- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janaboy
veterán
válasz Ereshkigal #32455 üzenetére
Ilyet
Amugy már nyitva újra, bar engem annyira nem érint 1 hónapig még biztos nem látom az irodát
Janaboy
-
zsuha
aktív tag
-
törölt tag
egyzeruen nem tudom eldonteni, hogy ez most jo e vagy sem.
bar a kepek nem a legjobb minoseguek, elnezve oket olyan semmilyen erzesem van. oke, itt egy bazi nagy szep epulet, de ennyi. modular sorba nem valo, kulonallokent pedig nem olyan egyedi, hogy ki akarjam tenni a polcra. szoval meg mindig jo, hogy Lego vigyaz iden a penztarcamra.
-
Ciccuka
veterán
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
woros
őstag
Kockamorzsa szerint visszajön egy régi téma állítólag a castle. Ezt pletykálják.
-
nagyúr
válasz Ciccuka #32464 üzenetére
Toltam neki egy supportot! Nekem tetszik. Volt is annó ilyenünk ilyen színben!
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
-
woros
őstag
Van valakinek tippje, hogy a bricks and pieces mikor lesz elérhető? Elég bosszantó, hogy a németeknél meg amerikába elérhető csak egyes országokban nem..
-
törölt tag
válasz Krajczi #32477 üzenetére
Nem tudom hogy tudtál ilyen dolgokra bárkit is megkérni. Elég nagy meggyőző erőre vall.
Én amúgy személy szerint szeretek ezzel szórakozni. Ahogy a boltba bemenni és körbenézni is. Ezt egy netes áruház nem adja vissza. Ha nem is feltétlen költ pénzt az ember, azért sok Lego közé mindig is jó volt bemenni.
-
Djuree
félisten
válasz Freddy76 #32470 üzenetére
ez igaz a fiat500-ra is. csak nem a keleti blokk viszonylatában.
meglepően jól néz ki az a trabi. sztem jobb mint pl a fiat500 ha az igazival hasonlítom össze...de lehet a többieknél is pontosabb.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Sordoran
addikt
válasz Djuree #32480 üzenetére
Instant vétel lenne a trabi, szóval remélem megvalósul. Nekünk első autónk egy ilyen volt, ebben a színben, bár én nem emlékszem rá, mert eladták a szüleim korán (és az árából színes TV-t vettek ). Ez lehetne első készlet amit apánk kap, bár összerakni lehet nem ő rakná össze, de azt megoldom.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Freddy76
addikt
válasz Djuree #32480 üzenetére
A Fiat 500 azért eléggé kultikus jármű a világon mindenhol, köszönettel az olasz filmeknek és az Olaszországban játszódó filmeknek. Emellett még most is keresik gyűjtők, van lényegében utódja is.
A trabi az meg csak trabi. Mi nosztalgiázunk rajta, de lássuk be, az annak idején is az autógyártás alja volt...
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
törölt tag
válasz Fr0z3n #32486 üzenetére
Na az nekem is, de olyan árak vannak. A posta, cottage, market hármas szörnyű. Használtan szerezted be őket?
A másik a modular sorozat. Bontatlan cafe corner, green grocer, market hármasról letettem. Az rablás, amit elkérnek érte. A többi talán oké.
ja igen és a brickative modularok között is van pár gyöngyszem. Tiszta mázli hogy csak ennyi, ami különösen érdekel.Remélhetőleg nem hozakodnak ki vmi castle témával.
-
Fr0z3n
őstag
válasz #75376384 #32487 üzenetére
Igen, használt. Doboz a régiek közül csak a cottage-nak van. Az ebay-ről jött 60 körüli áron pár hiánnyal, az még kb 3k volt pótolni. A marketet a fb csoportba vettem 36ért. Illetve az utolsó vétel volt a tuti. 65 volt a posta+bakery+ az első toy shop(10199). A pékséghez hiányzik a ló, még valamelyik figura ruhája, más hiány nincs. Közben a saját postám ami bl-ről vettem elemeként, ment cserére a mézeskalács házért. Leginkább az volt a csere oka, hogy nem volt hozzá matrac így, viszont szépen felmatricázva volt az új. Így lett teljes.
Még a Mikulás gyár érdekes, mert akkor már kivont készlet volt amikor néztem pár éve (2 talán), be írtam a gugliba és volt 1 találat árukeresőn 32ért, mindenhol máshol már 50től indult. Na mondom próba cseresznye és még is jött egy számomra ismeretlen Debreceni boltból.Bocsánat, hosszú lett
-
woros
őstag
New Creator Expert sets are coming......
Légyszi az egyik legyen egy Imperial hajó.
-
Freddy76
addikt
válasz #75376384 #32487 üzenetére
Mennyibe kerülnek ezek amúgy? A Winter Village szett nekem nagy kedvenc, örülök, hogy megvan mind "eredetiben", kivéve a második Toy Shop-ot, azt nem vettem meg még egyszer...
Más: ha már Ideas nekem ez a busz jobban bejön a Trabinál...
-
törölt tag
válasz Freddy76 #32491 üzenetére
a market, hozzam bricklink alapjan 188 frank (63k Ft)
aztan jon a bakery, amibol a legolcsobb 232 frank (78k Ft)
a cottage 263 (88k Ft)bl alapjan ezek a legolcsobbak es meg rajon mindegyikre a szallitas koltsege is. illetve van egy ilyen hobortom, hogy picit tartok tole, hogy keszletet rendeljek ekkora ertekben Europa masik vegebol. az "osszebricklinkeles" is meg tud szaladni, ha sok boltbol kell rendelni. szerencsere ezeknel nem sok egyedi es/vagy draga alkatresz van.
ja es nagy rendeles eseten az svajci allam meglephet ev vegen egy szep nagy osszegu csekkel is. ugye atnezik a hataron mit rendeltem es alkatresz eseten nem vam koteles, de ekkora osszegu bontatlan Lego eseten nem tennem ra az eletem, hogy ingyen beengedik.
az utobbi honapokban a korabbi Löwenstein kastelyhoz szedem ossze a dolgokat (3500 elem) es meg ugy is, hogy sajat alkatreszekbol megvolt 47% korul, egy vagyon lesz. majd a vegen osszesitem. elvileg kovetkezo honapban megjon a maradek is.
(#32489) Fr0z3n: ugyan, en szemely szerint szeretek ilyen gyujtogetos sztorikat olvasni. minosegre is jo volt egyebkent mindegyik?
[ Szerkesztve ]
-
Fr0z3n
őstag
válasz #75376384 #32492 üzenetére
Szerintem igen. Érdekes látni, hogy a lego is hogy fejlődik az évek során mind elemek, mind a "szokásos" építési módszerek téren. A belső terek is egyre jobbak, bár a pékség kicsit gyenge lett szerintem. Ellenben a cottage ami az összes közül talán a legjobb külsőre, imádom a színét. Kár, hogy már nem igazán van ilyen kék árnyalat, vagy akár sand blue, ami szintén kedvenc. A mézeskalács ház viszont tényleg iszonyatosan kilóg a sorból. Annyi lehetőség van pedig a témában. Én személy szerint egy rendőrséget vártam tavalyra a tűzoltóság után. De ott a lehetőség egy templomra, egy kis városháza, vagy malom. Utóbbit nagyon adnám, mert ott a régi kingdoms széria, abból volt malom 7189. Téliesítve baró lenne. Vagy ott a castle témában a 10193. Faja kis piactér témához illő házakkal. Szóval szerintem a Lego nem igazán fordít erre a szériára elég figyelmet, pedig elég nagy a vásárló erő, hiszen ez az amit a legosok közül kb mindenki gyűjt.
[ Szerkesztve ]
-
Pötyi
őstag
Régen volt már közös rendelés is, igazán bedobhatna valaki egy boltot, ahol nincs meg a minimum ár, biztos vagyok benne, hogy szívesen csatlakoznánk jó néhányan.
QNX is cool!
-
törölt tag
válasz Fr0z3n #32493 üzenetére
templom szerintem sose lesz, mert az mar "nagyon" vallasi tema es az Legonal tabu. bar igy belegondolva eleg fura, mert a karacsony is kereszteny unnep, de egy templomot sajnos nem tudnek elkepzelni, pedig siman beleillene. a varoshaza, malom, regies hazak viszont tenyleg johetnenek. illetve valamilyen kocsma/hotel szeru hütte.
a rendorseget altalaban a bunozok tartjak el es azokkal tele van Lego city, legalabb ide ne jojjenek. plusz szerintem az is meglovi oket, hogy a belso teret is meg kell tolteni es a cellaban fetrengo, mikulasnak oltozott reszeg faszi nem biztos, hogy gyerekbarat lenne.
a mezeskalacsban egyetertunk. ez valami nagyon nem ide illo cucc. ertem en, hogy mese, de basszus kimegy a legnagyobb hoba ez a harom szerencsetlen, majd utana be a hazba es siman szet kene csoffadnia mindegyiknek a viztol.
egyebkent az iden megjelent sikozpont is beleeroszakolhato ebbe a temaba, illetve jott egy postas repulo is, aminek ugye sitalpak vannak a kerekeinel.[ Szerkesztve ]
-
Freddy76
addikt
válasz #75376384 #32492 üzenetére
Azta. Nekem van egy bontatlan Bakery-m... Én pár éve vettem bontatlanul a hiányzó elemeket, szerencsére...
Várom, mi lesz a következő, az utóbbi évek közül a Toy Shop v2 hatalmas baki, de a többi (Santa's Workshop, Tűzoltóság, vonat+állomás, mézeskalács ház) abszolút telitalálat...
-
balint82
senior tag
válasz Fr0z3n #32489 üzenetére
Az ismeretlen Debreceni játékbolt nem a jatekajandekbolt.hu volt?
Én ia beleszaladtam velük pár gyanúsan olcsó legoba, de sajnos nem küldték ki, mert már nem volt készleten, csak fentmaradt. De jó fejek voltak, mert adtak extra kedvezményt.
De jó olvasni ilyen sztorikat amúgy.
Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest