle lehet.
Azért elég gáz lenne egy kamu szenzor a gyártó részéről. Ki merné ezt bevállalni ha bukta?Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest