- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
flashpointer
őstag
válasz turikoczka #31049 üzenetére
Aha mar utanaolvastam az egyik linken, meg annyi info allt rola hogy feher lap-elem vitorlakkal, szoval nem szovet meg ilyesmi.
-
törölt tag
Bezzeg az új témáról egy szó sem esett.
Lego Dots -
hulp01
senior tag
További infók az új Technic szettekhez. Az Osprey nagyon érdekel, bár a funkciók alapján eléggé hasonló lesz a teherszállító repcsihez. Nagyon bíztam benne, hogy végre kapunk egy backhoe loadert, de idén sem jött össze. Bár simán el tudom képzelni, hogy lesz még egy 4k darabos készlet, amit majd később jelentenek be. Mondjuk a Lambo mellé nem valószínű, hogy jön még egy hatalmas készlet.
-
Predator2
addikt
Helló
76139 készlet megér 64K-t? Nem tudom eldönteni, várjak e még a vásárlással, vagy ennél már nem lesz olcsóbb, mivel ez egy nagyon új szett.
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Djuree
félisten
na tegnap megvettem a kis SC audi quattrot, nem érdekelne ezek az SC szettek de ez nagyon tetszik.
31107 Rover 49,99€
31109 Piratenschiff 99,99€
42107 Ducati Panigale V4 Rn.n. 59,99€ Juni 2020
42113 Bell Osprey - Helicopter (mit Control+)n.n. 129,99€ August 2020[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
szabod
senior tag
Ha már Lamborghini. Még tavaly májusban figyeltem fel erre, kényelmesen el is kezdtem összevadászni az alkatrészeket hozzá egy ismerős segítségével. Novemberre lettem kész vele, íme:
3184 alkatrész, és fogalmam sincs mennyi idő, mert mindig este foglalkoztam vele 1-2 órát, és menyasszonyom is besegített Tudtam, hogy nagy lesz, de csak mikor elkészült realizálódott bennem, hogy ez hatalmas! -
turikoczka
aktív tag
"76165 Iron Man Bust - 59.99€ - This set will be released in May and also includes an 18+ age recommendation."
Ez vajon?
-
adalbert1
veterán
válasz flashpointer #31043 üzenetére
Ez remélem nem lesz igaz:
"The Pirate Ship is entirely brick-built and does not have any cloth sails. The sails themselves use white elements along with black elements to give it detailing."
Jó lenne, ha pár kép is kiszivárogna róla, nehéz elképzelni, hogy lego elemekből készült vitorlákkal jó lesz... -
bobafett
tag
Nem tudjátok, hogy a SAH rendelésekhez adott ajándék készleteknél még most is megvan az egy per háztartás elv a gyakorlatban? Köszönöm!
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz bobafett #31069 üzenetére
Megvan!
adalbert1 : Ahogy vzarmo kolléga is mondja, a creator témához illően szerintem is minden építhető lesz. Egyébként én érzek a levegőben egy kalózhajót az elkövetkező 1-2 évben, Ideas keretein belül. Nagyon rég volt már egy jó kis hajó ha a Silent Mary-t nem számoljuk.
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
kbalage2
aktív tag
Mivel a LEGO nem sieti el a Powered Up dokumentáció publikálását ezért úgy döntöttem kézbe veszem a dolgot Csináltam egy táblázatot a jelenlegi verzióban elérhető összes kód blokkról, név, leírás, példa stb. Itt van róla egy videó és mellette link a 2 verzióhoz, remélem lesz aki tudja hasznosítani
Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
Djuree
félisten
na összeraktam a kis quattrot, mennyivel jobban áll ezeknek a 8 studos szélesség. lehet veszek még.
viszont! a pilótafülke valami nagyon szarul van kivitelezve. van csak én raktam össze szarul.
a kormány nagyon nem a vezetőülés középvonalában van, hülyén néz ki ha bent ül a fig.
a bal keze csak lefelé álló pozícióban lehet mert különben a szélvédő-tető kombó nem megy a helyére. ha a keze lefelé áll még úgy is kitartja minimálisan a tetőt, így se az igazi. át kell építenem kicsit...
amúgy jól néz ki a kis dög.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
nagyúr
válasz Djuree #31073 üzenetére
Nekem is ilyen a cockpit. Sajnos ez nem jött nekik össze... De az autó amúgy brutálul néz ki.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Throme
veterán
válasz Djuree #31073 üzenetére
Szerintem mindegyik verda esetében aszimetrikusan ül a vezető a kormányhoz képest, az új szériát tekintve...
Ráadásul - videókban látom - ha hajat teszel a figura fejére, akkor nem tudod visszarakni a tetőt... csak bukósisakkal fér vissza.Szóval arányosabb lett a verda 8 bütyök szélességgel, de cserébe kaptunk más marhaságot.
Szó se róla, a korábbi szériában sem biztos, hogy frizurával elférnének a figurák, de ott nem adtak, csak kb 2 esetben. -
Djuree
félisten
válasz Throme #31075 üzenetére
ez oké, csak az a bosszantó hogy egyszerűen meg lehetett volna oldani hogy jó legyen, pár alkatrész ki, pár be. majd megcsinálom ha lesz időm és dobok fel képet.
-
LÁZ
Topikgazda
Azt vajon tudjuk e, hogy az itthoni store ad e vmi ajándékot az ISS-hez hnap? 🤔
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
Topikgazda
aszongya a lego, hogy nem tudják engedélyezni a fizetést...egy kbszott vicc az oldal, asszem végeztem a sah-al...
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
tPedro_
őstag
Itthon kisebb boltokban vajon mennyiről fog indulni az ISS?
-
LÁZ
Topikgazda
válasz tPedro_ #31083 üzenetére
kockabolygónál 23at látok, mint a sah-ban, az itthoni store-ban is valszeg ennyi lesz, fészbukon van esély 18-20 környékén, attól függően, hogy ki mennyit akar rádobni a nyíregyesárra
-
balint82
senior tag
Az mennyire menő, hogy a ma megjelenő 40378 Goofy/pluto brickheadz már nincs készleten a sah-ban?
Jár valaki Store-ban ma? Venne ma nekem valaki 40377et és 40378-at?
Google Pixel 4a
-
Warton
őstag
Van itt valaki, aki Buwizz árulásával foglalkozik? Dobna egy PM-t?!
Kompromisszummentes linux gaming.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz balint82 #31089 üzenetére
nem akartam menni, de akkor lehet
@jana: a kártya okés, kb hatodjára sikerült is, de úgy, hogy pl a fizetéskor (miután a kártyás sms kódot már beírtam) az oldal kb semmit sem csinált, imádkozhattam, hogy nem 6x vonja le a lego minden f5 után...
-
-
Warton
őstag
válasz Djuree #31079 üzenetére
Én pont ezért szeretem a LEGO-t, ha valami nem tetszik simán át lehet alakítani, ha vannak alkatrészeid.
Pl. nagyon nem tetszett a 41206-ban az, hogy az utánfutó kereke olyan pici, meg, hogy a két kerék egy tengellyel össze van kötve és együtt forognak. Kicseréltem egy nagyobbra, meg a tengelyt is lecseréltem.
Ugyanennek a készletnek a motor részén se tetszett az első kerék, kicseréltem egy vékonyabbra, meg a hátsó fogaskerekes megoldás is elég bénának tűnt, kapott egy "szép" láncot.
A vontató kocsit meg se építettem, mert az valami borzalom, ahogy kinéz.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
Segal
veterán
Az egyik youtube-os videóba azt találgatta a youtuber hogy melyik lambo érkezhet idén technic szettként. Persze szép gondosan végigment a huracan és az aventador modellen is aztán játszott el a sian lehetőségével és amikor egymás mellé rakta a 2 képet akkor azért erősen elgondolkodtató volt hogy annak a 3 fénycsíknak a technic képen jelentése is lehet.
Mutatom hogy egyértelmű legyen. Lehet hogy a sian jön idén?"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Sordoran
addikt
Az embléme helyzete eléggé eltér, de persze lehet csak a jól láthatóság miatt van így. Illetve a visszapillantó tükrök formája is más, valamint a két oldalt a kerekeknél az a mélyedés a lego-s képnél, nincs meg a valódi Sian esetén. Persze ez még nem jelent semmit, hiszen valóság és lego ennyire részletesen nem egyezik. Videót tudnál linkelni?
Amúgy én vevő lennék már egy jó féle lego autóra (a Mustang nagyon bejött), csak a márka is álljon közel hozzám. Egy Mercedes-AMG GT R Safety car nagyot dobbantana.
[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest