- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- CPU léghűtés kibeszélő
- Projektor topic
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Hisense LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
dime27
őstag
Szépek ezek a régi modellek is de én nem invesztálok beléjük tőkét mert volt ilyenből is elég sok modellem de mindből tönkrement már rengeteg alkatrész ellenben a 2006-os évtől kb nagyon masszivak kezdtek lenni a Technic modellek ez ugy látom tartott kb 2013ig itt van ez az uj F-1es kocsi jó példának eléggé lehuzták először nem is értettem h miert aztán hogy több videot néztem rola annál inkább kiábrándultam belőle.Mivel van két keresztgyerekem is ők jól letesztelik az általam kiválasztott modelleket amiket mostanság vásároltam Én már csak azokat szerezem be persze ha tudom amikkel jol el tudnak ők is játszani, massziv és ha lehet Power Functionos modell a többi sztem felejtős persze egy két kivétellel ( pl 8069,9392)Holnapi nap ha minden jol megy teszek fel képeket a kész 8297esről valamint a tavalyi-idei évben összegyűjtött modellekről egy csoportképet
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
Gondwana
addikt
Lánctalp: ha jól számolom, a legolcsóbb forrás, ha ebből rendelsz több példányt (még talán 20 van nekik raktáron)
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest