- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
Topikgazda
no
egy kedves ismerősöm bővítené a métert sínpálya ügyben, city vonalon (60197,60051 masinák vannak), gondolom a síneknél mind1, hogy használt vagy 0km, így jó lenne a nem csillivilli is, plusz váltóféle, meg ha létezik vmi felüljáró/emelt cucc, ilyesmi
szakemberek hajrá
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
Topikgazda
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
lorcsi
veterán
fb dobta el:
https://fr.irotoys.com/2020-warehouse-clearance-ezp-3.htmlmi lehet a huncutság ?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
woros
őstag
válasz lorcsi #31965 üzenetére
Biztos, hogy kamu.. DE amíg lehet PayPalel fizetni, addig nincs kockázat. Természetesen bankkártyás fizetés kizárva! Kb. azonnal tiltathatod is le, mert adathalász oldal..
Rendelsz valami nagyon olcsót és ha nem az van a dobozban amire számítottál (feltéve, hogy kapsz bármit is egyáltalán) nyitsz egy dispute-ot paypalen és ők majd rendezik a többit a pénzed meg visszakapod. Ezt egyébként én se vállalnám be, még így sem amit leírtam.
[ Szerkesztve ]
-
kiszvik
csendes tag
Sziasztok! Egy jó 15 éve nem foglalkoztam legokkal
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy létezik hogy egy már nem gyártott termék pontosan a legó 7990 ára 12000 Ft legyen sőt bontatlan az27000 Ft???? ? Nem egy nagy legorol beszélünk és őszintén kicsit rácsodálkoztam. Értem én azt is, hogy gyűjtői darabnak mondják csak ezért az összegért ma már jóval komolyabb legot veszel és ez elgondolkodtato. -
kbalage2
aktív tag
válasz kiszvik #31970 üzenetére
Ez egy 13 éve megjelent készlet, ha most szeretnél belőle bontatlan darabot akkor nyilván magasabb lesz az ára az eredetinél. Az hogy mennyivel drágább az készlettől függ, van ami ennyi idő után 10x annyiba kerül ha keresett, szóval ez még egy meglehetősen szolíd áremelkedés.
Ha gyereknek játszani kell akkor szerintem a jó állapotú használtra érdemes inkább utazni, ez fel szokott bukkani már 5e ft körül de bricklinken szállítással együtt is megvan bőven 10e alatt.Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
NGA
addikt
válasz kbalage2 #31972 üzenetére
Kiszviknek:
Amit tudni kell.
Megjelenik a készlet, ekkor sokan árulják, el kezd lefele menni az ára. Majd kifut, és ekkor 2-3 bolt elrakja az utolsó pár tételt. Elkezdi emelgetni az árát. Először kb 50%-al, majd duplázza, aztán megint duplázza. Ez így megy addig, míg valaki meg nem veszi. A végén igy lesz a 40e Ft-os Imperial Flagship-ből 440.000 Ft-os tétel. Kb 2-3 éve így megy. És a neten ezek után a privát eladók is ehhez a két bolthoz viszonyítják az árakat, mert irogatják, hogy a neten ennyi, és ők milyen olcsón adják az egykor 10e Ft-os tételt 50e Ft-ért, mert a neten látható, hogy 80e Ft. Ezért ha lehet, kifutott készletet a BL-en veszek, mert főleg a FB-on pl egy 40370-ért már 15e-et kérnek.Bocs, nem neked szólt kbalage2
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Jó, hogy rátaláltam erre a topikra.
Olyan kérdésem van, hogy ti honnan szoktatok rendelni? Nézem az oldalakat, de mindenhol ilyen kamu akciók vannak, vagy felemelik az árat és úgy akciózzák le. Nagyon nehéz jó árban találni. Külföldről meg nem merek rendelni, mert mire ideér a doboz se fog úgy kinézni ahogy volt.Néztem ezt az új kalózos készletet, leesett az állam, nagyon tetszik. Ilyen vonalon szeretnék elindulni. a Caribbean szett is tetszik, de azt is sokallom 67-ért. fb-on van ilyen csoport ott láttam már 50-55-ért. Az ilyen tipusú legok érdekelnének.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Bencus88 #31975 üzenetére
velkámm a szakadék szélén
Külföld ügyben az ebay-en ki lehet fogni dolgokat, ha kicsit jobban beletúrod magad, német/angol lokálon /.de, .co.uk/, illetve ugye a bricklink, ahol szintén rengeteg a cucc, mindenféle állapotban. Nekem az ebayen se volt még semmi problémám az adott készlet állapotával, ami onnan jött, bricklink-en meg pláne, mert pl amit bnib /brand new in box/ vagy mib /mint in box/-nak hirdetnek, az úgy is fog megérkezni, mert az eladó is tisztában van azzal, hogy ha gyűjtő venné/veszi meg.
Itthon leginkább ismerettség, meg a fészbuk legos csoportok vannak, de az újabb /márc. vége-április vagy utáni/ cuccok nem biztos, hogy lesznek olcsóbbak, amíg a 'kisbolt' nem nyit ki újból. Az az 50-55k a 21322-re /gondolom arra gondoltál/ már itt is felmerült párszor, de nagyon kamu szagúnak tűnt.
Aztán ugye ott a lego hivatalos, sah, ott is akadnak akciók, de ami szintén tény, hogy ha pl dupla pontos időszak van, érdemes nézelődni, hogy aztán pl egy komolyabb készlet később 8-10-15k-val olcsóbb lehessen. Illetve az is tény, hogy normál esetben drágább, mint egy korrektebb itthoni webshop, de pl ha vmire nagy a kereslet, akkor érdemes onnan rendelni /még ha kicsit drágább is/, mert hamar el tud fogyni az adott készlet. És az megint csak felfelé nyomja az adott készlet árát máshol.
+kocka.hu a jelenkori helyzet miatt /most ők az itthoni viszonteladós lego store online partnerei/, igaz a saját pontjaikat /lego store/ nem lehet levásárolni, mert a rendszer nem tudja ezt a fícsört.
A lényeg, hogy kezdésnek érdemes fészbuk csoportokban turkálni, hátha belefutsz olcsóbban abba amit keresel, vagy bricklink+sah.
-
woros
őstag
kocka.hu-n mar nincs keszleten a barracuda bay.
-
Bencus88
nagyúr
válasz flashpointer #31983 üzenetére
65ezer ft jelenleg két üzletben is.
-
LÁZ
Topikgazda
no, a mondás az, hogy 19.-től vannak a sw sisakok a sahban, és ez a droid commander polybag lesz majd ajcsiba 19.-től ntommennyi vásárlás után /jobb esetben elég lesz a 22k, amennyibe a sisak megy, rosszabb esetben 100 ojró/
-
Krajczi
tag
A 30369 polybag a debreceni Auchanban csak 1390.- Ennyit megért.
-
h3lios
addikt
Na ide is megérkezett a Barracuda Bay.
Eddig lekopogom, de nem találkoztam hiányzó vagy sérült alkatrésszel.
A sziget jobb oldala elkészült a fogadóval, ami zseniálisra sikeredett.Az viszont szerintem hatalmas Fail, hogy nem tudtad 3 + vitorlát mellékelni a készlethez, amiket össze kell hajtogatni az árbocra.
Inkább fel sem rakom a roncs verzióra őket, mivel annyira gyűrődik, főleg a sarka, a rögzítő elemeknél.
B-tag: H3lios#2825
-
-
Pötyi
őstag
Van néhány szabály: ameddig gyártják az adott alkatrészt, abban a bizonyos színben, addig kérheted csere, vagy pótlás címén. Kivéve, ha licenszelt téma spéci alkatrésze.
QNX is cool!
-
kbalage2
aktív tag
Ahogy Pötyi írta. Én pár hónapja bontottam ki a 76023 Tumblert (6 éves szett) és az UCS matricát tartó nagy elem el volt görbülve, beszorult keresztbe a dobozba. Írtam a LEGO-nak, szó nélkül küldték a cseredarabot, nem volt szükség semmi egyébre.
Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest